Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
Draga Tabi,
Am fost la Giulesti si s-a purtat bien, mai ales avand in vedere ca nu aveam nici un fel de analiza cu mine...
Maine ma duc la 08.30 la Giulesti iar. Iti povestesc dupa aceea ce am facut si cum fu:).
Acu'ma duc si la dr meu, sa-mi confirme fibromul...sau poate nu (Da Doamne!).
Revin. Pupicei, Ingeras
Tabitha spune:
Ingeras: iti tin pumnii pentru controlul de la medicul tau si poate nu e fibrom... Cum ti-ai facut programarea la Giulesti pentru azi? Ai sunat pur si simplu si ai zis ca vrei o programare la dan. dr. Moisa? I-ai dus / platit ceva?
Ma bucur tare mult ca ai deci sa faci maine IA. O sa ma rog sa fie bine si sa nu mai fie nevoie in viitor de IA.

gabiu spune:
ingeras26a, imi pare rau sa aud de fibrom, poate totusi se inseala. Cat despre foliculi, super pentru ziua 11 ( cel putin pentru mine ar fi buni ). Subscriu si eu la intrebarile Tabitei: ai platit pregnylul, ea ti-a facut echo, ai avut timp sa-i povestesti tot ce ai vrut sau se perindau pe acolo unii si altii ( la dr.T daca mergi la spital sunt cel putin 3 persoane inauntru si trebuie sa te dezbraci pe linga medici si asistente, iar de vorbit..... nu prea mai ai loc).
Iti doresc sa reusesti din prima ( si tie si tuturor de altfel) si te asteptam cu detalii.
ingeras26a spune:
Gabiu, Tabi, sar'na! 
Doctori dif, pareri dif!
Endo este cica mai mare (9mm), foliculii la fel...iar fibromul nu exista!!??
Ai cum sa vb cu ea, eu am intrat singura (nu mai era nimeni in cabinet), nu am platit nimic in afara de Pregnyl (am uitat...si ea nu mi-a spus 
eram cam cu capul in nori) , dar i-am dat un cadou super scump (l-a primit si mi-a multumit).
Sperma i-o duc de acasa, mine dim :)
Pupicei, Ingeras
gabiu spune:
ingeras ma bucur ca fibromul nu exista si mutumesc pentru lamuriri. Stii ca o sa te tot intreb despre IAS pentru ca sper sa iti calc pe urme luna asta daca voi avea material ( foliculi, endo) corespunzator.
Bafta maine la inseminare si te asteptam cu detalii.
Liana30 spune:
pica cum sa ma supar iubita tocmai pe tine?pai io am ras de numai puteamsi cand i'am spus lui grasu am mai tras o runda de ras uite si acuma rad..dehhh..tot dilie am ramas..

Tabitha promit
INDY nu trebuie sa te sperii..daca ai grija sa stai mai mult timp in pat si linistita fara efort,,totul va fi ok..
ingerasa..ma bucur pentru tine..sper din suflet sa se fi inselat Moisica in privinta fibromului...si ai grija ca ecograful de la Giulesti mai da rateuri..e mai bun cel de la cabinet..fapt confirmat si de oana..bafta multa la IA..
gabiu..poti sa o intrebi tot ce vrei..chiar daca iti da impresia ca este foarte ocupata...daca esti pregatita cu intrebarile..ea iti va raspunde...ai sa vezi..io de fiecare data imi fac o listutza cu intrebarile pe care vreau sa i le pun..pentru ca mie teama sa nu le uit...aaaaaaa si inca ceva,,nu trebuie decat sa o suni si sa spui ca vrei sa vii la ea...nu la altcineva..decat la ea..![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Liana - vad ca ai aparut!
Doamne - ai vrut sa nu ma lasi singura si ... fata buna: test de ovulatie, ha' ?!
Numa' bine...cand faci deci inseminarea?
Cert e ca io nu stiu ceva...cate zile poate da intarziere utrogestanul? Ca io nimik.
Indy - iar incep: nu te mai gandi la prostii...te rooooooooog...eu nu stiu cei aia "placenta praevia" ca la format de placenta nu am ajuns; dar ai o dr care stie ce e bine pt. voi si GANDESTE POZITIV!
Fetele
pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
bety io numai fac IA..am hotarat sa o fac naturelll..
din ianuarie oi vedea ce oi mai face..poate ca ma voi altura si io voua la FIV..nu stiu..om traiii si om vedea![]()
pai vezi iubita..se putea????? sa te las io pe tine??? NICIODATAAAAAA
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
piccaflor spune:
Ingerash deci pina la urma nu exista fibromul?...

...asa ma speriasem si eu pt ca la 1 an de cind facusem o histeroscopie pt un polip,mi-au zis ca s-a refacut iar la ecografia de confirmare mi-au zis ca n-am nimic...sa-i ia naiba cu ecografiile lor...
Liana azi rideam de una singura gindindu-ma la isprava ta....
...esti un fel de mama ametzitelor tu...
bety spune:
Liana - eu nu-mi doresc sa ajungi la FIV!
Pana in primavara, tu mai prinzi 2-3 cm si cine stie??????????
Cine 

la urma,
rade mai bine?!
Ia fa tu in necaz tuturor si produ un bb!
Ingeras - da' unu zice, altu nu...e cam
chestia...la mine dr nu s-a inselat niciodata!
Prevad eu ca o sa aveti limbarita, iar eu ma duc la somn...dar inainte...hai la un nou capitol!
pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi