Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 27
superkat spune:
Dragele mele,
Sper sa fiu si eu mireasa de 2007. Vreau sa apelez la o firma de catering si am nevoie de o sala in Bucuresti unde sa imi permita doar inchirierea, fara a lua mancarea de la ei. Cunoasteti ceva ce m-ar ajuta?
Multumesc mult.
niccostea spune:
ma gandesc la Romanian Catering, dar habar n-am, adik nu sunt sigura ...
E destul de ciudat, pt ca restaurantul risca sa-si dea cu firma in cap, daca firma ta de catering nu e ok si atunci au de pierdut; asa ca - daca o sa gasesti - s-ar putea sa iti impuna ei o anumita firma de catering. Oricum, cred ca restaurantele care cer taxa de inchiriere a salii separat de meniuri & comp. s-ar putea sa fie mai deschise la idei de genul asta.
(Si pe mine ma batea gandul, pana cand mi-am dat seama ca e mult prea multa bataie de cap si pana la urma financiar nu stiu daca iesi cu prea mult in plus... poate doar daca fac soacrele si prietenele lor toata mancarea si atunci dam in altceva...)
si la mai multe (miresici)!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
alivio spune:
buna fete cucuiete, mirese de 2007!si eu voi fi mireas de 2007 sper 22 septembrie.se pare k sunt total in urma cu pregatirile, iar piul meu zicea k sunt tzcadusa k am interogat toate situ-rile si sunt cea mai buna prietena cu gogu(google).noi(eu) vrem s afcaem nunta la casa universitarilor.preturi de 2006 are cineva?si ink o mica-mare pb:nu avem nasi.k cei la care ne-am gandit ar putea sa ne aduca niste meseni nu numai "cizelati".si ne e rusine sa le zicem :"nu aduceti pe cutarescu", mai ales k nasa e sora lui, care e casatorita cu un coleg de-al meu de facultate.de fapt fost coleg k sunt proaspat licentziata.si nu stim cum sa procedam...........sugestii ceva?la toate fetele
carmen_vasilief spune:
Stie cineva cum e o nunta la Casa Universitarilor?Ma intereseaza atmosfera, servirea, meniul cum e orant , atitudinea chelnerilor...
danutza77 spune:
Buna fetele!
Am noutati pentru cele pe care le mai intereseaza rest Casa Universitarilor. Tocmai am fost astazi pana acolo sa aflu mai multe detalii si surpriza nu se mai fac nunti acolo decat daca cei implicati direct adica miri si rude de grd 1 sunt cadre univeristare. Trebuie adusa o adeverinta si copie dupa cartea de munca a respectivei persoane. Asa ca a cazut din start aceasta optiune, cel putin pt noi care nu ne incadram. Noi am stat de vorba chiar cu directorul. Bine, cred ca pe undeva cu oaresce interventii se poate face banuiesc ceva ceva... Oricum noi vom incepe sa cautam si prin alte parti.
Spor la pregatiri si ne mai auzim!!!
Pupici la fete!
AndreeaElena spune:
Buna fetelor!
Si eu tot miresica de 2007(9 iunie) sunt si de vreo trei zile de cand am descoperit foruml acesta nu-mi mai pot lua ochii de calculator!Si ce fiori simt in burtica!!! Deja am inceput sa fac unele planuri...sa fur mai bine zis idei de la miresicile de aici!Va multumesc fetelor! Cel putin stiu cum imi voi primi invintatii(sau, mai bine zis nu-i voi primi hi-hi-hi). Dar despre asta promit ca voi mai scrie ca tre' sa-mi consult piu! Va pupic pe toate
AndreeaElena spune:
Deja incepe postul? Esti sigura vulpitzayam?Ca eu aveam inpresia ca incepe mai tarzior...oricum...se poate sa faci nunta si in post cu dezlegare de la preot (anul acesta am fost la o nunta pe 24 iunie, in post, si miresica nostra nu era singurica...Bucurestiul a fost plin de nunti!) Ce parere aveti? Si repet intrebarea: sigur incepe postul???
AndreeaElena spune:
Gata fetelor!M-ati prins...am fost puturoasa si n-am citit tot ce se discutase...numai ca iertare sa-mi fie...cand am vazut subiectul am dat buzna sa postez sa va spun si voua bucuria mea...!Asa deci incepe pe 3 si termina pe 24dar de ideea mea ce parere aveti? Cu nunta in post cu dezlegare de la preot?