Mamici de ianuarie-februarie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
dana_ene spune:
'Neatza, fetelor !
Diana, iubita mea, sunt de acord cu tot ce-ai spus tu.
E cumplit de trista experienta pe care a trait-o nasa ta.
Nici eu nu sunt pentru spaga asta, dar n-as face vreo experienta in care sa nu dau nimic cand stiu ca e vorba de sanatatea mea si a copilasului.
Asta e adevarul.
De exemplu medicul meu nu cere bani. Deloc. Cand am nascut-o pe Oana, desi aveam banii pregatiti in bagaj, atata m-am ocupat de altele ca nu i-am dat nici un ban inainte de operatie. Si nu s-a comportat deloc altfel. I-am dat plicul dupa operatie si am auzit de fete care au dat mult mai putin decat am dat eu si nu au fost dscriminate.
Dar eu asa am hotarat cu Cosmin, atat voi da. Mai ales ca in cazul meu operatia va fi mai complicata: cezariana + eliminare chist oivarian + ligaturare trompe. Deci am decis sa dau un pic mai mult decat dau alte fete medicilor lor.
In schimb, medicul care a fost la cezariana Oanei MANA A DOUA, medic foarte cunoscut in oras, a parut cam nemultumit de suma pe care i-am bagat-o in plic (aceeasi ca si anestezistului), ca urmare dupa operatie trecea prin salon pe langa mine de parca patul era gol.
Oricum, de aceea ma si bucur ca nu l-am avut pe el ca medic. Doctorul meu e minunat si m-a ingrijit intotdeauna extraordinar de bine.
Teolinda,
ce mare e Stefan ! Bravo, mamico !
O sa vezi ca va fi si sanatos, iar nasterea la 39 saptamani implinite este perfecta. Copilasul e perfect dezvoltat, nu-ti face nici un fel de griji.
Ma bucur ca te-ai linistit in privinta asta.
Catalina, distractie placuta deseara la restaurant. Orice ai purta, esti atat de frumoasa ca nu conteaza. Toata lumea o sa fie incantata de prezenta ta (chiar de-ai purta salopeta
).
Monica, ce pofta mi-ai facut cu ciorba aceea
. Yammmyyyy...
Ioana, foarte dragut site-ul celor de la Pampers. Am gasit multe chestii foarte simpatice acolo. Mersi de pont
!
La noi ploua
. Ploua deja de 2 zile si este deprimant
.
Ce bine ca azi e vineri, am program scurt si ma duc acasa sa ma joc cu Oana mamii.
Daniela
(28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
Buna fetele.
Eu tot in reprize la calculator. Daca stau prea mult am sa ma urc in curand pe peretzi. Noaptea nu stau de frica sa nu ma doara mai rau burta, nu ca ash dormi cumva bine. Drumuri din ora in ora la baie si dureri groaznice la ridicat din pat. Si de ieri vad ca si ceva contractii, eu care n-am avut deloc! Si de la No-Spa dureri de stomac
. Soarta. Tb sa stau cuminte in pat, ca poate trece.
Teolinda, ce bebeloi maaare! Lasa ca la tine kilogramele se justifica si prin dimensiunile lui Stefanel! Si daca a luat asa mult in aproape 3 saptamani nu e de mirare. Oricum era maricel, deci manaca bine. SI fetitza mea, care la 20 de sapt era "pispirica" pe la 29-30, a luat 300 intr-o sapt. Dar nici cu mine nu mi-e rusine.
. Am o burta uriasa.
Irinel si eu vreau la scoala parintilor. Poti sa-mi dai si pe PM amanunte (cam ce-ar insemna donatia). Cat dureaza? Ca sotzul meu saptamana viitoare e in Germania, deci as veni singurica (sau cu mama mea
).
Irina, plizzz vreau si eu reteta de prajitura japoneza pe care ai primit-o! M-ai facut asha de curioasa.
Monica, mi-ai adus aminte de primele luni de sarcina, pe care si eu le-am trecut aproape numai cu rosii si telemea!
Catalina, spor la descoperit in sifonier tinuta de restaurant! Si sper sa-ti pice bine mancarea. Eu am incercat aseara niste pizza la un restaurant care-mi place (in vesnicii mei blugi mei de gravida) si n-a prea intrat, ba chiar am avut arsuri dupa.
Maraki, poate-mi povestesti si mie intr-un PM unde in Munchen ar putea sotzul gasi ceva salopetele de iarna de bebelusi (si cam la ce preturi). Pompa de sani banuiesc ca tu nu ai luat inca! Or fi mai ieftine la voi sigur.
