Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bep81 spune:

fetelor care v-ati facut deja rezervare...care, mai mult...ati dat si avansul...eu pe unde ma duc, imi spun ca-i prea devreme, sa vin in ianuarie, ca nu fac rezervari de pe acum....ciudat..voi cum ati reusit?
in legatura cu postul sf petru si pavel...da...din pacate asa e..tine de pe 3 pana pe 29 iunie...eu doream undeva in iunie, prima optiune era 2 iunie...a ramas de fapt singura...sper sa gasesc undeva pe data asta, desi cred ca o sa fie omor, tanand cont ca mai raman doar doua sambete 2 si 30 uf..un nou obstacol in calea mea...pana acum, numai de obstacole am avut parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ma mir ca te cheama dupa ianuarie. Si in ianuarie ce o sa faceti? Va dati rand si va bateti daca sunt libere datele? freeky!

Bine ca stiu de postul asta. Trebe sa ne grabim cu fixarea datei in Dambovita. Dupa 29 deci..

Lista? Unde e lista de care ziceati? Ca pe prima pagina eu nu prea vad nimic.

Apropo, poate au facut fetele din alti ani. Un tick list pe care sa bifam ce am facut si ce mai avem... sa evitam surprizele:)

Pupi la mirese cucuiete:)

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by karisma

Plici... este link pt calendarul ortodox 2007 si pe listuta. Imi pare rau .... eu am fost asa dezamagita cand am aflat, mai ales ca restaurantul la care vroiam eu sa fac nunta nu au mai avut locuri libere in vara si s-ar putea sa renunt si sa fac in alta parte.Am iesit aproape plangand cand am vb cu domnul care se ocupa cu inchirierile salii

karisma

Mda...ce sa zic....la naiba...dar eu inca ma ami interesez sa stiu eu sigur sigur ca asa e....informatiile astea de pe internet nu sunt foarte exacte mereu (adica inca sper sa nu fie asa)

Pupiiciii la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

gagici, nu v-am uitat, dar am ajuns de o saptamana in ro si nu am avut timp sa respir. de acum o sa am mai mult timp sa tin la zi listuta noastra. miresici noi, bine ati venit!
eu nu am facut nici un progres, adica doar ce am vorbit. parintii mei nici nu stiu ce planuri avem, astept sa se duca mireselul sa ma ceara . nici data nu am stabilit-o.
acum am program de relache, mergem la teatru.

"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza77 spune:

Buna fetele!

Sunt si o viitoare miresica de 2007.
Am citit aproape tot ce s-a scris pe aici si din pacate am fost foarte dezamagita cand am aflat cat tine postul Sf Petru. Eu as fi vrut undeva la 02 sau 09 iunie dar din pacate nu se poate... Asa ca va ramane probabil 30 iunie 2007, daca gasim rezervare la restaurant.

Ca si restaurant am auzit lucruri destul de bune despre Casa
Universitarilor asa ca ar fi prima optiune. Sper sa ajung saptamana care vine acolo.

Ca si biserica as vrea Sf. Anton, dar mai e ceva timp si vom mai vedea...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Danutza dar eu am nunta pe 2. Stiu ca postul incepe din 3.
Spor la cautari si bine ai venit intre cele lovite de

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

si eu tot pe 2 (avand in vedere ca umbla vorba ca pe 9 nu se poate)...
asa ca pt cine tine lista, am schimbat 9 iunie cu 2 iunie.

si pt cine e pasionat de pronovias, am fost la ei la o proba....m-am dus foarte increzatoare si vesela si am plecat extrem de dezamagita.

pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, fetele cochetele!
Vin cu o noutate: am primit din partea mamei mele cel mai frumos cadou, avansul platit la restaurant.
Deci, acum e oficial! Pe data de 25 august voi fi miresica

Pupicuti multi. Abia astept sa vina si vremea noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daii

Hello, fetele cochetele!
Vin cu o noutate: am primit din partea mamei mele cel mai frumos cadou, avansul platit la restaurant.
Deci, acum e oficial! Pe data de 25 august voi fi miresica

Pupicuti multi. Abia astept sa vina si vremea noastra

super bravo...
da a putut sa plateasca deja avansu? oricum bravo, o grija mai putin :)

pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Gata , este stabilit..........
Data: 30.06.2007
Locul: Restaurant Condor Mamaia
Biserica:Sf.Mina(Tabacarie)

Saptamana asta trebuie sa gasim formatia.
Va pup si spor la pregatiri.

Mergi la inceput