Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 12
utocatalina spune:
Liana bafta multa...sa vi cu vestea cea mare!Ce test ai facut???
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
33 si 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Liana30 spune:
cata iubita am facut un test barza..da chiar nu vreau de data asta sa fiuuuu...in primul rand am facut o gramada de antibiotic...avand o amigdalita acuta..si inca mai fac...iar luna asta chiar nu am facut nimika pt ca imi era teama ca nu cumva sa ramna tocmai cand nu vroiam..
se pare ca este ceea ce am banuit io de luna trecuta da nimeni nu m-a bagat in seama...azi voi merge la dc si voi afla...
asta eeee...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
mamiFlori spune:
Liana, la tine nu se mai termina problemele? Parca ai fi ruda cu mine. Vezi ca testele astea de sarcina sunt cam dubioase. Nu te baza pe ele 100%. Asteptam vesti.
Snatate si te 
Florina
gabiu spune:
Ingeras26, da spermograma e foarte buna, eu insa nu ma las insarcinata si pace! Sper sa-mi vina de hac dr.Moisa. Ieri am fost la ea si pot sa spun ca mi-a placut simplitatea si frumusetea ei, ramane sa ma rapuna si cu profesionalismul. Desi m-am dat batoasa si am zis ca sunt foarte atenta la detalii, nu stiu nici daca a folosit prezervativ pe sonda ( aveam oricum la mine dupa discutiile de pe forum despre CFR2) pentru ca eram oricum pe masa ginecologica si n-am putut sa vad. Fie vorba intre noi am si uitat sa fiu vigilenta. Sper insa sa fi fost asa cum trebuie!
Ovarele mele arata ok, am inceput de ieri stimularea cu 1/2 pastila de clomifen iar din z.6 estrofem.
Urmatoarea intalnire cu ea, pe 15.12, la Giulesti, in ziua 12.
Bafta tuturor si multe II.
Tabitha spune:
ingerash: ziceai ceva de niste preturi. Unde se practica preturile alea?
Salut toate fetele, ca e prima oara cand scriu la acest subiect. Pana azi nu am intrat aici deoarece ma gandeam ca e strict rezervat pacientelor dr. Moisa (mai ales ca mai scria in coadfa si "gravi" lucru care de mine nu se lipeste). Eu sunt pacienta dnei. dr. Dracea, dar ea pleaca din ian. in strainatate pt. cateva luni de zile. Mi-a zis sa merg in continuare la dna. dr. Cezara Bucur, dar nu stiu de ce eu ma simt mai "atrasa" de Moisa. Spuneti-mi si mie cum sa dau de dna. dr. Moisa, dat fiind ca in ian. vreau sa fac laparoscopie pt. a desfunda triompa dreapta. Poate reusesc sa vorbesc cu ea la tel. si sa o rog sa ma accepte ca pacienta... Puteti sa ma ajutati? Va multumesc mult
gabiu spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie cum se procedeaza cu inseminarile artificiale. Am vazul la cabinetul d-nei dr. fete care se pregateau de IAS, dar ma intreb, se fac si la Giulesti? Eu intelesesem de la voi ca faceti inseminari la spital. In functie de ce se alege locatia?
Si inca ceva va rog, daca se poate spuneti-mi si mie care este pretul pentru o IAS, la cabinet si la spital.
La spital se achita contravaloarea procedurii la casierie si apoi trebuie sa-i dau si dr? Cat?
Nu va suparati pe mine dar vreau sa fiu in cunostinta de cauza.
La spital ea face echo sau ma trimite la altcineva si apoi interpreteaza?