Fetele din America (56)
Raspunsuri - Pagina 15
nematics spune:
Michelle,
timp ai suficient
eu am ajuns in Ro miercuri, acum sunt la Bucuresti, ai grija de greutatea bagajelor, de la 6 septembrie au introdus reguli noi. Limita maxima este de 50 pounzi/bagaj, asta in afara de cazul in care ti-ai cumparat biletul inainte de 6 septembrie.
suprataxa: 25$ peste 50 si pina in 75 pounzi apoi sare la suta de dolari
drum bun!
" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "
Llaura spune:
Cred ca ai timp sa schimbi in DC, sunt aeropoarte mici si Dulles si Reagan, ca sa nu mai zic ce vreme frumoasa avem, ieri a nins si azi e caldutz si se topeste.
lexi spune:
michele, anul trecut am plecat in decembrie (9) in ro si am platit $668 pe bilet de adult, e adevarat, cumparat de prin martie. anul asta, in vara, $1007 pentru bilet de junior (taxe incluse in ambele cazuri).
daca vrei, iti dau detaliile de agentie.
polux spune:
Michelle, check in nu cred ca mai trebuie sa faci. Regula e doar la intrare in USA. Se face check in in primul aeroport american. Deci un prieten al meu, a mers la Bucuresti cu excala in Detroit (parca) si a predat bagajele in Chicago si le-a vazut la Bucuresti. la intoarcere insa a mai facut un check in in detroit.
calatorie placuta.
Liliana
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by lexi
michele, anul trecut am plecat in decembrie (9) in ro si am platit $668 pe bilet de adult, e adevarat, cumparat de prin martie. anul asta, in vara, $1007 pentru bilet de junior (taxe incluse in ambele cazuri).
daca vrei, iti dau detaliile de agentie.
te rog da-mi pm cu detaliile ca eu am platit 900$ si stiu ca puteam sa fac o afacere mai buna . am luat biletul cu 2 luni inainte. sfatuieste-ma te rog cum sa procedez pe viitor.
Michelle 7
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by polux
Michelle, check in nu cred ca mai trebuie sa faci. Regula e doar la intrare in USA. Se face check in in primul aeroport american. Deci un prieten al meu, a mers la Bucuresti cu excala in Detroit (parca) si a predat bagajele in Chicago si le-a vazut la Bucuresti. la intoarcere insa a mai facut un check in in detroit.
calatorie placuta.
Liliana
exact asa am patit si eu. tocmai aici e problema ca in primul aeroport american am doar 2 ore intre avioane de aia imi fac griji
NEMATICS 5O pounds / bagaj ?? adica ai voie doar 50 pounds /persoana????? si bagajul de mana?? s-au schimbat regulile si acolo ??
Michelle 7
Elenalove27 spune:
sanziana, despre gradinite iti pot spune ca au preturi bune si conditi excelente.
Aici langa mine au gradinita cu program de la 7am la 4/5:00pm de Luni pana Vineri si este in jur de 110/120$ pe sapt.
Dar sunt si altele la 170/180$ pe luna si sunt conditi mult mai bune.
Adica sti cum este dai un ban si stai in fata.
gradinita de 110/120 pe sapt este curata si fetele care luceraza acolo sunt foarte dragute.
Aici se vorbeste foarte mult spaniola , si sunt foarte multi copilashi care acasa vorbesc engleza si la gradinita spaniola(este exemplu vecinul meu care are 2 anisori si la gardinita ii se vorbeste spaniola acasa engleza)!
deocamdata nu l-am dus pe Alvarica la gradinita dar de la anul cred ca o sa mearga si el macar 2/3 zile pe sapt.
Sunt sigura ca David o sa aibe cu cine sa se joace aici si este la varsta cand invata foarte repede alta limba.
despre tine , nu stiu ce sa zic, o sa iti fie dor de romania si special de prieteni , dar nu uita ca EU sunt aici si o sa te sustin ...ai un umar pe care sa plangi atunci cand te vei simti singura si departe de ai tai prieteni :)
Va astept cu drag.
p.s ce preturi sa fie la ap. pentru inchiriat! si prin ce zona exact o sa locuiti ! ca daca vrei o sa ma duc si o sa ma uit prin zona respectiva pentru gradinite si apartamente pentru inchiriat.
Elena
nematics spune:
Michelle,
2 bagaje la cala a cite 50 pounds fiecare
cel de mina nu ti-l cintareate in US, nu-i intereseaza
pe linga carry on mai ai voie si poseta, geanta diplomat, rucsac samd; pe asta chiar ca nu-l cintareste nimeni.
Se uita doar la dimensiuni, sa incapa sub scaunul din fata.
Bagajul de mina ti-l cintareste doar la urcarea in avion inEuropa, unde au avioane mai mici comparativ cu cele de pe rutele americane, si chiar au probleme cu incaputul bagajelor de mina in avion
" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "
Oana_B spune:
Hai la capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64532" target="_blank">57
Oana_B
Sarbatori Fericite !!!
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by nematics
Michelle,
2 bagaje la cala a cite 50 pounds fiecare
cel de mina nu ti-l cintareate in US, nu-i intereseaza
pe linga carry on mai ai voie si poseta, geanta diplomat, rucsac samd; pe asta chiar ca nu-l cintareste nimeni.
Se uita doar la dimensiuni, sa incapa sub scaunul din fata.
Bagajul de mina ti-l cintareste doar la urcarea in avion inEuropa, unde au avioane mai mici comparativ cu cele de pe rutele americane, si chiar au probleme cu incaputul bagajelor de mina in avion
mai am o intrebare. eu niciodata n-am cantarit bagajele individual ci am avut grija ca impreuna sa nu aiba mai mult de....( 60 de kg era parca limita pana acum??? ). sa inteleg ca nu poti sa ai de exemplu un bagaj de 60 pounds si unul de 30 pounds de exemplu??? e important ca greutatea fiecarui bagaj in parte sa nu depaseasca 50 pounds?? scuze de cicaleala dar n-am chef de amenzi.
Michelle 7