Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by oanaiasi

cred ca o comit shi eu in 2007 ! ideea e ca nu l-am intrebat inca pe al meu

Salut si eu Miresele de 2007! Vad ca sunt in forma si gata sa ne-o ia inainte!

Oanaiasi, nu vrei sa te trec si in listuta de la Nunta in Iasi??? Sa fii prima pentru 2007 acolo? A... ar mai fi Ramonika, dar ea este inca indecisa. Ce zici??? Oricum, in Iasi se rezerva restaurantele mai repede decat in Bucuresti, caci sunt mai reduse ca numar... Deci, fii pe faza!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bravo fetelor...parca vad ca asa cum am scris noi deja mai mult decat Miresicile de 2005...cu siguranta voi o sa ne intreceti pe noi cele din 2006!

...si chiar imi aduceti aminte de cum am fost noi la inceput!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Cat am scris , dar cat o sa mai scriem.........deocamdata nu prea avem foarte multe subiecte de discutie , ca mai ets eo buna perioada de timp , dar sa vedeti in ultimul an ce o sa fie aici...capitole intregi.
Pana una , alta , mie nu imi mai sta capul la nimic , decat la Craciun.De-abia astept sa vina.....si mai ales , sa fac bradul....

Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by vulpitzayam
Eu sunt un pic cam obsedata , recunosc...

Crezi ca esti singura ??
Miresici, ascultati la noi, babele de 2006... aveti grija cu zilele cand nu se fac nunti, inainte de a rezerva anumite chestii importante... sa nu aveti tremurici ca unele din noi...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bravos, fetili!!
Apropos de ce spunea Raza, nu stiu daca ati aflat, daca ati cautat pe net...in 2007, Pastele pica pe 8 aprilie (pentru cele care vreti sa faceti nunta imediat dupa ac. sarbatoare

Si...asteptam listutza!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Pt cele obsedate ca mine de nunta, rasfoiti paginile de la www.gala10.ro si sigur veti gasi ceva pe gustul vostru. Eu una ma razgandesc tot timpul,azi vreau una maine alta.As vrea o firma d-asta specializata dar numai pt decorarea salii dar habar nu am de preturi, dar parca vad mori in aer cand auzi cat costa. In fine,am cerut informatii si o sa vad.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Salut!
Si eu o sa am nunta in 2007 in mai sau iunie.Si luna viitoare am de gand sa dau avansul la o sala ca sa fiu sigura ca mai gasesc liber la data care vreau eu. Asa ca mie mi se pare destul de normal sa incep sa ma agit de pe acum cu unele detalii ca sa fiu sigura ca o sa iasa totul asa cum vreau eu.Deja si pentru muzica am vorbit cu cineva, dar nu e batut in cuie pana nu stiu o data exacta.Trebuie sa vb cu un preot saptamana asta ca sa imi spuna in ce zile din mai si iunie 2007 nu se fac nunti.
pupici!

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

GATA , nu se mai poate , trebuie facuta de urgenta o lista.Promit cu mana pe inima ca ma ocup , dar asta incepand de sambata.Asa ca , va rog , sa imi scrieti fiecare data , locul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by karisma

Salut!
Si eu o sa am nunta in 2007 in mai sau iunie.Si luna viitoare am de gand sa dau avansul la o sala ca sa fiu sigura ca mai gasesc liber la data care vreau eu. Asa ca mie mi se pare destul de normal sa incep sa ma agit de pe acum cu unele detalii ca sa fiu sigura ca o sa iasa totul asa cum vreau eu.Deja si pentru muzica am vorbit cu cineva, dar nu e batut in cuie pana nu stiu o data exacta.Trebuie sa vb cu un preot saptamana asta ca sa imi spuna in ce zile din mai si iunie 2007 nu se fac nunti.
pupici!

karisma

Si tu crezi ca preotul o sa-ti spuna asta cu 2 ani inainte????
Eu am nunta peste 6 luni, chiar inainte de postul Sf. Petru si Pavel ... deci in iunie. Cred ca ai aflat si tu ca postul asta pica de fiecare data in alta zi.
M-am dus sa ma programez la biserica la sfarsitul lui noiembrie dar preotul nu stia sigur cand pica postul.
Ai sa vezi, daca citesti pe la Miresele 2006, ca sunt multi preoti in situatia asta.
M-a rugat sa revin dupa 10 ianuarie, cand va fi tiparit si calendarul oficial si va sti sigur.
Daca vrei sa-ti faci nunta in mai sau in iunie din pacate iti pot spune din proprie experienta ca o sa cam stai cu sufletul la gura (in sambata aia e post, in alta e ajunul Praznicului cutare, in alta e chiar un Praznic) si fara calendarul clar din anul ala nu o scoti la capat.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by karisma

Salut!
pupici!

karisma

Am mai spus... mare grija cu biserica ! Nu rezervati restaurante si alte alea, fara a sti cand se fac nunti... Calendarul pt anul urmator apare mereu in decembrie; pana atunci, puteti merge doar la risc... pe banii vostri, desigur... Noi, cele care am patit-o, putem doar sa va sfatuim, ca nu ne costa nimic...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput