Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Neata fetelor....pt cine e indragostita de cale, uitati aici un link pentru nunti cu teme :) linkul este pentru cale, dar daca mai cotrobaiti pe site mai gasiti si cu fluturasi, inimioare, etc....

pupicii multi

Krelia, ce faci muciosule? esti mai bine?

Mergi la inceput

se vede ca e dimineata, am uitat sa pun linku, sorry

http://www.a-weddingday.com/cgi-bin/ShoppingPlaza/i-shop.cgi?product=calla

pupu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

plici plici, mersi frumos pentur link! DEja mi-ai facut ziua mai frumoasa....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata azi sunt bucuroasa pt simplu motiv ca e vineri si ca stau acasa maine
multi si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by jesia

Neata azi sunt bucuroasa pt simplu motiv ca e vineri si ca stau acasa maine
multi si o zi buna

'neata! subscriu si eu....

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

si eu si eu la fel...doar ca eu n-am stare si in loc sa stau acasa ma duc sa-mi rup fundu pe partie la munte (ma duc sa ma dau cu placa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
E vineri si eu am muncit de dimineata mai mult decat am muncit toata saptamana la un loc. Si maine si duminica am iarasi cursuri la facultate, asa ca inca o saptamana fara odihna. Dar iubi are sarcini clare pt maine: sa faca cat mai multe modele de invitatii, din care sa alegem una. Luni sprer sa reusesc sa va arat cateva modele.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Fetele, de la Ruxir din Cora mi-am luat eu niste cercei acum o luna. N-am intrebat cat e gramul, dar am vazut cand a facut vanzatoarea calculul cu calculatoru' ca a scris 590.000. De altfel cerceii au 3 grame si un picut....3,03....parca...si am dat 1.800.000.....deci, logic, cam atat e gramu

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Neata fetelor ( ca la mine abia acum e `neata).In sfarsit e si la noi frig, cred ca e minus ceva,1,2 grade.Ieri am inghetat, am facut aproape 2 ore cu busu pana acas,cand ar trebui sa fac o juma de ora.Dupa cum v-am spus ieri lam inebunit pe prietenu meu cu site din nou si mi-a spus sa va intreb dc nu cumva viitorii vostrii siti au un site unde sa se planga ca ii inebuniti cu nunta, ca ar vrea sa devina si el membru[mariaj.In alta ordine de idei ma bucur ca am aflat si eu denumirea asa ca pot sta linistita ca o gasesc si acas.Eu zic ca cem mai important ii sa treaca si vinerea asta si sa vina week-endul.Cred ca o sa mor de pliciseala iar, asa ca o sa va urmaresc azi.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

In seara asta iubitel se duce la concert, si ma lasa singurica.... asa ca am improvizat eu o petrecere cu gagicile mele, dar sa vedem care dintre cele trei, doua duamne si o don'soara, o sa faca prezenta. Duamnele sunt mai reticente, ceea ce ma cam enerveaza, ca parca s-a schimbat ceva la ele de cand cu pusul pirostriilor. Ce atata moft? Ca vcezi doamne sunt obosite, ca le e foame, de parca eu le-as tine chiar asa pe uscat, .....Ma rog, de fapt, le e frica ca le asteapta sotii acasa. Fetelor, asa o sa fim si noi? Daca da, eu, zau, nu ma mai marit!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput