Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
Am ajuns si eu acasa, dupa e escala la biblioteca si alte cateva prin magazine. Azi am avut timp sa colid mai mult ca am fost singura. Iubi al meu iar e la munca si nu stie cand ajunge acasa, poate dimineata. Am vazut o blanita artificiala alba, foarte frumoasa la 2 milioane jumate. Ma bate gandul sa o cumpar pentru nunta. Astia in Miercurea Ciuc au de inchiriat capa dar nu vor sa o dea fara rochie. I-am explicat omului ca eu am rochie, dar imi mai trebuie capa. El nu si nu. Asa ca va trebui sa-mi cumpar ceva.
nitzuc bine ai venit. Ma gandesc cum o sa fim noi, miresele de 2006, anul viitor discutand despre cum a fost la nunta, iar cele din 2007 sa ne cveara sfaturi si pareri, exact cum facem noi acum cu miresele din 2005.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Aici sunt, Tigrutz
Cum sunt incepatoare pe aici, am zis sa merg la Miresele anului 2005 ca ele au deja un fotograf, un cameraman ..............
si poate m-a pot sfatui ele in alegerea celor necesare pt nunta.

Sa inteleg ca vroiai sa afli tu prima toate detaliile si sa te faci ca nu stii nimic?
Lasa ca incet, incet, le facem noi pe toate pt ca suntem tare harnicute si foarte, foarte indragostite
Bine ati venit fetelor pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

quote:
Originally posted by andreea_trend

Aici sunt, Tigrutz
Cum sunt incepatoare pe aici, am zis sa merg la Miresele anului 2005 ca ele au deja un fotograf, un cameraman ..............
si poate m-a pot sfatui ele in alegerea celor necesare pt nunta.

Sa inteleg ca vroiai sa afli tu prima toate detaliile si sa te faci ca nu stii nimic?
Lasa ca incet, incet, le facem noi pe toate pt ca suntem tare harnicute si foarte, foarte indragostite
Bine ati venit fetelor pe

Eu am nunta pe 30 sept, si cand am vazut pe aici ca voi deja aveti rezervat rest si eu nu am nimic am inceput sa
Oare voi mai gasi eu un rest asa cum vreau eu?
Unul unde sa incapa vreo 150-180 de pers, sa aiba si o mica terasa, sa mai fie si tacamul rezonabil (pret)...........
Offff........, cred ca vreau prea multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Andreea, nu ceri prea multe, numai ca ar trebui sa te grabesti. Dupa cum vezi, cam toate fetele au cel putin restaurantul rezervat, unele avem si biserica si fotograf.
Intra la subiectele despre restaurante, fa o lista cu toate restaurantele care crezi ca ar fi potrivite pt ceea ce cauti si fa un tur de forta....si asta cat mai repejor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bonsoar madamelor (pe romaneste, ca franceza ioc )...

dya, doar pe jumatate ..cu un picior in gripa si cu altul in ne-gripa [:-))] (ce o mai fi si asta)...sper sa trec cu bine noaptea
andreea, bine ai venit la miresici, te-am trecut deja pe listutza...siiii, am facut o listutza separata pentru nasicile 2006, asa ca, cine se stie nasica sa ne anunte , nu?

Altfel...behaiala la greu ..Divinutz, fetita...as vrea io da' nu ma lasa....uf ...si cand ma gandesc ca vine uikendu'....nah, ca ma vait ca o baba...sar'na, ai fost asa scumpa cu "fa-te odata bine" ..cat priveste miresicile de 2007, le-as pune si pe ele pe listutza, dar, am vazut ca deja s-au strans 2...poate isi fac ele listutza lor la subiect, nu?

Inchid acum, va zic noapte buna si de fapt buna dimineatza pentru maine....ca sigur va treziti inaintea mea ..care io azi m-am trezit odata la 8, odata la 13, care-am dormit de n-am mai putut , care am beut la ceaiuri ...care-mi curge nasu'...care v-am pupat si care raman....a voastra Krelia...care este
(bey, sa stiti ca febra mi-a trecut, deci nu delirez...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Divine Girl, sa traiesti fata draga, ca m-a chinuit denumirea asta o dupa-amiaza intreaga: asa e, tafta creponata, fir-ar ea sa fie!!!Nu stiu daca voua vi se intampla asa, dar eu cand nu-mi aduc aminte ceva(un nume, o denumire, etc) ma gandesc non-stop la chestia aia; chiar daca incerc sa uit, imi revine toata ziua in cap!!!Eu sunt d-aia care-si suna prietenele la 12 noaptea sa le intrebe cum il chema pe nu'sh ce personaj din nu'sh ce film pe care "stii ca-l urmaream noi acu' 10 ani, cand eram mai mici si mai proaste!!!"Si cu taftaua asta la fel: imi aminteam pas cu pas cum m-am apropiat de manechinul care avea rochia din asta, cum am pus mana, cum am intrebat "da' ce material este?" si imi aminteam perfect cum spunea tipa:"Tafta.." si aici se rupea filmul!!! Si asa am tinut-o toata dupa-amiaza, ca n-am avut pana acum timp sa intru pe forum!!!
Krelia, pupa mama pe ea de fata care este!!! Pune mana si lupta cu virusii, omoara-i pe toti, fa-te bine pana in weekend, ca eu una m-as oftica la culme sa bolesc tot weekend-ul si sa ma trezesc luni dimineata sanatoasa tun, gata pentru o noua zi de munca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Tehereea, tu intrebai de formatie care sa aibe si DJ. Formatia cu care am discutat eu pentru programul de nunta nu face decat pauze scurte, de 15-20 de minute la 1-2 ore si au ei calculator la care pun muzica. In cazul in care mirii vor anumite melodii, pot aduce si ei CD-uri pentru a fi ascultate in aceste pauze.
Multam fain pentru informatie, Divine. Musai sa dau si eu o fuga pana in Pantelimon sa vad pe viu despre ce e vorba. Ai idee cumva si cam ce pret are gramul de aur?
Andreea, si eu am avut o problema similara cu restaurantul pentru ca vroiam unul mare, cu un singur salon, cu terasa si sa nu se sperie invitatii daca i-as fi chemat la Crowne Plaza, Parc sau alte localuri sofisticate. Si am gasit locul perfect, cel putin in viziunea mea. Se numeste Yda Club, este pe malul Lacului Floreasca, are terasa, parculet cu niste alei si bancute faine, incap 176 de persoane si ramane loc de dans suficient, iar meniul costa 1,4 mil/pers. si include 4 feluri, tort, fructe, gustari (alune, covrigei, etc), apa minerala/plata nelimitat si cafea nelimitat. Partea buna este ca abia de cateva zile au inceput contractarile pentru 2006, deci ai toate sansele sa gasesti liber pentru ziua cand iti doresti. Alte restaurante de capacitatea asta care mai imi vin acum in minte sunt Herastrau si Casa Centrala a Armatei - restaurantul, cel al carui terasa se vede din Calea Victoriei. Dar nu stiu in ce masura mai au date libere...

Si acum, spunandu-va "buna dimineata", ma duc si eu in patut pentru ca am avut o zi mult prea lunga, iar maine o sa port scobitori pentru a-mi deschide ochii. Asta in cazul in care voi mai putea sa-i folosesc dupa ce am stat vreo 15 ore cu ochii in monitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata fetele. Hai, nu v-ati trezit, ca merita, e vineri....
Azi mi se intorc sefii, si sper sa mai pot fi prezenta printre voi, dar o sa fie un picut mai greu. Oricum, macar din umbra, si tot va urmaresc. Mai am de lucrat si la celalalt mare proiect al meu, adicalea gasirea unui job, cat mai curand. Deja am trimis zeci de CV-uri, si luni am progrmaat un interviu! sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!
Krelia, get well, get well soon, we want you to get well, ca ne e tare, tare dor de tine, ne lipseste prezenta ta...
Azi e posibil sa va mai dau cateva detalii despre un fotograf si un cameraman, mi-a promis o colega ca-mi aduce numere de telefon, poate vorbewc cu oamenii.
Va pupacesc.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[quote]Originally posted by dyadya

Divine Girl, sa traiesti fata draga, ca m-a chinuit denumirea asta o dupa-amiaza intreaga: asa e, tafta creponata, fir-ar ea sa fie!!!Nu stiu daca voua vi se intampla asa, dar eu cand nu-mi aduc aminte ceva(un nume, o denumire, etc) ma gandesc non-stop la chestia aia; chiar daca incerc sa uit, imi revine toata ziua in cap!!!

_

Guuuud morning garls!!!

Dyadya, da' tu de ce crezi ca m-am apucat sa caut pe site-uri de ma usturau si ochii???!!! . Pt ca si eu sunt la fel ca tine. Pana nu aflu io ceva ce - stiu - ca - am - stiut - si - acum - nu - mai - stiu nu am liniste. Mor de oftica, nu alta!!! Si ... la fel ca si tine ... imi tot venea in minte ceva cu "tafta c" ... si punct!

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[quote]Originally posted by pepenash
Multam fain pentru informatie, Divine. Musai sa dau si eu o fuga pana in Pantelimon sa vad pe viu despre ce e vorba. Ai idee cumva si cam ce pret are gramul de aur?

Pepenash, nu mai stiu ezact cat era gramul acolo ... ca la cate pretzuri la auret mi-au trecut pe la urechiushe ... Dar daca imi aduc bine aminte, parca don'shoara dragutza de acolo a zis ceva de 500.000. Oricum, cred ca si pretzurile de pe site sunt valabile, asa ca poti sa-ti faci o idee.

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput