Mamici de ianuarie-februarie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA naiba stie ce sa mai fac , am schimbat medicul exact luna trecuta pentru ca celalat cand a auzit DPN-ul a zis ca nu-i niciunul in decembrie ( se pare catoti presupun ca vine mai iute) ca ma recomanda la cine-i de garda ca mai vedem pana atunci si tot asa.Am aflat ca nu vine la nasteri de-acasa si am zis ca merg la altul si ghinion! Asta are bunavointa mai multa dar taman atunci e plecat La altul nu ma mai duc acuma! Mai nasol e ca in caietul gravidei se vede fain-frumos de la cine la cine te-ai plimbat si ce bine le pica iti dai seama!

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica suna bine reteta insa prea complicat pentru mine pai numai cand ma gandesc ce natie de carnati trebuie sa caut eu pe aici . Bine ca bors am dar in verdeturi iar imi rup capul si tot asa. Asa ca maine cand mai tragi un castron de ciorba mai baga si pt mine o lingura.
Iar cu pocnitorile eu stiu ca anul trecut la Cta se mai potolisera ca dadeau amnezi . Mai erau dar nu foarte mult . Plus ca din cate imi aduc aminte parca au interzis comercializarea lor in perioada aia si parca si tiganii nu mai erau asa multi ( sau eram eu mai departe de piata).
Irina 35+

Mergi la inceput

IRINA merge orice fel de carnati(am facut si cu "polonez") sau chiar si salam, iar cu verdeturile ce gasesti , sau borsul ala la plic, cel putin cel romanesc are aroma de leusten.Oricum eu la gatit improvizez tot timpul, n-am una pun ceva inlocuitori si iese ...Aia era reteta ideala. O sa iau un blid pentru tine, ia si tu o gura de salata de boeuf pentru mine la ora asta.
ANA ai terminat de infulecat caracatita ? daca tot am ajuns iar la mancare...facem ce facem si tot la meniuri ajungem. mama ce fomiste!
Mai fetelor cand naiba mai fac eu dusul ala ?Iar ma prinde ora 1,00!
Noroc ca nu comenteza sotul de uita la un fil iar si e fericit ca nu urlu sa-l dea mai incet (e cu scene mai violente, cred dupa zgomote)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata Monica se rezolva cu salata dc erai mai apropae iti trimiteam si tie ca am facut ca prostu' pt o saptamana .Iar o arunc ca nu o termin. Cu ciorba vad eu cum e dreg si cand ma mai apuc si de facut .
Stau din ce in ce mai rau pe scaun imi da baiatul meu la picioare , maini sau ce o fi de imi vine sa stau in maini. Vi se intampla si voua?
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina mie nu imi da pcioare multe si rau cand stau pe scaun dar ma doare si arde spetele de mor, acuam desi stau cu el lipita de perete, tot degeaba,iara ma apuc de exercitzii si apoi sa rog maseoru' de acasa sa faca ce a invatat aseara la curs
Monica am inteles cu emdicul, nasol, poate pina la urma se rezolva bine, stii tu ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate!
Ana-unde esti?
Maraki nu s- aterminat telenovela?

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Fetele am gatat si cu dusul si cu cremalitul, vedeti ce operativa-s?
Am mai luat o felie de paine si niste bucati de cascaval si sunca, san nu ma culc nemancata...
ANA sper sa nu se fi innecat cu tentaculele vreunei caracatite de data asta
Iar MARAKI poate viseaza deja ca e la cumparaturi cu socrosenia
DENISA si eu zic fie ce-o fi nu ma mai agit degeaba acum!
IRINA mie imi da "capete" in vezica mai mult, cu picioarele nu cred ca mai are loc, in schimb se cam zvarcoleste, se intoarce pe-acolo ca un surub!
Am terminat de "halit" merg sa ma bag in pat, va pup
si pe tine DIANA iar apari pe la 4, nu?

Mergi la inceput

Somn usor Monica si sa-ti fie de bine si cu dusul si cu papa.
Diana, da unde esti, stai cu micutza ta la Tv?Azi e Thanksgiving la voi-sa aveti o seara frumoasasi sper ca ti-a isit bun curcanul.
Maraki- bafta simbata cu socrosenia, sa ias acum vrei tu si sa nu faca figuri!

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Burtici, vad ca dormitzi, noapte buna si vise frumoase!
Ma duc sa vad un film cu Dragos pe satelit, ca cica e fain!Si de trebuei sa ii tin companie copilului ca e cam racit, a facut si focul in semineu, ce sa mai zic, nu
V-am pupat, pe miine!

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Monica, putin peste 4.00 si iata-ma.
Denisa, multumim mult. A iesit bun curcanul, mai mancam si maine din el.
V-am citit pe fuga ca azi am avut musafiri. A fost frumos, dar tare obositor mi s-a parut.
Maine mergem la cumparaturi, poate luam si noi ceva pentru bebe. Ar cam fi timpul.

