Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 25
GabyHila spune:
Internet. Daca vrei ceva trimit prin curier rapid.
Eu inaintez cu nunta din Dambovita. Ma distrez de ceva obiceiuri care pe la noi nu sunt:)
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
GabyHila spune:
Citeam si eu pe la nasici de 2006. Ce e aia dezgatit? Ce batice? uh... pe la noi nu se face asa ceva! Nu tin minte la nici una din nunti sa apara undeva vreun batic. Se face prin Dambovita? Macar sa stiu la ce sa ma astept.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
acnili spune:
buna!
.... si eu care credeam ca nu sunt zdravana sa ma apuc de pregatiri de pe acum.... pentru iulie 2007! se pare ca sunt chiar in urma, sunt alte viitoare mirese mai harnice!
asadar, ma alatur si eu listei, urmeaza sa revin cu detalii! si cu intrebari!
pe curand!
daii spune:
Pupici pt fetele cochetele!!!
Ma bucur ca de fiecare data cand intru sa vad ca a mai aparut cate o miresica.
Asadar, Acnili, bine ai venit in randul nostru!!! Te asteptam cu detalii.
Pupicutzi la toate miresicile
urmychance spune:
Buna ziua fetelor. Si eu ma marit la anul, sper sa nu se intample nimic rau.
Am citit aici si mai continui (bine ca are seful treaba si, implicit am eu timp liber.
Sa va spun cam ce stiu si cam ce fac:
1. M-am gandit sa fac nunta pe 9 iunie, ar fi a treia nunta (Karisma in Iasi, parca si Plici PLici in Bucuresti).
2. Astept inelul de la iubi, a zis ca mi-l da, tot ii arat "amenintator" inelarul si zic: hai, inelu' , inelu' ce mai astepti:)
dar suntem asa intr-o fuga continua, de nu avem timp nici sa ne relaxam ca lumea, apoi sa mai alerge si dupa inel.
3. stie ca il vreau de barbat si stie si data.
4. am facut o lista aproximativa de invitati, s-au strans cam 140 (el vreo 40, eu restul - neam prost, ce mai:), dar mi se par cam multi, presimt ca o sa fie bataie de cap sa o chem si pe tzatzica X si pe nenea Y, as face ceva intim, pana in 50 de persoane, sa fie ca un bairam.
Locatia inca nu o stiu exact, tot vreau sa vad un restaurant anume..., pe net arata fain, dar sa vedem in realitate.
Oricum, o sa mergem prin iulie sa vedem cateva restaurante (pana atunci eu tb sa ma hotarasc la un nr. de 10 locatii), iar apoi biserica, cu asta e mai simplu. Septembrie o fi prea tarziu pt restaurant?
O sa fiu prezenta aici si cand voi avea ceva nou de spus, va voi aduce la cunostinta. Poate am sa adaug si eu pozele din calculator intr-un album, sa va dau linkul si sa va inspirati.
va pup miresici.
Bucurati-va de viata si de ceea ce aveti!
daii spune:
Hello, ce fac miresicile cochetele????
Eu sunt foarte emotionata, pt ca in numai cateva ore prietena mea urmeaza sa nasca. Pacat ca nu pot fi langa ea, pt ca ea sta in Campina.
Pupicutzi multi fetelor nou venite, si va doresc tututror un wend placut si sa-l petreceti asa cum va doriti.
Pupicei
vulpitzayam spune:
Fetelor , la noi a stagnat activitatea.
Eu am fost al restaurant si e ca si rezolvat , mergem saptamana viitoare sa dam avansul.Sunt foarte incantata de local , este foarte curat , aranjat cu gust.
In privinta datei , rog sa imi fie modificata data : 30.06.2007 , Restaurant Condor
Va pup
karisma spune:
Salutari tuturor! Eu sunt o miresica de 2007 si cateva dintre voi ma stiu deja. Recunosc ca sunt cateva luni bune de cand nu am mai postat dar v-am urmarit din umbra. Ultima data cand am intrat pe forum la acest capitol una dintre voi a tras un semnal de alarma si ne-a anuntat ca Postul Sf Petru si Pavel incepe pe 3 iunie 2007 si se termina pe 29 iunie 2007. Tin sa ii multumesc si sa atentionez si eu inca o data pe viitoarele miresici care si-au fixat data in acest interval ca nu se oficiaza nunti.
Eu am avut rezervata sala pe care o visam pe 9 iunie si a trebuit sa decalez data, nu am mai gasit liber decat la 1 septembrie. Asa ca am mai cautat si am dat avans la inca o sala pe 30 iunie 2007 ca sa fim acoperiti in caz de ceva. Ramane sa ne hotaram pana la anul.
Altceva... caut deja formatie. voi ce pregatiri ati mai facut?
pupici
karisma
plici plici spune:
quote:
Originally posted by karisma
Salutari tuturor! Eu sunt o miresica de 2007 si cateva dintre voi ma stiu deja. Recunosc ca sunt cateva luni bune de cand nu am mai postat dar v-am urmarit din umbra. Ultima data cand am intrat pe forum la acest capitol una dintre voi a tras un semnal de alarma si ne-a anuntat ca Postul Sf Petru si Pavel incepe pe 3 iunie 2007 si se termina pe 29 iunie 2007. Tin sa ii multumesc si sa atentionez si eu inca o data pe viitoarele miresici care si-au fixat data in acest interval ca nu se oficiaza nunti.
Eu am avut rezervata sala pe care o visam pe 9 iunie si a trebuit sa decalez data, nu am mai gasit liber decat la 1 septembrie. Asa ca am mai cautat si am dat avans la inca o sala pe 30 iunie 2007 ca sa fim acoperiti in caz de ceva. Ramane sa ne hotaram pana la anul.
Altceva... caut deja formatie. voi ce pregatiri ati mai facut?
pupici
karisma
post de o luna? esti sigura? ca eu mi-am rezervat pe 9 iunie
karisma spune:
Plici... este link pt calendarul ortodox 2007 si pe listuta. Imi pare rau .... eu am fost asa dezamagita cand am aflat, mai ales ca restaurantul la care vroiam eu sa fac nunta nu au mai avut locuri libere in vara si s-ar putea sa renunt si sa fac in alta parte.Am iesit aproape plangand cand am vb cu domnul care se ocupa cu inchirierile salii
karisma