Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-81
Raspunsuri - Pagina 6
Tabitha spune:
MOana: iti imaginezi ce fac acum, nu? Am dat pe google sa vad tot ce pot sa aflu despre tincturile astea... Am inceput sa tocesc![]()
Scuze daca iti amani intalnirile din cauza noastra. Daca trebuie sa pleci, du-te ca noi te intelegem. Doar nu ai facut contract cu noi.
Oricum, esti un ajutor nepretuit.

Tabi
ingeras26a spune:
Fetelor,
Am pregatit un set complet de analize pe care vreau sa mi le fac. Poate va ajuta "listutza mea":
Analize de facut:
Dozari hormonale:
- ziua 3 sau ziua 5 - estradiol, FSH si LH.
- ziua 14 se fac FSH, estradiol si LH,
- ziua 21 se fac progesteronul, prolactina si estradiolul, LH
- TSH, testosteron, T4
+
>>uzuale: hemograma, glicemie, uree, creatinina, TGO, TGP, VSH, fibrimogen, sumar de urina, urocultura
>>microbiologie/parazitologie/virusologie: toxoplasma, CMV, EBV, HIV, VDRL, rubeola, rujeola, oreion, herpes, varicela), chlamydia, Ag Hbs-pentru hepatita B, Ac anti HVC- pentru hepatita C, listeria
>>anticorpi anticardiolipinici
>>culturile din secretiile vaginale
>>APTT, timp de sangerare, timp de coagulare, timpul Quick, protrombina
M-am cam speriat cand am vazut cat costa, dupa care mi-am adus amintea ca am abonament la Medicover si nu l-am folosit niciodata pana acum. Am sunat, luni am programare la medic generalist si ginecolog, pt ca am nevoie de trimitere de la ei, pt ca aceste analize sa fie gratis...(ele sunt cuprinse practic in contarct).
Asa ca de sapt viitoare...ma apus serios de treaba! Sunt super-fericita ca ma apuc sa le fac!
Pupicei multi, Ingeras
Tabitha spune:
Bravo tie, ingerash. Esti o luptatoare. Eu am facut o parte din aceste analize, numai ca prin ian. Deocamdata nu ma grabesc sa le refac, dar te rog eu pune lista asta bine de tot, ca cine stie cand mai avem nevoie de ea....
Tabi
Bugnar spune:
GALINARODICA N-am nici un fel de pila din pacate... Te rog sa nu te panichezi si sa fii la fel de eficienta ca pina acum. Poate nu e nici un fel de pila a altcuiva, poate e interminabila noastra birocratie cu care ne-am obisnuit. Dar daca e sa fie intradevar minarii, n-are rost sa te isterizezi dinainte pentru ca nu vei mai fi buna de nimic la momentul in care va trebui sa te lupti de-adevaratelea. Si eu as ajunge pina la presedintele tarii pentru asa ceva...Nu e acelasi lucru cu ce-a povestit Catty. Aia era o poveste despre o detinuta, deci o femeie care intr-un fle sau altul a facut vreodata ceva rau, sau a lasat impresia ca a facut, povestea ta este despre un copil nevinovat si despre faptul c e deja al tau. Nimeni n-are voie sa se joace cu doua vieti in felul asta (a ta si a lui Serban). Iar mama aia pe care n-o gasesc la telefon... o pot cauta si dupa ce ti-au dat copilul ca doar aia a declarat demult ca abandoneaza acest copil... Eu cred ca o sa-ti iasa bine lucrurile pina la urma si ca o sa ai copil care sa se minuneze de luminile din brad...
Vorbeati ieri de avorturi fetelor... Eu una nu cred ca cineva poate sa judece hotarirea unei femei de a nu face un copil sau doi sau 10 dar o femeie care isi abandoneaza copilul e o greseala a naturii, pentru ca nici animalele nu fac asta. Asa ca, le respect pe cele care au bunul simt sa faca avort si mi se blocheaza mintea cind ma gindesc cum e sa porti un copil in burta 9 luni, sa-l nasti si sa-l arunci.
Gagici, am vazut ca n-ati venit cu nici o propunere de semn de recunoastere a endometristelor cind mergem pe la Giulesti si in alte locuri asemanatoare. Pentru ca ieri m-am cutremurat cind am vazut la televizor cum dorm unii oameni care au patit-o cu inundatiile... (dorm in corturi, cu copiii care s-au imbolnavit deja, cu copii care au sub un an... au toate hainele pe ei tot tipul si era o batrina care, la imbecila intrebare a reporteritei "Ce-o sa faceti de Craciun?" a raspuns de sub paturi "Nu cred ca-l mai apuc.") asadar, pentru ca exista oamenii astia care sint vi de capul lor si sint foarte multi, eu propun sa ne cumparam (eu mi-am luat deja si o si port) bratarile alea albastre de la Sensy Blu, care costa 50.000 si se duc direct pentru sinistrati. Nu va temeti ca o sa creeze confuzii pentru ca vreau sa va zic ca aproape nimeni nu poarta bratarile alea, asa ca va spun ca este un bun semn de recunoastere. Eu am propus, voi hotariti.
PICA Si eu te pup.
"Fericirea nu e decit suspendarea durerii."GALINARODICA N-am nici un fel de pila din pacate... Te rog sa nu te panichezi si sa fii la fel de eficienta ca pina acum. Poate nu e nici un fel de pila a altcuiva, poate e interminabila noastra birocratie cu care ne-am obisnuit. Dar daca e sa fie intradevar minarii, n-are rost sa te isterizezi dinainte pentru ca nu vei mai fi buna de nimic la momentul in care va trebui sa te lupti de-adevaratelea. Si eu as ajunge pina la presedintele tarii pentru asa ceva...Nu e acelasi lucru cu ce-a povestit Catty. Aia era o poveste despre o detinuta, deci o femeie care intr-un fle sau altul a facut vreodata ceva rau, sau a lasat impresia ca a facut, povestea ta este despre un copil nevinovat si despre faptul c e deja al tau. Nimeni n-are voie sa se joace cu doua vieti in felul asta (a ta si a lui Serban). Iar mama aia pe care n-o gasesc la telefon... o pot cauta si dupa ce ti-au dat copilul ca doar aia a declarat demult ca abandoneaza acest copil... Eu cred ca o sa-ti iasa bine lucrurile pina la urma si ca o sa ai copil care sa se minuneze de luminile din brad...
Vorbeati ieri de avorturi fetelor... Eu una nu cred ca cineva poate sa judece hotarirea unei femei de a nu face un copil sau doi sau 10 dar o femeie care isi abandoneaza copilul e o greseala a naturii, pentru ca nici animalele nu fac asta. Asa ca, le respect pe cele care au bunul simt sa faca avort si mi se blocheaza mintea cind ma gindesc cum e sa porti un copil in burta 9 luni, sa-l nasti si sa-l arunci.
Gagici, am vazut ca n-ati venit cu nici o propunere de semn de recunoastere a endometristelor cind mergem pe la Giulesti si in alte locuri asemanatoare. Pentru ca ieri m-am cutremurat cind am vazut la televizor cum dorm unii oameni care au patit-o cu inundatiile... (dorm in corturi, cu copiii care s-au imbolnavit deja, cu copii care au sub un an... au toate hainele pe ei tot tipul si era o batrina care, la imbecila intrebare a reporteritei "Ce-o sa faceti de Craciun?" a raspuns de sub paturi "Nu cred ca-l mai apuc.") asadar, pentru ca exista oamenii astia care sint vi de capul lor si sint foarte multi, eu propun sa ne cumparam (eu mi-am luat deja si o si port) bratarile alea albastre de la Sensy Blu, care costa 50.000 si se duc direct pentru sinistrati. Nu va temeti ca o sa creeze confuzii pentru ca vreau sa va zic ca aproape nimeni nu poarta bratarile alea, asa ca va spun ca este un bun semn de recunoastere. Eu am propus, voi hotariti.
PICA Si eu te pup.
"Fericirea nu e decit suspendarea durerii."
catty spune:
BUGNAR, orice am, indiferent de ce a facut are dreptul la speranta. Nu sunt de acord cu expresia "era doar o detinuta" pt ca toti suntem oameni si trebuie sa ne comportam in consecinta. Ideea era ca pe cei de la conducerea tarii asteia nu ii pasa de ce facem noi, muritorii de rand, pt simpul fapt ca "nu jucam in filmul lor". Eu am vrut sa ii spun Galinei ca trebuie sa incerce ceva mai jos, pe la sfintisorii mai mici, gen directorul de la protectia copilului, pt ca cei mai sus de el nu cred ca ii intereseaza sa isi bata capul cu asa ceva.
Si inca ceva, femeia aia a sarit sa isi apere sotul care era batut de unul beat, l-a impins pe atacatorul sotului, ala a cazut si s-a lovit destul de rau, iar ea a primit 6 luni de inchisoare cu executare.
Pacat ca nu poti vedea mai departe de aparente, pacat ca nu ai fost niciodata in penitenciar sa vezi cum traiesc cei de acolo, care, desi nu cred ca iti place sa le spui oameni, asta sunt, iar de multe ori sunt acolo pt fapte marunte sau din imprejurari neplacute. La noi se condamna la 10 ani de puscarie unul care fura o gaina si la 5 ani unul care a delapidat si a furat miliarde de lei.
Poate ca ar trebui sa incercam sa ajutam mai mult chiar daca nu vrem sa intelegem cum sta treaba.
catalina
Tabitha spune:
Bugnar: o idee foarte buna, cea cu bratarile. Subscriu intru totul. Argumente: 1. ajutam pe cineva aflat in nevoie; 2. ne putem recunoaste intre noi; 3. daca una dintre noi nu vrea sa fie recunoscuta (dar poarta bratara) are o scuza - bratara poate fi purtata de oricine, nu neaparat numai de noi..
Tabi
iube2001 spune:
ola fetelor!
Nu o sa scriu prea mult ca nu ma simt f bine: ma doare capu de plesneste si mai am si greturi(de dimineatza)Eu sunt in ziua 25 din 26 a CM!
Va pupicesc pe toate!
diana
Liana30 spune:
eu am luat deja vreo 3..4 bratari...de cate ori trec pe la farmacie mai cumpar cate una...da acum ma duc si mai iau una...
meyyy parca ma si vad plimbandu-ma pe culoare la Giulesti cu manecile ridicate sa se vaza bratara...![]()
![]()
![]()
eu o sa-mi pun mai multe ca sa ma vedeti![]()
iube sa dea dumnezeu ca greturile sa fie cu folos...tin pumnii
Tabitha

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"