Dr. Tutunaru ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Cristina,
Noi cred ca ne-am intalnit, cumva ai fost la control la T cu o zi inainte de nastere, pe 16?
Te-am intrebat cum a fost si mi-ai spus ca nasti in ziua urmatoare, te-am admirat ca erai foarte calma, chiar ma gandeam cum reusesti...Dupa poza, tu pareai a fi, stiu ca era omor la usa lui T in ziua aia..

Magg 16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Leditia,
BRR... ce experienta ai avut!
Si eu stiu ce inseamna, eram la Municipal la o 'somitate' in domeniu care m-a tinut cu sangerare 1 luna timp in care mi-a prescris stat in pat si control digital o data la 2 saptamani.

Evident, eu am facut eco in timpul asta - doctorul de familie sa traiasca!, si el nici nu se uita pe ele...habar nu avea ce sa imi spuna, de ce sangeram!

Deci...io il iubesc pe T ca are eco! E una sa ti se spuna 'sangerezi, du-te acasa si mai vedem noi' si altceva sa ti se spuna ' sangerezi, dar uite, bb al tau e oK, tocmai isi suge degetul'.

Dar in fine, cred ca daca ne-am apuca toate sa povestim ce ii datoram lui T, am re(scrie) forumul...
Magg 16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Eu una m-am linistit ! Clio multumesc mult pentru incurajari chiar aveam nevoie de ele !
Cred ca pana la urma despre fiecare doctor s-ar gasi cineva sa spuna ca nu a fost foarte multumit. Mie Dr. Tutunaru mi s-a parut ok fata de primii doi doctori care i-am avut inaintea lui - cand m-am dus prima data la el - i-am spus ca "noi" suntem bebele cu sapte doctori si a ras "aaa si m-ai gasit pe mine al optulea !" Unul din ce-i de dinainte nici nu a catadicsit sa-mi dea numarul de mobil - mi-a dat numarul de la centrala policlinicii apoi nu stiu ce interior si apoi sa cer cu el - va dati seama ca daca aveam ceva problema la doua noaptea ia-l de unde nu-i ! Nu mai spun ca stateam si cate 5 ore la usa lui sa intru asta in conditiile in care cica intre orele 14.00 - 16.00 gravidele aveau prioritate. Pe naiba baga numai cunostinte de ale lui sau de ale asistentei si dupa ce stateai ca proasta 4 ore iesea asistenta si te anunta ca "domnul doctor trebuie sa place sa faca o ecografie nevestei comandantului". Ca la partid ce mai ! Al doilea (tot de la Polizu si acesta) era cat de cat ok - foarte sufletist de altfel dar ce nu mi-a placut a fost ca am avut prin luna a 5 nu stiu ce mancarimi si usturimi si mi-a prescris sa imi dau cu niste crema si sa pun niste ovule fara sa-mi faca nici o analiza a urinei sau secretiei ! Si bineinteles ca am renuntat pentru ca nu aveau nici un efect iar eu ma suiam pe pereti si asa am ajuns la Dr. Tutunaru - care s-a amuzat foarte tare de provizia de ovule si creme pe care o aveam dupa mine vreo 7-8 feluri !

Eu pe Dr. Tutunaru l-am sunat si la doua noaptea speriata ca m-au luat contractiile foarte puternice intr-o vineri spre sambata noapte la 28-29 de saptamani si mi-a zis sa ma duc urgent la spital la Elias !

Am avut o infectie urinara si am ajuns la Elias in urgenta cu dureri mari la rinichi si contractii foarte mari !


Ce nu mi-a placut dar asta nu e vina doctorului a fost ca mi-au pierdut urocultura asa ca tratamentul pe care l-am facut l-am cam facut orbeste - dar ce conteaza este ca a functionat si am scapat de acea infectie urinara care ma chinuia sincer sa va spun rau de tot. In fiecare noapte mai faceam o criza de rinichi chemam asistentele imi bagau calmante la greu iar a doua zi o luam de la capat ! By the way - a mai facut cine tratament cu Cefotaxim - e un antibiotic care doare al naibii de tare. Un alt lucru care nu mi-a placut la Elias a fost ca la externare "pauza" bilet de iesire din spital - nu stiu daca ar fi avut ce sa scrie pe el pentru ca v-am zis ca mi-au pierdut urocultura (si sa-mi fac alta nu mai aveau cum pentru ca in aceeasi noapte cand am facut-o m-au si bagat pe antibiotic nu au asteptat rezultatul)si degeaba scriau pe biletul de iesire infectie urinara ca nu stiau de care a fost. Asa ca atunci cand m-am dus la medicul de familie sa-mi prelungesc concediul medical si m-a intrebat de bilet de externare am zis ca nu am mi-a zis "Pai si ce eu sa te cred pe cuvant ca ai fost internata ?!"

Cam astea au fost minusurile experientei mele de o saptamana la Elias - in rest asistentele mi s-au parut ok, la fel si moasele desi nu am avut nevoie de ele (slava domnului), iar cea mai grijulie cu mine dintre ele a fost chiar acea moasa Tzutzi sa stiti - dura de altfel dar la doua noaptea ea a stat cu mine sa ma calmeze asta dupa a treia zi cu criza de rinichi - chiar ea m-a pus sa fac urocultura si cand i-am zis ca s-a pierdut a zis ca asta se cheama "indolenta" ! Mi-a facut saraca calmante, mi-a pus carpe cu apa calda pe spate, m-a masat, etc. ! tot ea s-a consultat cu rezidentul care era de garda si asa au hotarat sa-mi faca urocultura si sa-mi faca un antibiotic.
la internare imi facusera doar sumar de urina cand m-am internat era Dr. Mateescu de garda - ma abtin sa comentez remarcile facute la adresa lui T pentru ca m-a intrebat pacienta cui anume sunt)

Ce nu mi-a placut (fara suparare) a fost ca s-au trezit sa-mi fac toata astea precum si ecografie la rinichi abia dupa trei nopti de chin - nu stiu ce aveam dar ma apuca numai noaptea in somn ! Desi era clar din prima noapte cand m-am internat ca e o problema cu rinichii mei ! Vineri spre sambata m-am internat, sambata noaptea iarasi dureri, duminica noaptea iarasi dureri - si m-au bagat pe antibiotic si mi-au facut urocultura, iar luni in sfarsit m-au trimis la ecograf ca sa-mi spuna ca la rinichi nu am nici o problema (nisip, pietre) si ca s-ar parea ca este o infectie !

Iarasi ce nu mi-a mai placut a fost sectia de neonatologie de fapt o parte a personalului de acolo - o colega de salon nascuse si am fost cu ea sa-si vada bebitza - atata rautate din partea asistentelor de acolo nu am vazut in viata mea. Nu toate, cateva ! Plictisite rau de tot. tipa si-a gasit si copilul zgariat pe ureche !Daca le intepai iesea venin ! Iar la plecarea din spital nu iti dau nici un fel de instructiuni !

Cam asta a fost prima mea intalnire cu Eliasul in rest eu am fost doar la cabinet ! Intr-un fel mi-a prins bine - am vazut si eu cum arata sala de nasteri, saloanele, etc., Ce imi pare rau afost ca nu m-am interesat care sunt cei trei anestezisti care lucreaza cu Dr. Tutunaru sa fi vorbit cu ei dinainte dar poate aflu intre timp si le fac o vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alina, nu te speria, nu e asa de rau la neonatologie la Elias! Mie mi-au placut toate fetele de acolo,pe toate turele. Doctoritele sunt mai acre, dar asta e...Asistentele de la pediatrie sunt tinerele si f f dragute cu bebeii. Eu am intrat si noapte si zi la sectie, acolo, si niciodata nu am vazut ceva nasol. Fetele erau acolo, unele cu bebicii in brate incercand sa ii calmeze la 4 dimineata, ii rasfata si le pun nume. Alex a mea era numita (cu multa afectiune de altfel) Galagia sau Calica, dupa pofta cu care sugea din biberon.
Si, inainte sa te externezi (si asta nu am vazut doar la doctorita mea), neonatologul strange mamicile cu bebei nascuti pe tura lui si le explica o multime de lucruri. Cum facem baita acasa, ce produse folosim, cum il imbracam pe bebe, ce mai toate instructiunile de folosinta. Iti dau fisa de iesire din maternitate pentru bebe. carnetul de vaccinari si reteta pentru Vigantol si altele...

Si asta ce povestesc eu s-a intamplat acu' 2 luni la Elias. E drept, nu vin peste tine in salon sa te invete cum sa alaptezi etc...dar, daca te duci peste ele la sectie, sunt saritoare. Si asta am observat la toate turele pe care le-am prins. Mie doctoritele nu prea mi-au placut, cam ingamfate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris cam demultisor dar am la servici o perioada f.aglomerata..in sfarsit sa trec la ce este important si anume subiectul comportamentul dr.T. Eu sunt relativ noua si ca pacienta a dansului (aprox.2 luni) dar si in probleme de infertilitate. Prima oara am fost la o doctorita tot din Elias, nu are sens sa dau nume, pe care o cunosteam de ani buni..nu ma duceam la ea f.des dar nici chiar asa rar incat sa nu ma tina minte de la o consultatie la alta :( chipurile nu ma tinea minte, de fapt altul era scopul, sa-i "improspatez" memoria cu ceva, cred ca intelegeti si asta la fiecare vizita. Cand am fost la ea si i-am povestit intreaga tarasenie nici macar nu mi-a spus ca primul pas este sa-si faca sotul meu spermograma, ci dupa niste analize sumare de sange mi-a spus direct ca trebuie sa fac histero si atunci am cam intrat la banuieli fiindca auzisem de la o colega de-a mea ca nu tocmai placuta. In sfarsit am renuntat la dr. respectiva si dupa mai multe cautari pe net am ajuns sa dau de dr.T si ce credeti? primul lucru pe care la spus cand am sunat sa ma programez a fost sa ma duc cu spermograma ca de aici se porneste.Si a avut dreptate el este problema, pe mine doar ma monitorizeaza si e totul ok, iar el urmeaza tratament homeopat.
Ce dr. mai stiti ca a facut un site special sa ajute femeile chiar daca sunt pacientele dansului chiar daca nu, ce dr. isi face public nr.personal de mobil? credeti ca face asta ca nu-i face placere sa-si faca meseria si ca sa ne trateze cu dispret cum s-a spus? ce interes ar avea?
Eu cred ca acele fete care l-au "vorbit" de rau nu au fost tratate mai special, poate asa cum se obisnuisera la alti medici...nu stiu daca e asa, dar in sfarsit fiecare cu parerile lui.
Haideti ca m-am intins la vorba si cred ca deja v-am plictisit. Vasi sper sa devin si eu cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:


Cicicuta, multa bafta

pune-ti dorinta de Craciun... cine stie(Domnul sta si asculta, sa stii)

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara dragi mamici si viitoare mamici!
Si eu am nascut cu dr.Tutunaru si am fost foarte multumita de tot! Am mare incredere in el, am trimis-o si pe sora mea la el, insarcinata in 14 saptamani.
Numai bine!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_bubu05/album?.dir=/7d58

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Uki, iti multumesc tare mult si doresc tuturor fetelor aflate in situatia mea sa li se implineasca cat mai repede cel mai frumos vis, acela de a deveni si de a avea frumosi si sanatoasi! Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Chiar daca am nascut in februarie anul acesta, uneori cand am un strop de timp liber mai deschid subiectul acesta..
Am nascut cu dr. T.
L-am gasit la Elias intr-o zi cand eram disperata (aveam dureri si eram in luna a 3-a), l-am abordat.. mi-a facut pe loc echo, m-a trimis sa fac ceva analize..
Dupa aceea am facut amniocenteza, cerclaj..etc..
Am nascut un super bebe.. prin cezariana..si totul a fost OK!
Ii sunt recunoscatoare ca m-a asistat si a avut grija de mica mea minune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Cicicuta ce tratament face sotul tau?

Mergi la inceput