Clubul nurorilor ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Bey, frate! nashpa! ce citesc aici, inseamna ca a mea e o sfanta!
Azi m-a sunat sa-mi zica de opidemia de pojar, sa am grija (i-am spus ca e vaccinat si oricum stiam de pe net - stiam de pe DC dar nu i-am zis de unde)cica mi-a mai pregatit niste chestii (sper sa nu fie si alea expirate!!!)
Imi pare rau de ce aud, sunt niste scorpii soacrele alea. A mea isi da seama ca exagereaza si-mi zice ca asa o sa fac si eu ca mamele de baieti sunt mai scorpiute! Doamne fereste! sper sa nu o iau razna!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by boeru
A mea isi da seama ca exagereaza si-mi zice ca asa o sa fac si eu ca mamele de baieti sunt mai scorpiute! Doamne fereste! sper sa nu o iau razna!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Si a mea la fel. Noroc ca am fata.
Soacra-mea e foarte panicoasa de felul ei si tot timpul umbla dupa "baiatul mamei" sa nu cumva sa pateasca ceva (inclusiv inainte sa se insoare), si cand comentam zicea "o sa vedeti ca asa o sa faceti si voi cand aveti copii".
Si s-a cam inselat, ca desi Sara noastra e mica, dca o mai lasam la cate cineva, nu eram toata ziua cu mana pe telefon sa vedem ce face.
M-am tot chinuit sa ii explic ca nu toti parintii / socrii sunt la fel Probabil ca ceva ceva tot a inteles ca s-a mai domolit, dar mai avem de lucru :)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Flavia, e epidemie de pojar..lasa ca vin si nu ies din casa cu ea...ca pun pariu ca nu poate doctorul sa imi faca vaccin ca este prea mica..offf Doamne,,mai intai gripa aviara, acum asta, mai ajung eu la ai mei poimarti...
Loreen-angajeaza mama un hit man!...pun pariu ca te scoti, ca o face degeaba
Gluma, negluma, bucurativa fetelor de sarbatori si lasatile pe ele in pace,faceti haz de necaz..eu una o sa incep sa ii rad in fata cand incepe cu teoriile...sau ii zic sa taca din gura , ca si asa sunt eu stresata, daca nu tace, iau copilul si nu o mai vede..ca o iubeste pe Juliana la nebunie

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna
a.cicel (mei cum te cheama pe tine?:)))

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
a.cicel (mei cum te cheama pe tine?:)))

POZE

Ma gandeam daca vrei sa iti spunem pe nume si nu imi dadeam seama din nick:)

Mergi la inceput

quote:
Ma gandeam daca vrei sa iti spunem pe nume si nu imi dadeam seama din nick:)

Aha, asta era. Eu nu pricepeam. a=Andreea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si eu sunt o nora pe placul socrilor .

Paulacu Paul 34+ siAlexandra

Mergi la inceput

Bine ai venit in clubul nostru paula2003. Asteptam detalii.

POZE

Mergi la inceput

Welcome Paula! Oricand ai ceva pe suflet, te asteptam aici.

Am vazut ca a mai aparut un club al nurorilor, de fapt e mai vechi dar eu nu l-am gasit cand am deschis subiectul.
Ce facem, ne unim sa formam unul singur? daca da, cum?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Flavia, faci cum vrei , daca vrei sa unesti uneste, dar eu ma simt super aici printre voi..
Va pup pe toate!

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput