reader's digest
daca ofensez sau suna a reclama rog moderatorii sa stearga subectu!
a luat cineva carti de la ei? ma tenteaza cateva titluri dar preturile nu prea=s prietenoase..cum vi se par? am gasit pe net destule aprecieri pozitive da nu stiu cat e reclama si cat e sinceritate in povestea asta..
mai exact asvrea sa o cumpar pe cea cu marile enigme ale trecutului si cea cu "ce cum unde" sau ceva in genu asta
multumesc!
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.
Raspunsuri
danna2002 spune:
SPER sa nu fie reclama sau mai stiu eu ce alta kestie, dar despre subiect potzi citii o opinie aici:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t35690.html
tessie spune:
Cred ca la cartile astea te-ai referit:Mari enigme ale trecutului si Cand,unde & cum s-a intamplat.Sunt niste carti extraordinare,poze de o calitate ireprosabila.Cat despre carte ca si continut,n-am nici cel mai mic repros.Pretul,intr-adevar e cam piperat,dar merita efortul.
daniella4 spune:
Apropos! Cei de la reader's digest au un fel de concurs, am tot primit diferite plicuri de ei, in general imi propuneau sa cumpar diferite carti de la ei, dar spuneau ca oricum voi participa la concurs indiferent daca comandam sau nu cartea, ati primit si voi plicuri din astea?
brendamitran spune:
Merita! Numai la un atlas geografic daca te gindesti,si pretul lui,iti dai seama ca astea sint chiar ieftine pt calitatea pe care o au....
Si mai ales,ca poti sa le iei si in rate,eu asa le-am luat....
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Ramba spune:
Eu am cumparat de la ei:
Descoperiti minunile lumii
Mari enigme ale trecutului
Ce, cum, unde s-a intamplat
O masa intr-o farfurie
Secretele bunicii
Si setul de carti pentru copii
Sunt multumita de ceea ce am achizitionat, preturile nu sunt mari daca te gandesti ca majoritatea paginilor sunt cu poze color, carti pe care le cumpar de la alte edituri, doar cu text inauntru costa 40 - 50 RON.
Despre faza cu concursul, pe mine ma cam enerveaza, eu cumpar carti pentru ca ma intereseaza subiectul acestora, nu pentru ca as putea castiga nu stiu cati bani, pentru ca nu cred ca am eu norocul acesta .
brendamitran spune:
Ehhhhh....oricum faza cu concursul cred ca e "gargara",numai ca sa-si atraga clientii.
E adevarat,la cit de bune sint cartile ar fi putut gasi o altfel de publicitate,dar....asta e...
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
carola spune:
am vazut azi la tv. ca a castigat un domn 120.000 RON la consurs.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
padi spune:
Pe mine ma tenteaza sa cumpar "Descoperiti minunile lumii"
Fetele care aveti deja aceasta carte, va rog frumos sa-mi spuneti daca merita? Care este raportul calitate / pret?
Din pacate eu nu am fost cam de multisor prin librarii, asa ca nu stiu cam cat costa un atlas, o enciclopedie. Aceasta carte m-ar tenta insa.
Care este calitatea informatiilor si a imaginilor?
Voi de unde v-ati cumparat-o? Em am intrat pe site-ul lor si am vazut ca se poate comanda on-line.
Multumesc,
Adriana
poze
Dory232002 spune:
Am primit si eu cateva plicuri de la ei, acelea in legatura cu, concursul, dar nu stiu de ce nu prea am incredere in astfel de concursuri.
ciciep spune:
Eu am facut "prostia" sa cumpar de la ei "Sanatate cu tratamente naturiste"...ma scuzati, dar e genul de carte comerciala, facuta sa atraga atentia, sa "placa ochiului" si ...cam atat. La banii pe care i-am dat pe ea, am asteptam la o informatie densa si utila...nici pomeneala! Par mult informatii intr-adevar, dar, daca o iei la bani marunti, vezi de fapt ca sunt multe lucruri deja cunoscute sau multe lucruri vagi....bottom line, mie nu mi-a placut!!