reader's digest

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by padi

Pe mine ma tenteaza sa cumpar "Descoperiti minunile lumii"
Fetele care aveti deja aceasta carte, va rog frumos sa-mi spuneti daca merita? Care este raportul calitate / pret?
Din pacate eu nu am fost cam de multisor prin librarii, asa ca nu stiu cam cat costa un atlas, o enciclopedie. Aceasta carte m-ar tenta insa.

Care este calitatea informatiilor si a imaginilor?

Voi de unde v-ati cumparat-o? Em am intrat pe site-ul lor si am vazut ca se poate comanda on-line.

Multumesc,
Adriana

poze

eu am fost multumita de ce am cumparat; pacat ca nu esti din bucuresti. aici la libraria "noi" (aproape de intercontinental) au cartile la vanzare si bineinteles au si cateva desfacute pentru rasfoit. vezi poate gasesti si prin librariile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

quote:
Originally posted by padi

Pe mine ma tenteaza sa cumpar "Descoperiti minunile lumii"
Fetele care aveti deja aceasta carte, va rog frumos sa-mi spuneti daca merita? Care este raportul calitate / pret?
Din pacate eu nu am fost cam de multisor prin librarii, asa ca nu stiu cam cat costa un atlas, o enciclopedie. Aceasta carte m-ar tenta insa.

Care este calitatea informatiilor si a imaginilor?

Voi de unde v-ati cumparat-o? Em am intrat pe site-ul lor si am vazut ca se poate comanda on-line.

Multumesc,
Adriana

poze

Cam tarziu vin cu precizarea, dar numai acum am descoperit subiectul.
Plusuri:
Eu am cumparat cartea si sunt super-incantata de ea. Initial mi s-a parut scumpa, dar calitatea ei (atat a imaginilor, cat si a informatiilor) merita toti banii. Sunt multe 'minuni' despre care nu am auzit si nici macar nu banuiam ca exista. Informatii interesante prezentate intr-o maniera deosebita.
Mie una imi place mult.

Minusuri:
In pliant scrie ca costa 600.000 si de fapt la posta, cand am ridicat coletul a trebuit sa platesc 800.000.
Pliantele care le primesti, dupa cumpararea unei carti, nu se mai termina. Si au un mod stresant de a te aborda. Parca te-ar obliga sa mai cumperi de la ei, chiar daca nu te intereseaza subiectul noii carti aparute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Mama a cumparat si sunt super marfa avem toate serile aparute si da a primit si ea plicuri din astea, plus ca am cumparat 2 seturi de casete cu muzica clasica care sunt superbe in rest ce pot zice numai cuvinte de lauda.

Mergi la inceput