Infertilitate masculina -AJUTOR

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili77 spune:

multumesc pt rasp
o sa abuzez de rabdarea si cunostintele voastre si o sa va bombardez cu mai multe intrebari(daca nu va suparati)
1. cate zile inainte de spermograma trebuie sa nu facem prostii
(noi la prima spermograma am fost cumintei 2 zile)
2. ce alte analize in afara spermogramei ar trebui sa-si faca el
(am uitat sa va spun ca el are un copil de 15 ani din prima casatorie)
3.stie cineva cat costa analizele din sange pt listeria, rubelle si inca una pe care nu o inteleg (corv / conv asa ceva cred) si din secretia vaginala chlamidia, mycoplasma si ureaplasma ; si unde se pot face?
4. stie cineva ceva de policlinica SRI sau spitalul SRI(eu de ele apartin)
5. fetelor, de multa vreme va urmaresc dar pana acum o zi nu am indraznit sa scriu; dupa tot ce am citit aici despre medici sunt f confuza nu mai stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

LILI chiar daca sotul a ejaculat pe linga(?) nr are importanta,dar,la el cred ca problema cea mare este mobilitatea.La mine de la 34% am adus-o la 65% iar numarul a oscilat de la 6mil la 3mil in final ajumgind la 14 mil cu mobilitate mare.Acum samburicul are 17 sapt.initial doctorul trimitand-ne la FIV ,deci,se poate.Fara fumat,alcool,dat pe plante min 6 luni.Va tzinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ps spune:

quote:
Originally posted by titelu

IRINA posteaza te rog toate valorile din spermograma,voi compara analizele postate cu ale mele si apoi imi voi da cu parerea.Suntem cu ochii pe voi.
Titelu si Melania+samburic 17 sapt.

LA Synevo a fost facuta spermograma.
Am discutat cu dr Mihalache si in mod sigur trebuie aplicat ICS
asta in cazul in care dr Matei da o sansa.
Dr Matei vina in tara pe 5 dec asa ca pina atunci o sa merg si la Moisa....
O sa repete spermograma dar analizele hormonale spun ca asta e diagnosticul:1 spermatozoid!!!!!!!!!!!!!si asat dupa ce l-au cautat mult si bine!!!!!!!
Astazi a foas sotul meu la alt drasa ca o sa astept sa imi spuna concluziile.
In copilarie sotul meu a avut 2 operatii ptr coborirea testicolelor, e adevarat.
MULTUMESC CELOR CE AU RASPUNS.

Mergi la inceput

Lili am intrebat doctorul in legatura cu operatiile facute de sotul tau.Raspunsul a fost:daca testiculele nu au fost atinse si organic sunt dezvoltate,atunci se poate ca alta sa fie cauza,da-mi toate rezultatele sa le compar cu cele de aici,sa vedem ce zic si doctorii de aici.Treptat ne mai dumirim si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Tabitha,imi pare nespus de rau de prb ta.Imi poti spune te rog ce motilitate are sotul tau la o spermograma?Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Titelu ma bucur sa aud asta cu mobilitatea.Si eu cred ca asta e cel mai important,si nu nr..Sotul meu are acum 15milioane,dar mobilitatea 25-30%.Sper sa reusim si noi cu ajutorul tratamentului cu plantute sa ajungem macar la 50%.Ar fi supppppeeeeerrrrrrr sa reusim asta,caci cum se zice 1 campion la 100m viteza e de ajuns,ca sa facem si noi rost de un samburel,ica.
Va pup dulce pe toti trei si va multumim mult pt. ajutor.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ceci,ce tratament vrei sa-i faci sotului?

Eu le-am facut pe toate..mai am ceva medicamente acasa pe care nu i le mai dau pt ca avand diabet acum nu pot sa-i administrez orice...daca vrei iti fac un colet si tu sa faci palta ramburs pt taxe postale si ambalare...pt continut nu vreau nimic!

sa dea Dumnezeu sa-ti foloseasca ca la noi nu prea a avut efect!Aceeasi spermograma are si sotul meu!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Eu am avut 14 mil/ml, cu mobilitate 65 %,55 % dupa 1 ora si am reusit,asa ca Cici dati bataie cu plantute,sotul sa ia mai ales panaxginseng,catina,branca ursului(planta),obligeana.Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

lucia1: la sotul meu rezultatul de la spermograma a fost foarte scurt si cuprinzator: azoospermie. Adica nici un amarat de gigel. Ce motilitate, Ce calitate? Pai daca nu exista, nu avem de unde sa ne bucuram de asa informatii.... Rad si eu de necazul meu, insa m-ma obisnuit deja cu ideea si nu disperam. Sanse inca mai sunt, chiar daca infime. Noi ne bazam pe ele si stiu sigur ca intr-o zi voi fi mamica, indiferent prin ce metoda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ps spune:

Poate cineva sa dea detalii in legatura cu procedura de "biopsie testiculara".
Cred ca asta este ultima sansa din moment ce acum trebuie repetata spermograma ptr ca se poate sa se fi confundat 1 spermatozoid cu o leucocita....dupa cum spune dr.
Exista macar 1 caz de reusita la cei ce au recurs la aceasta procedura?
In lagatura cu DONATORII ce se poate face ?
Imi cer scuze ca nu pot sa abordez alt stil de comunicare dar in aceste momente nu ma simt inspirata...
Sint inca in perioada de soc.
Irina

Mergi la inceput