Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca N spune:

si eu am primit inelus
am fost si la targul de la Romexpo si mi-am luat materiale pentru studiat.
stiu cam ce model de rochie vreau, dar nu am vazut ceva asemanator decat la Christian Philipe, iar daca nu voi mai gasi altceva care sa imi placa mi-o voi face pe comanda.
mi-am facut un excel cu task-uri si directii de actiune, dar deocamdata ma lupt singura, logodnicul meu considera ca e prea devreme pt vara 2007...
oricum, in faza asta netul ne rezolva toate curiozitatile
succes in tot ce faceti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Eu consider ca e mai bine sa le planfic din timp.Astfel , elimn partial din stres...bine , cat se poate.Eu , in mod normal , sunt o persoana care terbuie sa stie din timp ce are de facut.Si eu mi-am facut planificare pe luni , ce trebuie sa iau...sa fac...etc.
De rochie....eu vreau sa mi-o inchiriez de la Salon Gabriela.In septembrie o sa ma duc sa vad ce mi se potriveste mai bine de acolo.
Sunt de parere ca rochia nu trebuie sa fie neaparat noua.....este irelevant...important e sa imi stea frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Recunosc ca de cand m-a cerut mi-am cumparat toate revistele care exista pe la tonete ... ca sa ma pun in tema. Si deja mi-am indragostit de o rochita de la Eddy K , dar inca nu am curaj sa cumpar nimic.Ne-am uitat si la verighete si ne-au placut cateva modele. Lista inca nu am facut dar urmatorul lucru care vreau sa il fac e sa ma orientez spre o formatie.

Nizuc: eu a trebuit sa rezerv in ianuarie anul asta pt iunie 2007.E tare aiurea sa te poti orienta la o sala cu un an jumate inainte , in primul rand ca nu poti sti cu atata timp inainte cati invitati o sa ai.Mie mi-a cerut sa am minim 130 - eu am zis ca 100 am sigur dar peste... nu mai stiu.Oricum am inchiriat sala respectiva pt ca mie imi place cel mai mult.

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Karisma, stiu ce vrei sa spui. Eu una nici macar habar n-am cum arata sala (parintii si socrii au ales-o).Cu invitatii nici asta nu prea stiu sigur, dar dupa calcule vor fi cam 350-400. In rest avem verighete, nasi si m-am hotarat la flori: cale.In rest rochita azi vreau una maine alta, am gasit ceva pe un site care are reprezentanta aici la Londra, dar inca nu stiu ce sa fac, sa o cumpar d-aici candva la toamna (atunci vrem sa ne intoarcem in tara definitiv) sau sa las sa gasesc in tara? Dc nu mai gasesc in Ro nimic asemanator? Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Despre rochita nu pot sa iti spun decat ca depinde ce iti place tie.Din ce am mai citit pe forum la "miresele anului 2006" , fetele care si-au cumparat deja rochitele spun ca atunci cand o imbraci prima data iti dai seama ca e "the one" Asa ca spor la probat! Daca nu iti place nimic acolo sa stii ca ai sa gasesi si la noi modele super dragute si de calite.Daca vrei detalii despre o firma anume poti sa ma mai intebi.
pupici

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

dragele mele....ziceti-mi si mie cum ati hot voi data ca eu as vrea iunie, doar ca nu stiu cand sunt Rusaliile si care sunt week-end-urile in care nu poci sa fac nunta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca N spune:

plici- plici, stiu ca in prima saptamana din iunie se poate, 1 iunie pica vineri, 2 pica sambata si e ok. dupa aia nu mai stiu din cauza postului Sf. Petru si Pavel.

poate stiu alte fete.

Mergi la inceput

Plici plici: eu am vorbit cu un preot si mi-a spus ca pana pe 15 iunie nu e sigur post.Eu am data pe 2 sau pe 9 iunie 2007 (e mai complicat si nu e in functie de noi.Oricum e bine oricare dintre zile)
pupici

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

multam frumos de raspunsuri....ma simt mai bine acuma, o sa alegem si noi o zi pana pe 15 ca sa fiu sigura ca nu-i problem :)

cred ca prin iunie anu asta o sa incep sa alerg si eu dupa restaurant/sala, avand in vedere ca optiunile mele sunt limitate la cei 200 de invitati cati or sa fie (cel putin)...pentru ca am auzit pe la tv cum ca deja se fac rezervari pt 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

hello
hop si eu...miresica de 2007-pe la jumatatea lunii iulie mai precis.

pt inceput, vreau sa salut pe toata lumea si si sa va doresc

sa va spun aspiratiile mele in materie de nunta:
-un restaurant bun(eu ma gandeam la crowne plaza dintre cele cu stelutze mai multe, deoarece are terasa si mai pot invitatii sa iasa sa se racoreasca)
-cununia civvila as vrea sa o fac vineri dupa-amiaza,cu o zi inaintea nuntii,deoarece sambata o vreau strict pt aranjat mireasa,cununie religioasa si party
-nu vreau baloane la nunta,ci aranjamente de flori naturale pe care as putea sa le fac eu by my hand(bineinteles sambata dimineatza
-culorile nuntii sa fie alb si auriu, astfel incat invitatiile,husele de la scaune, funda de la buchetul miresei si fundele buchetelor de e mese sa respecte aceste 2 culori
-pt cocardele invitatilo ma gandeam sa le fac tot eu din cate 1 floricica de pe firul de miniroza(trandafirasii aceia micutzi,mai multi pe fir) pe care le voi trata cu ce aflu pe parcurs ca e necesar ca florile sa reziste mai mult(sper sa aburesc vreo florareasa de-aia de la colt sa-mi spuna)
-flori pt buchet;CALE ALBE FARA NICI UN FEL DE VERDEATZA(bineinteles ca tot familionul ma trag de maneca si-mi explica ca sunt flori de morti, dar daca ei vor sa vorbeasca, n-au decat);tot cale si la lumanari
-fff impoortant:voal si pantofi AURII
-invitatiile cat mai simple, fara zorzoane

gata,v-am innebunit de la primul mesaj
va pup
toate cele bune
plec la serviciu

Mergi la inceput