Am citit ca discutati de preturi la cezariana si parca Alina, sper sa nu confund, zicea ca sotul si soacra nu sunt de acord cu asta.
Din pacate, in Romania, daca nu dai ai toate sansele sa nu fi bagat in seama. Si nu cred ca cineva ar vrea sa faca experienta asta pe el si pe copilul lui.
Si va dau doar o poveste trista. O poveste care s-a terminat prost pentru ca acei oameni nu au avut bani in casa sa ia cu ei cand au plecat la spital. Dar parintii fetei veneau spre spital cu banii, dar nimeni nu i-a luat in seama. Deci povestea.
Nasa fetitei mele, a ramas insarcinata acum vreo patru ani, a avut o sarcina cu probleme de la inceput, iar ghinionul ei a fost sa dea peste o ginecoloaga, care nu cred ca ar merita sa isi mai practice meseria. Eiii, cu chiu cu vai a reusit sa duca sarcina pana la sapte luni, dupa care i-a zis doctoritei sa ii dea numarul de telefon ca de acum ii e frica sa nu nasca. Doctorita i-a zis sa stea fara grija ca totul e ok. Aaaa si am uitat sa va spun ca se optase inca de la inceputul sarcinii pentru cezariana din cauza problemelor pe care le avea.
Nu va mai spun cati bani dadea biata femeie de fiecare data cand mergea la ea.
Intr-o seara i s-a rupt apa, a mers la spital, era alta doctorita de garda, a rugat moasele sa o sune pe doctorita ei si pentru ca era noapte acestea au zis ca nu au voie sa dea numarul de telefon si sa se pregateasca ca naste. Ea a zis ca i s-a recomandat cezariana, moasele i-au zis ca va naste normal si inchipuiti-va in ce panica a intrat. A inceput sa faca scandal si sa le zica sa o cheme de doctorita de garda. Pana la urma la insistentele ei au chemat-o pe doctora care era de garda si aceasta dupa un consult superficial si netinand cont de problemele pe care le avusese in timpul sarcinii a zis ca e apta sa nasca normal. Sotul tipei a implorat-o pe doctorita de garda sa ii faca nevestei cezariana. Doctorita l-a intrebat daca e pregatit? Nu daca nevasta e pregatita...I-a spus ca socrii sunt pe drum cu banii. Nici nu a vrut sa asculte.
Nu va zic ce a urmat. A nascut cu tensiune 18, din cauza fricii, nu a colaborat deloc, iar o asistenta tanara vroia sa ii faca un calmant, iar norocul ei a fost o moasa care i-a luat tensiunea si i-a zis aleia ca daca ii face vreun calmant sunt toate sansesle sa ii faca un accident cerebral. In fine, pana la urma a nascut cu chiu cu vai, iar fetita a avut probleme de la nastere, s-a nascut cu plamanii insuficient dezvoltati, dar era o chestie obisnuita pentru un prematur. Din nefericire, la sapte zile dupa ce a nascut, fetita a murit si s-a constatat ca de fapt a murit din cauza ca la nastere a facut accident vascular si a mai trait atatea zile doar ca a avut o inima tare sanatoasa si a fost o luptatoare.
Concluzia? Nu stiu cat de bine este sa faceti asemenea experiente ca eu nu dau, etc. E adevarat ca poti da peste niste medici care isi fac datoria oricum. Dar ce te faci daca dai peste unii care n-au nici in clin nici in maneca cu meseria de medic si aceea de a fi om?
Am obosit scriind. Nu stiu cat de coerenta am fost. Dar eu, chiar daca am plecat din Ro stiu ca daca cineva din familia mea ar avea nevoie de medic trebuie sa platesc. Nu as vrea ca ei si implcit eu sa sufar din cauza mandriei mele de a nu da. Nu pot. Asta este Romania si nu am sa schimb eu sisteul.
Pupicei si revin maine.

29+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...cred ca am cobit cu somnul meu bun ca azi noapte am reusit sa dorm numai 4 ore...de la 1:30 la 5:30....sper sa mai prind niste ore de somn pe parcursul zilei, pentru ca la 20:00 ma duc la un restaurant cu niste prieteni de ai lui Dan si vreau sa fiu in forma...partea proasta este ca nu stiu daca mai incap in singurele haine de gala pe care le-am purtat la botezul de acum 1 luna jumate...oi vedea mai incolo...dar sper ca da, ca altfel am numai salopeta si nu mere! Janina ai dreptate...o sa-l intreb mai incolo pe T tot ce trebuie sa stiu despre nastere, dar intai sa ajung miercuri si la ortoped! Apropo, am facut un oloi de spanac ca are fier si zilele astea maninc la greu! Referitor la discutia legata de pampers si eu tot New Born nr. 2 o sa iau! Mobila vine abia luni sau marti...si va dati seama ca ma maninca pielea sa asez o data hainutele Biei!Teolinda mama e barosan bb...eu cred ca in ritmul asta 4 kg e nimik ...eu cred ca va avea peste! Bravo lui! Fetelor diseara inainte sa plec la restaurant am sa fac niste poze cu burtika la 32+ si le voi pune maine! Pupici si weekend placut!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta31 si 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput