Constanta la apel! (57)
Raspunsuri - Pagina 8
jone spune:
multumesc de sustinere.
acum se discuta dar are niste pretentii care pe mine m-au lasat paf.
nu pretentii financiare dar cred ca era mai bine sa fie financiare.
inca sunt shocata.
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
ege spune:
multumesc pt.urarile de primire
fetelor dar eu am cumparat deja infanrix hexa,maine e ziua cea mare si eu nu stiu ce sa fac
ege
lizuca spune:
Fetelor, belea mare pe noi, avem varsat de vint! Nu stiu cum naiba, ca doar ultimul vaccin era si impotriva varicelei. Ma rog sa fie macar o forma mai usoara. Noroc ca am fata mare si a priceput ca nu trebuie sa se scarpine, mititica vine si spune de fiecare data, sa o dau cu mixtura – arata ca un clovn mic asa, cu fata varuita.
Jone, s-ar putea sa-ti dau si eu un pont apropo de inchiriat. Suna-ma la birou azi pina in cinci (708458).
Va pup si fug ca am o gramada de lucru.
roxanaz spune:
draga mea Ege cum sa nu il faci????? acum am citit ce ai scris inca o data. doctorita ta are ceva idei...cum adica nu e testat????? ea nu stie ca nu se pune un medicament pe piata fara sa i se faca mii de teste?????? si ca producatorii de medicamente sunt asa speriati de ce probleme ar putea avea ca isi retrag singuri produsele de pe piata daca-s ceva probleme? deci fa-i fetitei tale vaccinul fara probleme.
Gabi bleacks ce urat....bine ca Alisia e cumintica si nu se scarpina! precis va fi o forma usurica daca ati facut deja vaccinul. pupi si sa treaca repede!
Oana spune:
Roxa, am si io o intrebare, ca sa nu mai bat farmaciile, poti sa imi spui la noi in Cta se gaseste vreun vaccin antioreion, si daca da cum se numeste si cat costa?
Paul cand era pe la 1 an si ceva a facut rubeola si dr. pediatru a zis sa nu ii mai fac trivaccinul ca a facut deja rubeola. Iar dr. de familie i-a facut antirujeolicul la 1 an si 2 luni, deci mi-a mai ramas doar oreionul la care nu am facut vaccin. Poti sa ma luminezi si pe mine, daca se gaseste si ce ma sfatuiesti sa i-l fac sau nu?
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Cornelia spune:
Gabi, pupici Alisiei si sa s efaca bine reede!
Jone, urata faza. Succes la negocieri!
Roxana, eu stiam ceva de 16 decembrie, dar ma mai informez .
Sunt in cautare de papusa-bebelus cu ochi caprui/negri. Toate papusile din casa noastra au ochi albastri , asa ca o sa le strang si le pun bine pana ne mai linistim putin, pt. ca in prezent ochii albastri reprezinta "amenintarea" nr. 1. Mos Nicolae a promis ca pune in ghetute un bebelus fetita cu ochi caprui (care se inchid NEAPARAT). Ati vazut papusi cu ochi caprui???
Nu am ajuns la Kid's inca. Avem un program f. incarcat sapt. asta: 3 petreceri .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
roxanaz spune:
Oana, din cate stiu eu nu e vaccin singular ptr oreion in romania. nici prin alte parti nu prea mai e....dar caut ca sa nu zic prostii!
acu ai putea foarte bine sa ii faci combinatul....daca deja exista anticorpi ptr rubeola si rujeola...asta e.
Cornelia, sursa mea insista ca-i vorba de 9. or fi doua anu asta? cautam papusi cu oki caprui care sa se inkida, ce nu facem pentru voi? pupi!
ADINUTZA spune:
Salut,
Narcisa am luat pachetul, o astept pe fina sa vina sa-l desfacem. Iti multumesc mult!
Ege, bine ai venit! Eu cred ca trebuie sa-i faci vaccinul pe care i l-ai luat tu. Si eu am cumparat pentru copii Priorix in loc de Trimovax-ul de la stat si in plus le-am luat si Varilrix si Havrix pentru ca astea nu intra in schema obligatorie.
Gabi, imi pare rau pentru Alisia, lasa ca se face ea bine!
Jone, sper sa gasesti solutia potrivita.
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
nastasie spune:
oana,si noi am facut rubeola si tot facem vaccinul.eu zic sa-l faci.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Madamsadamy spune:
Fetelor trebuie sa ne intalnim mai des,Andreea a fost foarte fericita;cand am dus-o acasa mi-a multumit si mie si lu Mihai:
"Va multumesc ca ma-ti dus la o plimbarica asa de frumoasa;sa stiti ca m-am simtit minunat", nu-mi venea sa cred cum se exprimase.In ultimul timp ne c-am lasa masca, isi alege cuvinte frumoase chiar foarte frumoase mai ales daca este ea multumita.De mica evita tot ce este rau si murdar, are ea o noblete de ne umple sufletul.
Angeluique pe unde esti?A mai venit vreun hot pe la tine si te-a furat?
Incerc sa pun si eu cateva poze,dar nu stiu decat sa fac un alt album in adresa mea.As fii vrut sa-mi apara la semnatura doar ce adaug acum,dar nu stiu cum, asa ca ptr asta o sa o astept pe Tania.Pana atunci va poftesc sa vedeti asa cum stiu eu sa adaug pozele noi.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy