Constanta la apel! (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

multumesc pt.primire
pe fata mea o cheama arzu-ege(printesa dorita)si e nascuta pe 30.09.2005,ora 13:08,4300kg,54cm,op.cezariana,dr.cristurean viorel

fetelor as avea si eu o intrebare:ce fel de vaccin le-ati facut bb vostri la 2 luni ?cel pe care ni-l da statul sau ati cumparat alt vaccin? la sfatul dr.voinescu am cumparat vaccinulinfanrix hexa ,dar dr.mea de fam nu vrea sa mi-l faca.zice ca e nou pe piata,ca nu a fost testat.....
va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi.mai avem 2 zile pana la vaccinul de 2 luni si eu nu stiu ce vaccin sa ii fac.
asa se intampla acum,ca pe vremea cand eram noi mici nu era asa ceva
va pup si abia astept sa ne cunoastem mai bine

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Salut.
Nici noi nu am ajuns la intalnirea de sambata, data aviatoare, dar in schimb m-am delectat cu pozele facute. V-am recunoscut pe toate, mai putin pe ..Cristina.. nu stiu cine e..? Statea langa Mada cu Sofi.
Mada ce zici de 11,83 % date de guvern , se vor simti la salarii? M-am tot uitat la tv la profesorii care faceau greva foamei... Mama a fost si ea tot profesoara acum e la pensie, m-au impresionat cei care cereau nu numai cresteri salariale dar si.. respect. Nu prea il vad pe Tariceanu sa respecte vreo clasa sociala.
Noi am avut probleme cu RDS-ul saptamana trecuta si acasa si la servici, acum vad ca au inceput sa se rezolve, astazi vreau sa ma duc sa platesc sper sa nu patesc la fel ca tine Jone. Eu platesc pe strada Sucevei ca e mai aproape de mine, nu ma mai duc pana in centru. Cel mai mult ma enerveaza cand vreau sa dau un telefon si constat ca nu are ton...... Sper sa se puna la punct mai repede cu reteaua.
Bun venit noilor fete.
Dana (madamsadamy) am fost sambata pe la pitici cu Paul si am trecut si pe la restaurantul ala de pe deal, am inteles ca acolo lucrezi, m-am gandit la tine, dar nu stiam daca esti la servici sau libera. Alta data cand am timp mai mult o sa intru sa intreb de tine.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am vazut si eu pozele, se pare ca a fost mare distractie. data viitoare incercam sa nu mai lipsim.
Am o intrebare/rugaminte pentru voi. Verisoara mea este studenta anul 3 la informatica si-si cauta un job part-time. E simpatica, serioasa si se intelege f bine cu copiii, asa ca daca aveti nevoie de baby sitter ocazional o recomand cu placere. Nu prea poate sa lipseasca de la cursuri, de aceea isi cauta ceva ptr orele libere. daca stiti ceva potrivit ptr ea, va multumesc.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

Ege, noi la 2 luni ca si la 4 luni am facut vaccinul dat de stat. Asa ne-a recomandat doctorita si asta am facut.
Am vazut pozele. Frumoase iar copii si mai frumosi.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ege, bun venit.sa-ti traiasca printesa.si noi pana acum facut numai vaccinuri de la stat.asa ne-a recomandat dr nostra.dar tu esti la dr.voinescu de pe str.mihaileanu?

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, super pozele, super distractie.data viioare nu mai lipsim.vreau sa va cunosc si eu.am avut azi o zi infernala pana la ora asta.razvan s-a foit toata noaptea.nu pot sa-i schimb programul de somn sub nici o forma.miercuri facem si noi vaccinul si abia astept sa ajung sa-i faca si un control de rutina.va pup pe toate.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

quote:
Originally posted by Oana

Salut.
Nici noi nu am ajuns la intalnirea de sambata, data aviatoare, dar in schimb m-am delectat cu pozele facute. V-am recunoscut pe toate, mai putin pe ..Cristina.. nu stiu cine e..? Statea langa Mada cu Sofi.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Oana eu eram.
Ege bun venit!Frumoasa semnificatie are numele fetitei tale.Mariucai i-am facut numai vaccinuri de la stat dar m-am asigurat ca e in termen si depozitat corespunzator.Cel antipolio l-a desfacut in fata mea.A fost bine pana acum.
bye bye

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra

Amintiri de la implinirea celor 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Ege, ca si celelalte mamaici si eu am vaccinat-o pe Alex cu ce a dat statul.
Multa sanatate!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si noi tot vaccin dat de stat am facut.

pe noi ne-a vazut tati online (ne laudam ca suntem happy)

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

fetelor am o problema!
a pomenit cineva aici ca are ceva de inchiriat?garsoniera?apartament?

ca tocmai ce am aflat ca matusa sotului ne da afara din garsoniera.habar nu am dc dar pana la 1 dec cica trebuie sa plec.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput