Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ingeras26a si sa se lase cu luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor si mii de pupici dintre cei mai dulci!
Eu stau si astept sa treaca anul sa ma apuc de treaba, FIV.
Bety, Teo va pup dulce si am un feeling ca ne vom intalni cat de curand la cabinet sau la spital pt controlul gravidutelor. Pana acum pt FIV - MRL, Bety, Teo si vad ca incetisor se apropie si Carmen.Cita. Eu tot mai sper ca listuta pt FIV sa fie cat mai mica iar fetele sa primeasca puiutii mici cat mai repede chiar acum de sarbatori.
Lianooooo! Olteanca mica si neastamparata! Ia zi tu vestea aia buna ca ai testul cu II linute. Nu-i mare bai ca ai luat antibiotic acum, intreaba dr si ai sa vezi ca o sa imi de-a dreptate. Testul sa fie pozitiv ca restul se regleaza. Te pup dulce si vreau vestea buna de la tine, sa aud ca treci in randurile gravidutelor, DA!
Cata, inca putin si Bia o sa stea in bratele tale. Imi plac pozele tale si abia astept sa o vad pe Bia mica si scumpica. Va pup dulce pe amandoua.
Indy, ce face flacaul tau? Creste, creste? Va pup dulce!
Astazi am fost la homeopat si am inceput pregatirea pt FIV. I-am cerut ceva remedii pentru eventuale infectii gen Clamydia etc. Eu nu cred sa am asa ceva dar preventiv, ca am inteles ca unele dintre ele nici nu ai habar ca le ai in dotare (cine stie de pe unde), ca nu prea se simt. In rest cu treburi pe la scarbici, treburi pe la tara cu casuta, treburi cu alergaturile prin oras dupa cadouri.
va pup dulce pe toate-toate si o sa va urmaresc in continuare. Daca o sa am ceva vesti va scriu imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Liana muica...eu is mai batranioara si...inteleg mai greu sau...nu'nteleg nimicuta...pe 25.11 te-au napadit rusii garla, de ti s-a zis ca probabil a fost sarcina - ai fost la dr si medica ta de la Craiova ti-a spus asta, iar acum...in ziua 13 ai test cu 2 liniute?!
Hai o data de la dr si da relatii 100% sigure...nu ne duce cu lingurita!
MRL - uite ca ai aparut...vrei sa ma doara iar gatul de atata tipat?!
Ai vorbit cu dr clar de FIV?! Ca mie mi-a zis sa iau...ginova aia de-am deschis subiect nou sa vad ce si cum. Dar ioc rusi pt. moment. Tie ce ti-a zis?
Gabiu - se fac si colo si colo, in functie de cum pica: sambata/duminica - la cabinet; martea are zi de consultatii la cabinet, deci se pot face si martea acolo.
Tabitha - uite si p'aci, ca noi ne-am mai conversat; aici nu scriu numai pacientele ei in proportie de 100%; primim chiar si de peste hotare vizite...de ex. Aileene (Franta), careia i-a placut sa scrie aici, si uite - o dojana pt. ea, ca nu ne-a mai vizitat de mult: RUSINICA-RUSINICA! Dar si Sarbatori fericite pentru ea si micutul ei!
Si mai erau fete care misunau si nu erau pacientele ei.
Daca vrei tel. de la cabinet, trimite-mi un pm si ti-l dau.
Cata, Indy - cate-o floare pt. dragele de .
Ingeras - si Uto a mers la 2 dr. o data si acum e gravidoasa. Ia vezi!
Gabiu - maine-poimaine e 15.12!
MamiFlori - ai fost mos bogat/frumos pt. fetita ta? Cum iti mai e? Da semne ca trece infectia aia urinara?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

M_Oana - taman pe tine te-am uitat!
Ai vazut...nu-i pacat sa lasi ceata sa te apese?! Inainte cu forta, ca doar decembrie e luna ta!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ete ca veniii...vesti?????????
pai nu bune..sau io stiuuuu..poate ca da..
nr 1..nu's ..cele 2 liniute stiti de ce au aparut???? pentru ca farmacista mi-a dat test de ovulatie si nu de sarcina...va inchipuiti??????
cum am aparut io triumfatoare in cabinet la dc, cu cutia si testul in cutie?????
si cand m-a vazut a pufnit'o rasul..iar io nu stiam ce are...vai de capul meu ..atat de beata am fost incat io nici nu m-am uitat...pai daca sunt toate la fel..io am cerut test barza si am crezut ca dela mi'a dat...va dati seama imi venea sa intru in pamant de rusine..noroc ca dc mea e o dulcica si nu mi'a zis nimic...
asa ca hai..radeti si voi cat de bleaga am fost...

acum nr 2
z13...E9
OS..1F.23mm
asa ca am alergat acasa ..i'am dat alarma lui grasu si ne'am pus pe treaba..am stat o ora cu picioarele pe pereti...
acum sa vaz...ceo fi...
am intrerup antibioticul...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Seara buna la toate fetele!
Liana nu te supara pe mine,da' nu pot sa m-abtin sa nu zimbesc...parca te si vad fluturindu-i pe sub nas testul de ovulatie dr...
Ti-am scris si la "endometriste"...

Va pupic pe toate si s-aveti bafta la multi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

olteanco: numai tu puteai sa patesti asa ceva. Per total eu zic ca vestile tale sunt bune, mai ales daca ai si prestat aseara cu folos. De acum asteptam ca urmatorul test pe care il faci sa fie de sarcina si nu de ovulatie si sa obtii tot 2 linute. Promiti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Vă pup pe toate... MRL(nu te-am mai văzut de mult), Bety, Carmen.cita, Liana...
Eu... sunt un pic speriată. Am placenta praevia, mă simt bine de altfel, dar știu că nu e bine cu placenta asta. Știu că oricum o să fac cezariană, dar mă gândesc să nu se întâmple ceva până atunci.

... și ... pentru toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, am venit acum de la Moisa, care mi-a spus (z11, dupa stimulare cu Clostilbegyt):
- fibrom de 18mm (nici o problema ??!!) - nu stiam de el...cum e posibil sa nu-l vada nimeni pana acum? de ce apare? ce urmari are? ce pot face sa scap de el?
- endometru 6 mm trilaminat - nu mi-a spus nimic...
- foliculi cat China...m-a intrebat daca am luat o pastiluta sau 2 si i-am spus ca una, dar mai iau Gynex; pana acum aveam 1 folicul dupa stimulare, acum am:
- OD - 2 foliculi de 14mm
- OS - 2 foliculi, unul de 18mm si unul de 17mm...

Drept pt care mi-a facut un Pregnyl 5000 ui si mi-a spus: maine dim o inseminare, sambata inca una;
Fetelor, m-a intrebat daca stiu care sunt sansele de reusita (in general) la ISA si i-am zis 70% (site Dr. T)...iar ea s-a uitat ciudat, a inceput sa rada (m-am simtit ca ultima proasta) si mi-a zis ca sunt de 15%...
I-am zis ca nu am facut HSG (ca nu mi-a recomandat nimeni...), nu am nici spermograma etc :(

Cu alte cuvinte, m-a desfiintat...
Oricum, de luna viitoare renunt la doctori si ce-o fi o fi...ca mai rau ma imbolnavesc...

Va pupacesc cu drag,

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Draga ingerashule,

Despre fibrom nu stiu ce sa-ti spun, ca nu am idee. Dar daca dr. a zis ca e ok, atunci asa o fi, ca ea stie mai bine (nici mie pana in noiembrie nu mi-a zis nimeni de cervicita, desi era acolo bine mersi...)

endometrul esre bunicel: eu luna trecuta in z11 aveam endometrul de 7 si un foliclul de 28 mm si mi-a zis ca facem chiar in acea zi IA, numai ca am ovulat pe partea cu trompa infundata, asa ca degeaba

felicitari pt. foliculi, mai ales cantitativ vorbind. Desigur, importanta e si calitatea... Dar eu zic ca-i bine, ca pana maine mai cresc (si endometrul la fel)

Despre sansele de reusita, stiam ca sunt mai mici decat la FIV. E normal. Stii care sunt sansele de reusita sa ramai insarcinata pe cale naturala ? Daca imi aduc bine aminte 20% sau chiar mai putin. Ideea este insa ca natural o poti face oricand, in timp ce ISA sau FIV mai rar...

Acum vin eu si te intreb: ai fost la spital sau la Giulesti? Unde vei face IA? Ai platit pregnilul? Cum s-a purtat cu tine? (ca si eu m-as duce la ea, daca se poate...)

Multumesc mult si iti tin pumnii sa ai multi gigei si sa se lase cu ochisori, asa ca inainte de Craciun sa ne anunti ca esti

Mergi la inceput