Diana, trista povestea nasei tale. Eu nu prea am reusit pana acum sa dau spaga, dar la spital o sa se ocupe de asta sotul si mama. Sigur nu vor sa faca experimente pe mine si fetitza mea, mai ales ca am dus-o numai in probleme sarcina asta (apogeul ar fi sa nasc si de Craciun sau Rev, fara un doctor ca lumea in zona. Macar daca ash naste normal, importanta ar fi moasha, dar asa....).
fetele toate.
Bee 34+
si Fetitza
pisoi3 spune:
Neata fetele
Intru si eu fuguta pe forum in timp ce imi beau lapticul, ca ma grabesc sa plec la munca
, azi am pana seara. Am vazut ca ati mai deschis un capitol, dar nu am avut timp sa citesc nimic, citesc eu mai pe seara sau maine ca acum ar cam trebui sa fug. Si n-am nici un chef, la ce frig e afara.
Fetele din Bucuresti, ieri am fost la Gaudeamus si mi-au dat aia de la Editura All o carte de dr. Spock gratis, e marfa, bine, nu pentru cartea aia am fost eu, eu ma duc in fiecare an iar anul asta am vazut multe carti frumoase, si pentru bebei si pentru copilasi mai mari si ma gandeam ca nu mai e mult si o sa incepem si noi sa colindam pe la magazine sa le luam carti, jucarii. Ma gandeam cu nostalgie ca ce repede trece timpul si maine poimaine ne tinem bebelusii in brate, pe urma ii dam la gradi, scoala, facultate, ii casatorim si uite tot asa.
Daca aveti timp sa treceti pe la Gaudeamus, treceti, ca e frumos si au reduceri semnificative la toate cartile. Am vazut o groaza de carti de ingrijire a bebelusului.
Hai ca fug sa ma imbrac, pupici la toate fetele si sa aveti o zi minunata.
Anda si bebe Mark 33+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
dana_ene spune:
Ia sa vedeti ce perle scoate fii-mea:
In Buzau in ultimele zile mai mult a plouat.
Totusi, acum 2 zile timp de cateva ore dimineata ceva zapada s-a mentinut pe capotele masinilor.
Asa ca Oana a avut sansa sa puna putin mana pe zapada si a fost incantata la maxim. PAPADA ! PAPADA !
De atunci, insa, asteapta SA VINA PAPADA... care nu vine, ci tot toarna de sus cu ploaie, ploaie, ploaie.
Ei... aseara, dupa atata asteptare, s-a suparat copila si a inceput sa planga ca NU VINE PAPADAAAAAA
!
Pana la urma, s-a enervat si cu un mare of, a dat cu palma in perna si a decretat: 'N MĂSA PAPADA ! (in traducere... a injurat zapada... care nu mai vine !).
Aoleuuuuu, copiii astia baga la cap tot.
Eu am o injuratura de-asta cand ma necajesc: da-o-n măsa ! Ce tampenie ! Ca fii-mea a bagat-o la cap !
Daniela
(28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
LunaNoua spune:
Diana, foarte trista povestea nasei tale. Imi pare tare rau.
Totusi, ar trebui sa avem curajul sa credem ca lucrurile se mai si schimba. De nenumarate ori am auzit tot felul de povesti horor. Si la fel de nenumarate au fost experientele mele in care am dat peste oameni deosebiti. Eu vad cum se straduiesc oamenii sa fie altfel. Eu vad oameni care incearca sa fie mai buni. De fiecare data cand aud expresii de genul "tara asta idioata" ori e "normal sa fie cel mai rau ca doar suntem in Romania", "vai ce bine ca nu traiesc, sau vai ce bine ca nu traiti in Romania" mi se strange inima de durere. Ce sa mai zic cand se vorbeste de "nesimtitii sau hotii sau prostii, sau mai stiu eu ce, de romani". Si eu sunt roman, si eu nu ma recunosc in peisajul asta. Eu vad Romania ca pe o tara deosebita, o iubesc la nebunie. Pe romani la fel. Eu cred ca suntem in situatia asta deoarece nu ne cunoastem valoarea si urmam toate modelele altor tari, care se confrunta cu probleme mult mai grave. In loc sa tinem cont de valorile morale, ne plimbam ca frunza in vant pe la toate usile aurite. Suntem o tara dezorganizata, vai de capul ei, care nu vede nici o portita de salvare, dar ne transforma asta in scursura societatii? Da, suntem plini de infractori dar asta nu inseamna ca oameni de valoare nu mai exista. Este imposibil ca dintr-un tablou sa vezi doar culorile intunecate. Ochiul le percepe tocmai datorita culorilor luminoase. Depinde de fiecare ce alege sa primeasca din acest tablou. Partea luminoasa, ori cea intunecata.
, Deea
29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Dana, Oana e dulcica ca de obicei. Si ne descreteste fruntile mereu 
, Deea
29+
Pozele ale mele
T_Ioana spune:
Buna fetele!
