Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

buna!gabriela,cel mai bine ar fi sa clarificati lucrurile ,stati de vorba discutati despre voi despre ce vreti cu adevarat.eu uite inainte sa ne anuntam parintii oficial ca ne casatorim , ne-am gandit multe la acest subiect"casatorie" in principiu , si cand am trecut prin fata unei biserici m-a cerut de sotie am zis da si in vara lui 2005 eram amandoi in concediu la mare si m-a cerut oficial am fost asa de emotionata si fericita .trebuie sa stii ca barbatul de langa tine este alesul ,cel de care nu poti respira o secunda,care stii ca iti va fi alaturi la bine si la rau in orice moment al vietii. asta cred eu.gandeste-te la ce ti-am zis! daca simtiti ca este momentul sa va casatoriti si va doriti amandoi asta incepeti sa va planificati nunta,daca nu vei intalni un om care te va face fericita !

Anca+Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi
trebuie sa stii ca barbatul de langa tine este alesul ,cel de care nu poti respira o secunda,care stii ca iti va fi alaturi la bine si la rau in orice moment al vietii. asta cred eu.gandeste-te la ce ti-am zis! daca simtiti ca este momentul sa va casatoriti si va doriti amandoi asta incepeti sa va planificati nunta,daca nu vei intalni un om care te va face fericita !

Fara suparare, faptul ca tu preferi sa iti iei masina, in loc sa te casatoresti cu el, da de gandit ! Poate si el prefera altceva, ca si tine...
Din pct meu de vedere, ai 2 variante:
1. Stai serios de vb cu el: "Mai baiete, tu ce-ai de gand ? k din discutiile noastre, eu am inteles k m-ai vrea de nevasta. Bun... iar acum te intorci. Vreau sa stiu si eu CLAR ce vrei, inainte de a ma face de ras in fata tuturor, anuntand k ma marit ! Ca eu nu-s hotel, sa vii o data la 2 nopti sa dormi la mine !"

2. Iei tu o decizie, pt k tu il cunosti cel mai bine, stii dak merita sa mai astepti.

De ce sunt mai hotarata decat celelalte fete ? pt k am patit-o. fostul meu plecase in Canada ( ramane-i-ar osele pe acolo ! ), iar eu-l asteptam k proasta acasa; eu ma pregateam de nunta, el... deja imi daduse papucii, iar eu habar n-aveam. Continuam sa ma fac de ras... Dupa un timp, l-am cunoscut pe EL, care ma iubeste si mi-a dovedit-o de mii de ori, iar in iunie avem nunta. Crezi k regret ceva ? Doar faptul k am pierdut ani intregi cu un nemernic: fostul !

Gandeste-te bine si nu te lega de cai-verzi dak simti k e ceva in neregula. Nunta tb sa o faci cu cine te merita si te iubeste atat de mult incat sa nu poata respira fara tine !

Ai grija de tine si iarta-ma dak te-am scuturat un pic !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca N spune:

Am vazut ca postul acela nou de TV, Euforia, va avea si reportaje despre nunti, cu decoruri, flori superbe.
sper sa fie o sursa buna de inspiratie pentru nuntile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

raza de soare:) faza cu masina e doar asa ca o...razbunare.(poveste lunga).mi-am dorit multe alaturi de acest om,acum sunt aproape convinsa ca relatia e compromisa.ca si in cazul tau,eu faceam planuri de nunta,iar el renuntase de mult la a se mai gandi macar la asa ceva...plus altele de care nu imi place sa discut.

http://photobucket.com/albums/c373/gabrielacatalin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Miresici de 2007...ce faceti, somati???
pai..nu era vorba ca ne ajungeti pe noi, din urma??
Hai, dezmortiti-va aripioarele si veniti la sfat!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Krelia, eu va urmaresc din umbrain fiecare zi.Pai nu ar fi prea multe de zis,am vazut si eu la TiVi targurile.In rest am primit unda verde sa merg la anu la Buc la targ, si asteptam sa treaca timpul sa venim acas definitiv.Parca nu mai trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Si eu citest subiectul de la Miresele DC in fiecare zi.Dar nu am mai postat la Miresele 2007 , ca m-am gandit ca e prea drevreme....nici macar restaurantele nu le stim.
Intre timp , noi am inceput sa ne pregatim , usurel-usurel.Am luat prima runda de bautura(16 sticle Teacher's).Luna asta luam si cealalta jumatate si din Martini.
Iar pt. martie , deja am zis sa luam verighetele , ca am vazut unele frumoase.
Si ne-am informat mai bine si despre formatie , am gasit printr-un prieten comun o formatie de turci , pe care i-am auzit cantand la 2 nunti.
Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

hihiih
si noi si noi....pregatiri adica:)
am primit inelu (de fapt am cumparat inelu), am mai scris eu mai detaliat pe la mirese 2006, ca eu imi bag nasu si acolo....din cand in cand cand am timp :)

altfel, in afara de luna iunie 2007, altceva hotarat n-avem....

pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Fetelor, sper sa incepem si noi discutiile "in focuri" cat de curand posibil. Noi avem deocamdata sala in iunie 2007. Restul pregatirilor imi e frica sa le incep.Poate la anul gasesc ceva care imi place mai mult.Si atunci ce ma fac ? Recunosc insa ca muzica trebuie rezervata din timp.
va pup

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

A propos de inel , eu am uitat sa zic.....l-am primti de ziua mea , in august.Asa ca.....nu il mai astept.
Intre timp , am fost la targ si mi-am gasit niste bijuterii frumoase cu argint si perle(cu toate ca eu nu sunt fana argintului , dar pt. nunta ma pot sacrifica ).
Am vazut si pantofi , dar nu erau bine finisati , se vedea lipiciul.Modelul era frumos , erau 1.800.000.Ma mai gandesc daca ii iau.Ma gandeam ca la banii astia , mai bine imi fac pe comanda....sunt in dilema.
M-am uitat si la costume barbatesti....noi vrem sa fim amandoi imbracati in alb.Mie asa mi se pare normal la o nunta.Personal , nu imi place moda asta cu ginerica imbracat in costum negru.
Cand imi mai vin idei , mai scriu.
pt. fete

Mergi la inceput