Constanta la apel! (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

Imi cer scuze inca o data ca nu am putut ajunge, dar asta e cand stai cu socrii si se anunta neamurile in vizita. Poate data viitoare nu mai promit si ajung.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ma bucur ca v-ati distrat.
o data si o data o sa izbutesc sa vin si eu cu alexandra.
deci ... cand este data viitoare?

noua ne-au plecat musafirii.
si s-a lasat cu diverse mici reparatii prin casa ca de fiecare data.
si uraaaaaaaa! acum avem apa calda la discretie!cand vrem noi la orice ora din zi si noapte.solutia gasita:un boiler!
(ptr cele ce vor sa stie - pe langa boiler se mai cumpara si tot felul de tevi, si alte chestii ca sa se faca instalatia si ptr asta se mai scot si alti bani din buzunar)

va pupam si de abea asteptam sa punem pozele.

elly - nu mi-a zis inca de reactia sotzului la mica noastra "aventura a instalarii de programe".merge sau nu merge?nu ma tine cu inima cat un purice.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Ne pare rau ca n-am ajuns, dar ieri am avut o zi tare incarcata. Sper ca data viitoare sa nu mai lipsim.
Ege, bine ai venit! Sa-ti traiasca printzesa si sa ne povestesti mai multe despre voi.
Noi ne chinuim cu dintisorii care nu mai vor sa iasa. baleste, roade tot ce prinde, geme noaptea in somn..mi-e asa mila de ea...Azi s-a ridicat pentru prima oara in 4 labute si a inceput sa se balanseze inainte-inapoi. Pana sa sarim cu aparatul foto s-a aruncat pe burta si n-a mai vrut sa repete figura. Maine-poimaine ne trezim ca o ia de-a busilea prin casa.
va pup si o duminica linistita!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna sera!

Ce liniste pe aici! Petreceti ca inca e week-end!
Oana si Gyly, va asteptam altadata! Noi azi pe seara am fost la Kid's Paradise, unde era si o aniversare. Mie mi-a placut tare mult. A venit si Tatiana cu Bianca si au dansat si s-au jucat fetitele....erau si clowni, ce mai, a fost super! Mai asteptam si alti copilasi si mamici la escapade! (noi mergem des pe acolo)

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Sa va povestesc ce a facut Andreea la doctor(de obicei face dezastru)
Cand intra in cabinet incepe si face ea pe doctoritza,ii ia toate ustensilele,se consulta, se cantareste si in acelasi timp vorbeste cu doc de ce a venit la ea, ce o doare ca intre ele fetele.Doctorita e de vina ca a alintat-o de mica.De data asta cum a intrat s-a dezbracat sa-i arate vanataia de pe picior pe care i-o facuse Andrei
cu ....DINTII.A muscat-o de mii se rupea sufletul,s-a invinetit de numa numa.Doc cand a vazut vanataia i-a spus ca ptr asta merita o injectie.Andreea a luat foc "tot mie imi dai injectia?ce crezi ca m-am muscat singura?dai lui."suparata il arata pe Andrei si mai mai sa planga de ciuda.Toata consultatia doc nu s-a putut abtine de ras ,radea intruna.
Azi e ultima zii din tura asta abia astept sa scap,dupa asta sant doua zile liberaaaaa.Si pentru ca pe 10 decembrie este ziua sotului(schimbare de prefix(40)),tre sa incep un pic mai devreme curatenia de sarbatori.Poate maine o sa pun si eu poze de la intalnire.
Va pup si sa fiti bine pana maine

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Dana, haioasa foc Andreea! Poate se face doctorita

Tatiana am vazut pozele de la intalnirea noastra...
O saptamana frumoasa va doresc.

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
io ma oftic tare de tot ca nu am fost la intalneala....si mai ales ca am week-end-urile atat de ocupate! uffff, m-am saturat!
in alta ordine de idei ma bucur tare ca a fost misto si v-ati simtit bine!
Dana super tare Andreea....fata desteapta!
Cornelia imi pare bine ca esti incantata de doctorita si mai ales ca te-a linistit in legatura cu Stefan. pupi! ne vedem pe 9 seara?
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi cu un scurt mesaj...
A fost super la Tomis...David s-a distrat de minune si subsemnata la fel...
Noi tot nu avem net acasa...parca suntem in epoca de piatra...comp rasufla usurat ca nu mai e bagat in seama...

Andra imi pare tareeeeeeeeeeeeeee rau ca am uitat de cantar...am plecat asa intr-o goana, cand mi-a adus aminte era prea tarziu, si mobilul nu il aveam la mine...

Cornelia cand mai ajungeti in C-ta da un semn si poate venim si noi la kids....sau in parc ca e asa frumos si cald afara!!!! Nu imi vine sa cred ce vreme frumoasa este azi!!!!

Roxa, voi ce mai faceti? Cand va eliberati un we sau o seara sa ne faceti o vizita???

Va pupam...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna ziua!
Am vazut si noi pozele de la intalnirea de sambata, se pare ca v-ati distrat super.
Noi ne-am trezit de la 6,30 si de atunci suntem in continua miscare, Alex plimba jucariile dintr-o camera in alta iar eu , asa, ca la inceput de sapatamana ca sa nu-mi pierd antrenamentul.

Ege, bun venit.

Dana, este tare isteata nepotica ta .

Va dorim o saptamana super!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oops, am uitat!
Ege, bine ai venit printre noi! sau e doar numele fetitei tale? in orice caz sa iti traiasca!
Sanzi, incercam incercam....vorbim la telefon!

Mergi la inceput