Dana, mortala mititica cu "papada", pai cam are dreptate, ba vine, ba nu vine....!??
Teolinda, te rog sa nu te superi pe mine, dar chiar atat de mult sa aiba bebe? macar, vorba Irinei, aveti bebe mic de Revelion![]()
Fetelor eu am reusit sa dorm doar de la 2 la 3 asta noapte, si acum mi-e cam rau. Vreau sa fug in oras sa-mi mai iau o pijama, si cand vin sa spal toate hainele mele si ale lui bb, sa calc si sa pregatesc tot ca am o presimtire..... Aseara am crezut ca inebunesc, toata noaptea am stat cu cristi sa vedem daca nasc sau nu. Mi s-a pus bb pe col (cred eu) ca era jos de tot, mi-a coborat foarte mult burta si aveam niste dureri cumplite. Ma cam durea si spatele, dar nu aveam contractii, in schimb durerea de col m-a ucis, si saracu puiut se tot zbatea si zvarcolea. Singura mea grija era sa nu trebuiasca sa nasc pentru ca nu am pregatir absolut nimic din bagaj si nu sunt epilata!
Asa ca zi intru in priza si pregatesc tot, ma smulg macar pe picioare si imi pregatesc crema epilatoare....
Toate astea cred ca s-au intamplat pt ca am cam facut ieri efort (carand tot felul dintr-o parte in alta)si m-am enervat pe nemernicii astia cu geamurile;au promis ca vin maine si fac toata treaba....Faza e ca aici ploua ca-n Bacovia si sper sa nu afecteze montajul.
Fetelor care ati mai nascut, ceea ce ma doare pe mine este colul sau ce mama minunii, ca ma loveste cupilul undeva jos de tot, de am impresia ca mai are putin si iese si ma doare de mor, ma ia durerea de cap din cauza acestei dureri!
Hai ca fug dupa cumparaturile de ultim moment!
Pupici
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
LunaNoua spune:
Dana, intr-adevar, tie iti face "3 in 1" la nastere. Merita banii astia ![]()
, Deea
29+
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Ioana, poi mai bine recupereaza somnul si lasa calcatul si spalutul, sa nu vina Gabriel mai devreme din cauza efortului. Stai in patuc si se mai linisteste si el.
, Deea
29+
Pozele ale mele
adriana_i_ spune:
Buna fetele 
am vazut ca ati vorbit despre mancaruri delicioase... mmmm...
. Eu am cam intrat in panica, ca am deja +11kg si grosul acuma vine... dar nah, ma consolez ca o fi multa apa in astea 11
...
Am fost marti la spital de m-am inregistrat, si am stat de vorba cu un doctor de acolo. Tipul foarte fain, deschis, efectiv te linisteai vorbind cu el. Sper sa nu il am la nastere
- vine doar la complicatii. Na si cum alte intrebari nu aveam, m-am plans si lui de mainile mele umflate si dureroase si amortite si mai nou si picioarele umflate. Mi-a spus simplu si sincer: o sa fie si mai rau. Iar diete si chestii din astea nu ajuta. Pur si simplu asa reactioneaza unele organisme. Si sfatul lui e sa incerc sa nu ma las innebunita de situatie, cel tarziu in februarie o sa scap
. Ah, si ca bebe nu e influentzat de asta, e bine merci acolo in burtica 
Na fain.... Adevaru' e ca parca mi-a apasat un switch - de atunci iau mai usor tarasenia... pai daca si asa nu am ce-i face
...
De vazut nu am vazut-o pe bebitza, nu a facut nici un eco, nimic. Asa ca mai am de asteptat pana in 5.12.
T_Ioana:si pe mine ma pocneste Maya jos de tot, de vad stele verzi. Cand da la vezica e cum e, dar cand nimereste colul (banui eu ca e colu', poate fetele care au trecut prin asta stiu sa ne zica mai bine...) ma indoi de durere
... Si le da, nu se joaca.... Ieri cel putin s-a sucit si invartit si zbatucit toata ziua. Seara chiar ma amuzam ca am urmarit-o mai bine de o ora ce face, si facea burtica niste valuri... Delicios
. Nu am idee cum sta, nu imi dau seama, dar sper ca se va intoarce cat de curand cu capsorul in jos (daca nu e deja), si poate atunci nu o sa ma mai doara asa tare cand loveste ![]()
Cam asa cu fetitzele, ca zicea cineva (scuze, nu mai stiu cine...) mai sus ca fetitzele sunt mai delicate
. Ha ce gluma
... Adevaru' e ca regula de baza e: nu sunt reguli, fiecare bebe e unic ![]()
Na ca m-am intins la vorba nu gluma...
Va pup pe toate,
Adriana 28+