Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Deja suntem 3 miresici.In curand o sa ne punem si noi pe listute.Pana una , alta , vin sarbatorile.....greva asta ma enerveaza ca inca nu a incetat....si o sa ne bage materia pe gat cu lopata.
Gabriela , m-am uitat pe pozele tale , esti asa de frumoasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

vulpitza,multumesc!
greva mai?eu cred ca va trebui sa imi inghet anul,ca daca nu fac asta tot va trebui sa fac un an aiurea in plus (adica sa il repet pe asta in care sunt acum).nici nu stiu ce suna mai bine din astea doua variante.nu pot sa ma duc la cursuri ,e greu,e cu nervi tocati si bete puse in roate...dar tot nu renunt la planurile meleoricum,ne mutam impreuna de pe 15 dec (am ales data asta pt ca abia pe 12-13 e cuibusorul nostru gata iar ziua lui e chiar pe 15).abia astept ...!!!

http://photobucket.com/albums/c373/gabrielacatalin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by gabriela_s

vulpitza,multumesc!
greva mai?eu cred ca va trebui sa imi inghet anul,ca daca nu fac asta tot va trebui sa fac un an aiurea in plus (adica sa il repet pe asta in care sunt acum).nici nu stiu ce suna mai bine din astea doua variante.nu pot sa ma duc la cursuri ,e greu,e cu nervi tocati si bete puse in roate...dar tot nu renunt la planurile meleoricum,ne mutam impreuna de pe 15 dec (am ales data asta pt ca abia pe 12-13 e cuibusorul nostru gata iar ziua lui e chiar pe 15).abia astept ...!!!

gabitzaaaa! salut! uita-te repede la pozele mele si vezi cine iti scrie :P
pup mult la tine...nu te-am vazut de 2 ani, intre timp am fost si miresica si vad ca peste o vreme o sa fii si tu! Claudia are si copilas acum! Fata sau baiat? Te pup si sper sa mai vorbim daca imi dai un id de ym ceva...
scuze fetelor pentru off-topic dar gabitza mi-a fost colega de clasa si nu are pm sa ii pot scrie acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Pupici la viitoare miresici Bravo voua...ca va ocupatzi deja de nuntile voastre... Daca facetzi cumva ceva listutza...prin viitorul apropiat... treceti si pe sorelina lu' BlueEyes pe listutza... Deja a platit avans la restaurant...pentru 28 aprilie 2007 Sa fim fericite cu toate

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

In curand o sa fac listutza....dar la sfarsitul saptamanii....ca acum am o perioada un pic cam aglomerata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

WOW ce harnice sunteti, o sa umpleti tot spatiul de pe forum daca va apucati de acum sa scrieti
numai coincidente pe aici: vulpitza se marita de ziua zozelei, sorelina lu' BlueEyes se marita de ziua mea ... Iar noi in weekendul asta am implinit 10 ani de cand suntem impreuna (noi, adica eu si sotul, ca sa nu intelegeti aiurea )
Deci acum ma uit la 3 listutze: Miresele 2005, Miresele 2006 si la Miresele 2007 ! Mult succes!

quote:
Originally posted by BlueEyes

Pupici la viitoare miresici Bravo voua...ca va ocupatzi deja de nuntile voastre... Daca facetzi cumva ceva listutza...prin viitorul apropiat... treceti si pe sorelina lu' BlueEyes pe listutza... Deja a platit avans la restaurant...pentru 28 aprilie 2007 Sa fim fericite cu toate

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Dianette , trebuia sa incepem si noi sa ne mobilizam....Numai ca e un pic cam devreme....dar lucururile trebuie luate ca atare...este un mare eveniment.Eu sunt un pic cam obsedata , recunosc , din cauza marelui meu defect....sunt fecioara...deci...perfectionista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

cocopishika,ai PM.
uf,fetelor,unele dintre voi au dat deja avansul la restaurant???:(sunt in urma...sunt in intarziere,nuuuuuuuuuuuu!!!:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

cred ca o comit shi eu in 2007 ! ideea e ca nu l-am intrebat inca pe al meu
da lasa ca ii convine lui cum fac eu planu' , ca doar nu o sa il faca el ! acum o saptamana am primit inelul de logodna asa ca nu prea mai are cale de intoarcere ! eu imi doresc sa fac nunta in mai ! la sfarsit ! nu prea cred in chestii cu ghinioane daca faci nunta in mai !

fisss ! daca e sa fie ghinion e oricand nu numai in mai ! n-am dreptate?! asa ca trebuie sa ma gandesc bine cand si cum ca acushica ne prinde si intrarea in UE si am ras-o!

va pupicesc!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Parca ne vedem pe noi, cele de 2006, cum eram la inceput.
Multa bafta fetelor!!!

gio si bb Marco 34 fix

Mergi la inceput