Clubul nurorilor ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 3
olim spune:
Eu as plati cuiva sa stea cu ea si sa ii mai linisteasca hormonii dar nu vrea nimeni.
Eu o salut deoarece am primit o educatie si am invatat sa salut, dar fac exact invers ce zice ea, si mai si comentez pe deasupra.
impreuna spune:
Loreen, ce faza tare..., da cum de a primit-o vecina respectiva sa locuiasca la ea?
Olim draga, ce activa esti:) Sa sti ca e periculoasa chestia cu manipularea soacrelor. Al tau sotz ce parere are, ai discutat descuih cu el despre asta? Iti tine partea tie sau mamei lui?
Nu de alta, dar avem niste prieteni de fam., iar respectivul ii povesteste sotiei tot ce zice mama lui despre ea, iar mamei ii povesteste ce zice sotia. Si nu zic lucruri prea frumoase, va dati seama ce ii acolo? Plus ca atunci cand el a prezentat-o mamei prima data, asta a zis ca pentru ea, fiul ei ii mort si a stat toata noaptea la patu lui cu lumanarea la cap
Eu am noroc si cu socrii (ca sunt de treaba) si cu sotul, ca intotdeauna mi-a tinut partea indiferent daca aveam sau nu dreptate.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
olim spune:
Al meu este cand cu mine, cand se abtine, dar cu masa nu prea a fost.El zice ca suntem femei in toata firea si ca discutiile noastre pe el il privesc prea putin.Cateodata tine cu mine, dar in general cand am discutii cu soacra mea, el incearca sa nu ne confruntam , dar nu intotdeauna reuseste.
Cand suntem aici este de partea me, iar in Romania, daca il las o zi cu masa, incepe sa gandeasca ca ea, ca doar prostia se molipseste.
I-am spus ca in ziua in care o sa vad ca tine mai mult la masa ca la mine, sau face ce zice masa si nu ce vreau eu, poata sa isi adune lucrurile si sa plece la ea, si asta i-am spus in sambata nuntii.
Dar eu sunt destul de desteapta si il " pot" face sa inteleaga ce vreau eu, nu ce vrea masa.M-am cam enervat cu ultimele discutii cu soacra, si de acea am fost asa activa.
Cred ca intr-o zi am sa inebunesc , dar asta e viata.
Eu ii spun soacrei in fata ce am de spus, si imi este egal ca ma aude tot cartierul, dar ea nu prea are curaj sa imi zica mie nimic.Cea mai tare faza a fost la nunta.
Eu i-am zis ca facem prajitura la un laborator i ca dam pachete acasa, insa ea nu a fost de acord si le-a spus prietenelor sa faca prajitura la ele acasa, dar sa nu imi zica nimeni nimic.
Si o vecina mea spus ca imi face prajitura, dar saraca fara sa vrea, si atat mi-a trebuit.Iar raspunsul meu a fost ca arunc toata prajitura la gunoi.Am facut un scandal, de mi-am sunat nasii marti ca sambata nu mai facem nunta.M-am dus la un laborator si am facut comanda de 40 de kg si am iesit super.
Deja am dureri de capp cand ma gandesc la ea .
Oricum putin imi pasa de ea, iar la o adica daca trebe am s-o pun la locul ei, sigur
Dar deocamdata al meu ma sprijina, insa de multe ori imi zice ca sunt obsedata de ea.
Cred ca nu mai scriu un timp, ca serios mor doar cand ma gandesc la ea.
O saptamana placuta tuturor.
diadaniela spune:
Eu turbez cand ma gandesc ca se apropie timpul sa vina,si pana la primavara mai e muuuuuult.Parca o aud cum ii spune Adei (placa ei favorita in ultimele luni) ;vai mami nu ai invatat inca sa citesti;.Fiica -mea are 3 ani!!!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Hai ca intrat sotul la baie si pot sa va mai scriu.
1 La cununia noastra civila , nu a bagat-o pe mama in seama absolut deloc.De ce ?De nebuna cred,era pt prima oara in viata ei cand o vedea pe mama.Acum umbla lesinata sa mearga la mama in vizita si eu ii tai macaroana.De ce vrea sa o viziteze pe mama?Nu stiu!
