Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
cge spune:
Antoanela, super ca ninge si eu sper sa se depuna, ca sa ii poti arata lui Victoras zapada.
Faza cu spitalul e de groaza.
Carmi, e un topic tot pe DC:
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=55
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
RalucaCostiurin spune:
Codruta, fata ta sta in fundulet la 3 luni?! Wooow! Sa nu te superi, dar e bine sa o lasi? nu de alta, dar am o cunostinta cu o fetita tot asa, precoce, si ei i-a zis dr s-o tina locului, sa nu stea in fundulet, ca nu-i coloana pregatita... ceva de genul asta.
Carnet de vaccinari am primit la iesirea din maternitate, avea si primele vaccine trecute in el; am si ras, ca seamana cu carnetul de sanatate la catei...
Azi am avut un rahat de productie de lapte si nu pricep de ce; de mancat am mancat; de baut am baut; de enervat nu m-am enervat; efort am facut ieri, nu azi; am luat ce-i drept un no-spa dimineata, din motive de criza de bila in stadiu incipient, sa fie din cauza asta?!
Anto, cool povestea ta! Saraca soacra-ta, putea face infarct!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
RalucaCostiurin spune:
Poza e a lui Tudor Gabriel, al lui Gabi Arama.
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
irina81 spune:
Ege,noi am facut Infanrix si s-a comportat foarte bine dupa el.Se trece si pe carnetul de vaccinari si daca t-il ia medicul de la distribuitori costa 1,5 milioane.Este mult mai bine sa faci vaccinul asta decat cel clasic deoarce are si anticorpi impotriva Hemofilus influentae responsabil de Meningita si Infectii respiratorii recurente;se face o singura intepatura;copilul poate manca imediat (la cel clasic daca nu ma insel Antipolio se adm oral si necesita repaus alimentar 1 ora).
De iesit afara,e bine sa iesim zilnic,chiar daca e frig,dar scurtam periada de timp cat stam.Eu nu prea ies zilnic de lene!
Ioana,tu parca mergeai la sala,cum e?As vrea si eu sa incep,dar mi-e teama sa nu afecteze lactatia desi nu cred!Nu exista nici o reteta de slabit compatibila cu alaptarea?
Eu nu ii dau nici o vitamina lui Matei.I-am dat Ca gluconic,10 zile in prima luna si atat.Aa,si in continuare Vigantol pana la 2 ani zilnic.
Cristina,Ca se absoarbe in prezenta vit D nu C.Poate s-a gandit la altceva dr (raceli etc),ii dai zilnic?
Maddy,Vigantolul este bine sa-l schimbam lunar,mai ales ca e si de la stat!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
irina81 spune:
Vladut al Irinei,
Meme,bine ai revenit!In ce oras locuiesti in Irlanda?Si fratele meu e stabilit acolo,in Waterford!
Jadi,distractie placuta la botez!
Poze
irina81 spune:
Se pare ca eu am insomnii cand alaptez,nu cat am fost insarcinata.Ciudata mai sunt!
Poze
simodina spune:
Miruna, Vlad-Ioan, Vladut si David-Andrei sa cresteti maricei si voinicei!!
Ma trezesc si io in creierii noptii cu urari, da' ce sa fac daca n-am avut ieri net aproape toate ziua...
Am fost ieri la agentie si am vazut caseta cu 3 bone iar pe una am vazut-o chiar live. Din cele 3, una m-a dus cu gandul scorpia de matusa din David Copperfield.A cazut din start. Celelalte mi-au placut amandoua, numai ca una statea cam departe si voia program de 10 ore max. Asa ca a ramas sa o testez pe una singura, de vreo 57 de ani acu' iesita la pensie. Pare OK numa' ca e cam grasa si mai e si aceeasi zodie cu asta pe care o am acum si care ma scoate din sarite ...Vom vedea.
Plange moshtrofontzul, vrea papa. revin...
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
simodina spune:
Cristina, ma bucur ca te-ai hotarat la una. Iti tin pumnii sa fie asa cum vrei tu!!!
Jadi si eu am bucataria corp comun cu sufrageria asa ca imi dau seama cum miroase la tine in casa. Si mai ales acum cand nu poti sa stai cu geamurile deschise toata ziua...Dar nu te mai enerva ca scazi productia! Las' ca mirosul trece pana maine, rudele pleaca repede si tu ramai cu baiatul botezat. Petrecere frumoasa!!!
Antoanela.
Codruta, ce bine ca vine soacra ta si te mai ajuta cu fata. Eu fac parte din acelea carora soacra le era indiferanta inainte, dar acum o iubesc tare. Se poarta super cu asta mic cand vine si ma ajuta foarte mult. Se scoala inclusiv noaptea sa-i dea suplimentul dupa san si sa adoarma cupilu. Drept pentru care i-am facut program in vacanta de iarna, ea fiind profesoara: de Craciun mergem cu totii la casa de la tara si saptamana urmatoare e consemnata la Bucuresti.
Ioana, Jadi aveti rezultatul de la copro? Sau n-au trecut 3 zile?! Sper sa fie totul OK.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Tonnia spune:
Jadi, tin pumnii sa iasa botezul bine!
Codruta, ce poze super ai facut! petra e scumpa foc! Si eu am auzit ca nu e bine sa o tii in fund, dar cred ca ai lasat-o un pic pt poza, nu? oricum, si eu cred ca e precoce.
Antoanela, scena de film de groaza...aia din spital!
Fetelor, e clar, nu e nici un puseu de crestere, copilul meu mananca peste 800 de 10 zile deja. Ce puseu sa dureze atat?