FIV in Germania

FIV in Germania | Autor: teodoran

Link direct la acest mesaj

Mi s-a oferit posibilitatea sa merg in Germania sa fac FIV. Eu sunt dupa 5 ani de asteptari, dupa 3 inseminari, dupa un FIV nereusit la Medsana in oct. 04, dupa o sarcina normala cum 4 luni dar extrauterina (am ajuns la spital in ultimul moment), nu stiu daca mai suport stresul. Din punct de vedere fizic inca nu mi-am revenit dupa extrauterina, nu stiu de ce. Dinpunct de vedere pshihic nici nu mai pot vorbi. Acum s-a ivit ocazia sa pot sa ma duc in Germania sa fac FIV. Voi ce parere aveti? Sa incerc acolo sau mai bine acasa "la noi"? Va cer sfatul pentru efectiv nu stiu ce sa fac.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Unde in germania vrei sa faci fiv?Eu locuiesc aici de aproape 4 ani.am si eu doua inseminari si un fiv la activ cu rezultat negativ.vreau sa mai fac un fiv in ianurie.astept raspunsul tau.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Teodoran chiar ne intrebam ( fetele de la FIV ) ce este cu tine!
Nu stiu daca-ti mai amintesti de mine, eu am facut FIV in Canada, cam la o luna dupa ce ai facut tu FIV la Medsana. E greu de dat un sfat la intrebarea ta ... eu am facut 2 FIV-uri in Canada, iar pe cel de-al treilea la Medsana, cu d-na dr. Protopopescu. La primele incercari nu am reusit, la cea de-a treia astept rezultatul ... Desi, din multe puncte de vedere a fost net superior in Canada, am ales sa fac aici pt. ca am obosit sa fiu departe de casa. Aici ma simt sufleteste mai bine si am f. mare incredere in d-na dr.
Orice alegere vei face iti doresc mult succes si sa nu-ti pierzi speranta!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu una, n-as pleca sa fac fiv in Germania, Teodora...pe bune!!!
Mi-a fost dor de tine!
Sper sa-ti fie mai bine curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Zisa Cami, bafta multa...sa dea Bunul D-zeu sa fie cu okishori!!!
Teodoran,eu zic sa faci cum simti tu! Iti doresc din suflet sa iei decizia cea mai buna si s-auzim de bb curand!!!
Lucia, mult noroc in Ianuarie!!

Va si implinirea dorintelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

teodoran fa cum iti dicteaza inimioara
zisaCami dupa cum stii io inca ma rog pentru tine
lucia mult noroc..tin pumnii

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Liana30,simonette multumesc mult de urari.Voi ce vesti mai aveti?eu acum sunt sub observatia medicului,pt a vedea de am ovulatie.Pana in ianuarie mai incerc pe cale naturala cu toate ca este f putin probabil sa reusesc deoarece sotul meu nu sta bine la capitolul.Dar cum se spune la noi"incercare moarte n-are".Va doresc din suflet ceea ce imi doresc si mie.Teodoran eu te sfatuiesc sa faci ce crezi tu ca e mai bine.Nu e ca aici ai mai multe sanse.Sansele sunt aceleasi cam peste tot.depinde mai mult si de norocul omului si cum vrea d-zeu.gadeste-te bine inainte sa faci un pas asa important.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Unde?
Trebuie sa-l platesti tu? Cu ICSI sau fara?
Unde stai? Cat stai?
Cu ce te intorci?
Daca ai raspunsuri bune la intrebarile astea, atunci DA!

Mergi la inceput

sa te auda domnu lucia

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Simonette, Liana 30:

Cami

Mergi la inceput