2 Cand am nascut mare scandal cu sotul meu , ca de ce ma lasa sa ii pun Pampers fetei.Ca se cracaneaza copilul.
A iesit sotul din baie .Mai scriu altadata.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Ce va mai fac soacrele? Pe noi a inceput acum sa ne streseze socrul Ne suna in fiecare zi sa ne intrebe ce facem de Revelion, daca mergem la el. Dar de Craciun? Plecam undeva? Ma dispera. Cred ca are de gand sa vina el la noi. Va dati seama...Revelion cu socru!!! Cred ca as innebuni. Noi de Craciun vrem sa mergem la rudele mele sa ducem invitatiile pentru nunta. Iar de Revelion..stam acasa cu nasii nostrii. Dar nu am chef si de socru.
POZE
Boobooricu spune:
haideti ca m-ati mai inveselit ca tare suparata sunt cu epidemia asta...Ma gandesc si nu stiu ce sa fac..ca am avoin miercuri spre romania sa isi vada fata bunicii..Dar cu epidemia asta de pojar nici nu stiu...am plans de necaz...si de saracutii bebiti care sufera in spital din cauza la incompetenti..batuiar Dumnezeu..argggg hai ca ma enervez mai rau..ma intorc mai incolo
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
impreuna spune:
Salutare
Elena, ce epidemie, unde? Ca m-ai speriat si eu nu sunt la curent cu stirile...
a.cicel (mei cum te cheama pe tine?:))) hai sa le aranjam o intalnire socrilor de sarbatori sa petreaca impreuna si sa impartaseasca impresii
diadaniela poate soacra-ta se simte singura, de aia vrea sa iti viziteze mama :)
Pe mine acuma ma enerveaza socru-meu ca vorbeste tare la telefon si Sara doarme Treaba lui, daca o trezeste, el o culca.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
loreen spune:
Si la mine la nunta mi-a facut bestia circ...
Sa va zic in cateva cuvinte: Am avut nunta pe 26 august 95 in stil ardelenesc...a venit la nunta si Gheorghe Turda cu ansamblul doina...Acasa la parintii mei a facut un moment artistic unde a cantat "Ia-ti mireasa ziua buna"...pe mine m-au busit lacrimile iar bestia s-a inchis in baie...Cand sa plecam ia-o de unde nu-i ...Pana la urma cu circ am scos-o din baie si cand sa iesim da-i draci pe ea ca de ce tata nu o ia pe ea de mana si a luat-o pe mama cum era si normal...Apai nu ma apuca pe mine nervii...da-i alearga pe bd. dupa ea sa o bage in masina ca stateam toti dupa nebuna...La acte trebuia sa-l tina pe fi-su de mana,la biserica a plecat...iar la local a luat-o pe ulei si m-a facut de rusine printre invitati...
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
olim spune:
Salutare fetelor.
Simt ca mor.Il sun pe al meu ca e plecat in Germania, si suna ocupat 10 minute, ca l-a sunat masa sa il intrebe daca are mancare cu el, ca la televizor arata ca drumurile sunt inchise.Si vorbesc 10 minute, iar minutul ne costa 1.5 euro ca e roaming, deci 15 euro degeaba.Imi vine sa urluNenorocita, nu se gandeste ca a vorbit cu ea vineri seara si i-a spus ca e bine.Si eu cu al meu.Noi facem economii, si el vorbeste 10 min cu masa.De ce nu incepe scoala sa nu aiba timp sa stea cu curul in televizor.
Parca vad ca i-a cerut bani pentru sarbatori, dar nu va primi nimic, am eu grija.Ca la nunta a facut parada modei, acum sa taca si sa manance rochii de seara.Asa e , asa ca nu ii vine rau.
Si noi cand eram in Romania faceam rvelionul la el, dar pe mine ma termina.Stateam in pat si ne uitam la televizor, si masa ne tinea discursul de la sfarsit de an( ea si Iliescu), si mancau( caci eu nu mananc la ei, imi gatesc doar pentru mine) bunatatile facute de ea
Nu imi mai doresc nici un revelion cu ea niciodata, este oribil.
O zi buna