Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 4
plici plici spune:
iuhuuuuu
si eu miresica de 2007....trebuia sa fiu 2006, dar a aparut un aparatment intre timp si am mai amant un an :) august sau sept 2007, inca mai dezbatem....
da vad ca aici nu mai zice nimeni nika :)
pupicii
nitzuc spune:
Well, o sa mai zic cate ceva eu.La Multi Ani tuturor si spor la stors creierii de pe acum pt unele dintre noi.Eu cam atat as avea de zis
LA ANU MA CASATORESC-LA ANU MA CASATORESC!!!!!!!!!!!!!!!yyyyyyyyuuuuuuppppppppppyyyyyyyyyyy
Cam asta era ceea ce cantam in noaptea dintre ani!!!!!
nitzuc spune:
Ceva listuta ceva? Si la mine trebuia 2005, dar a aparut si la noi un apartament si uite asa suntem nevoiti sa mai stam un an.Asta este, eu am vrut sa avem timp berechet sa pot organiza nunta cum vreau eu.Desi iar ma contrazic, ca mama o ales sala.........Asta e, sper sa imi placa ca de nuCam asa ceva la mama
plici plici spune:
nitzule, pai baga lista ca tu esti sef de trib acuma
hihi ce ne potriviram la motivele manarii nuntii...oricum acuma timp avem berechet!
Bianca N spune:
buna!
La multi ani pentru toate miresicile!
eu, cu tremur in mana cand scriu si cu nodul in gat, vreau sa va anunt ca voi avea nunta in 2007. tot ce stiu e ca vreau vara.
sunt terminata de emotii.
initial vroiam in 2006 dar nu mai e timp pt nimic, localurile sunt convinsa ca sunt de mult ocupate...asa ca ramane pe 2007.
credeti ca vor sari preturile la restaurant mult din cauza intrarii in UE?
nu pot sa nu ma gandesc si la asta. stie cineva informatii in legatura cu aspectul asta?
in Bucuresti ati inceput deja sa cautati restaurant?
plici plici spune:
bianca cred ca e cam devreme pt restaurante pt 2007, la unele inca se fac rezervari pt 2006 (nu mai sunt multe, dar oricum)....
eu una n-am inceput sa caut, dar eu cam stiu ce vreau in mare....plus cca eu am multi invitati (vreo 200) si optiunile mele sunt reduse...
da hai curaj. asta tebe sa fie o experienta frumoasa ...lasa nodurile
Bianca N spune:
plici-plici, multumesc pentru incurajari
si eu tot cam acelasi numar de persoane il am drept invitati si asta ma face sa ma gandesc mai mult la hoteluri.
mi-a placut tare mult sala de la Polo Club si peisajul de afara e superb vara, pt poze si filmari, dar capacitatea e cam la jumate...
ceva in genul la Polo dar cu o capacitate mai mare unde as putea gasi?
plici plici spune:
sincer, mh...sa vedem...eu vreau sa intreb la palatul mogosoaia despre care inca nu stiu nimica....
altfel, stiu ca la howard johnson au o sala mare de 180 persoana f accesorizata tehnic, la inter cred ca mai au o sala mai mare, ronda ii zice parca, dar nu stiu cat de mare e, parca tot pe la 180 persoane intra.
mai uite iaic un link daca te ajuta
si da, polo e frumos, dar neincapator, eu nu vreau sa fac sardine din invitati :)
http://ghidulmiresei.ro/items.php?oi=18