Constanta la apel! (57)
Raspunsuri - Pagina 7
loreen spune:
Vai Jone cum asa in prag de iarna si de sarbatori?
Te-as ajuta cu cea mai mare placere...daca aflu ceva in timp util iti
spun...
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mav spune:
Aseara a facut Sebi o faza mortala!!!
Ne uitam la TV... scena de amor...
Si-a pus mainile la ochi si radea si a decretat> PUPAAAAA!!!!
Aia chiar se pupau!
Am ramas masca, apoi ne-a umflat rasu'!!!!
Ege, bine ati venit si sedere cat mai placuta!
Vic & Sebi (04.02.2004)
sinzi_ana spune:
Avem si noi net de azi!!! Oau...am intrat in epoca de aur!! hihi...
O sa recuperez maine, ca acum sunt taaaaaaaaare obosita...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
nastasie spune:
roxa, daca esti prin zona.am nevoie de un sfat.ce sa iau pentru masea?ma doare infiorator.dar imi trebuie ceva care sa nu contin algocalmin ca sunt alergica si ma umplu de blande.stiu ca tre sa ma duc la stomatolog, dar mi-e frica.asa ca macar sa ma mai lase durerea pana m-oi hotari.ca oricum acolo voi ajunge.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Ontica Camelia spune:
'Neata!
Jone, chiar este nasol ca te preseaza cu plecarea inainte de sarbatori. Incearca sa iei legatura cu Adina, ea spunea ceva despre o garsoniera. Sper sa rezolvati problema cat mai repede.
Noi iar suntem matinale, ne-am inceput ziua de joaca.
O zi buna si multa sanatate!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Oana spune:
Buna.
Jone, si eu voiam sa iti zic tot de Adina ca pe ea am auzit-o ca are o garsoniera de inchiriat, deci vorbeste cu ea.
Cristina (crig72), ok, am inteles acum, noi nu ne-am cunoscut live si nici nu prea te-am vazut in poze si de aceea nu mi-am dat seama cine esti. Poate ne vom intalni cu alte ocazii.
Fetelor, avem 4 zile de gradinita la activ, educatoarea zice ca Paul s-a acomodat, de mancat masa de pranz o mananca tot separat, dar mananca, acum nu chiar tot, dar mi-a zis ingrijitoarea ca nici ceilalti nu mananca chiar tot din farfurie. Ieri cand m-am dus sa-l iau la 4 statea frumos pe bancuta, si cand m-a vazut s-a dus repede la educatoare si i-a zis "a venit mami". Azi avem sedinta cu parintii sa vad ce ne spune. A! Adina sa stii ca il iau pe Paul in fiecare zi de la gradi cu masina si sta foarte cuminte in scaunel, ii pun centura si nici nu se misca.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Adriana, scuze ca nu am fost pe faza, de acasa nu prea am timp sa scriu ca mai stau si eu cu pitaku meu. poti lua nurofen. dar sa mergi la medic....nu mai amana. ca problemele astea se agraveaza, nu trec de la sine! curaj!
Ege, si Patrick a facut doar vaccinurile gratuite. sa nu iti inchipui ca-s second hand si-s tot de import. trebuie doar sa le spui asistentelor sa deschida fiolele in fata ta. infanrix hexa este un vaccin compus cu protectie asupra: difteriei, tetanosului, pertusisului, hepatitei B, haemophilus, poliomelita.
Jone ce prostie!!!! cum adica sa va dea afara????? da, Adina zicea de o garsoniera. nu mai puteti discuta cu tipa asta?
nastasie spune:
roxa, stai linistita.te-am intrebat pe tine ca eu aici in zona am niste farmaciste ....valeleu.si mi-era ca imi dau ceva care contine algocalmin.trebuie sa ma duc dar adevarul e ca nu cunosc nici un stomatolog care sa faca fara sa ma doara.eu nu am fost decat de 2 ori la stomatolog.odata pentru nerv de am zis ca nasc acolo si mi-a pus cica si plomba definitiva.si mi-a cazut.si o data acolo la bulevard unde era non stop(acum parca e pana la 24) unde mi-am scos o masea si am nimerit un dr super.dar eu stiu daca o mai fi?cred ca se sperie de gura mea.am ceva de lucrat la ea.trebuie doar curaj.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
CRIXIA spune:
N-am avut net nici acasa nici la birou! Acasa nu am nici acum! Am ratat intalnirea!
REvin dupa ce recuperez de citit toate paginile!
cornelianeli spune:
buna dimineata
jone imi pare rau pentru ce ati patit, chiar nu se mai poate discuta??
o zi cat mai buna
pupici
nunta noastra