Miresele anului 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
plici plici spune:
Neata fetelor....pt cine e indragostita de cale, uitati aici un link pentru nunti cu teme :) linkul este pentru cale, dar daca mai cotrobaiti pe site mai gasiti si cu fluturasi, inimioare, etc....
pupicii multi
Krelia, ce faci muciosule? esti mai bine?
plici plici spune:
se vede ca e dimineata, am uitat sa pun linku, sorry
http://www.a-weddingday.com/cgi-bin/ShoppingPlaza/i-shop.cgi?product=calla
pupu
Andita spune:
plici plici, mersi frumos pentur link! DEja mi-ai facut ziua mai frumoasa....
Nunta noastra
Poze
jesia spune:
Neata azi sunt bucuroasa pt simplu motiv ca e vineri si ca stau acasa maine
multi si o zi buna
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by jesia
Neata azi sunt bucuroasa pt simplu motiv ca e vineri si ca stau acasa maine
multi si o zi buna
'neata! subscriu si eu....
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
plici plici spune:
si eu si eu la fel...doar ca eu n-am stare si in loc sa stau acasa ma duc sa-mi rup fundu pe partie la munte (ma duc sa ma dau cu placa )
a.cicel spune:
Neatza fetelor
E vineri si eu am muncit de dimineata mai mult decat am muncit toata saptamana la un loc. Si maine si duminica am iarasi cursuri la facultate, asa ca inca o saptamana fara odihna. Dar iubi are sarcini clare pt maine: sa faca cat mai multe modele de invitatii, din care sa alegem una. Luni sprer sa reusesc sa va arat cateva modele.
POZE
cri. spune:
Fetele, de la Ruxir din Cora mi-am luat eu niste cercei acum o luna. N-am intrebat cat e gramul, dar am vazut cand a facut vanzatoarea calculul cu calculatoru' ca a scris 590.000. De altfel cerceii au 3 grame si un picut....3,03....parca...si am dat 1.800.000.....deci, logic, cam atat e gramu
Don't worry, be happy!
nitzuc spune:
Neata fetelor ( ca la mine abia acum e `neata).In sfarsit e si la noi frig, cred ca e minus ceva,1,2 grade.Ieri am inghetat, am facut aproape 2 ore cu busu pana acas,cand ar trebui sa fac o juma de ora.Dupa cum v-am spus ieri lam inebunit pe prietenu meu cu site din nou si mi-a spus sa va intreb dc nu cumva viitorii vostrii siti au un site unde sa se planga ca ii inebuniti cu nunta, ca ar vrea sa devina si el membru[mariaj.In alta ordine de idei ma bucur ca am aflat si eu denumirea asa ca pot sta linistita ca o gasesc si acas.Eu zic ca cem mai important ii sa treaca si vinerea asta si sa vina week-endul.Cred ca o sa mor de pliciseala iar, asa ca o sa va urmaresc azi.
V-am pupat
Andita spune:
In seara asta iubitel se duce la concert, si ma lasa singurica.... asa ca am improvizat eu o petrecere cu gagicile mele, dar sa vedem care dintre cele trei, doua duamne si o don'soara, o sa faca prezenta. Duamnele sunt mai reticente, ceea ce ma cam enerveaza, ca parca s-a schimbat ceva la ele de cand cu pusul pirostriilor. Ce atata moft? Ca vcezi doamne sunt obosite, ca le e foame, de parca eu le-as tine chiar asa pe uscat, .....Ma rog, de fapt, le e frica ca le asteapta sotii acasa. Fetelor, asa o sa fim si noi? Daca da, eu, zau, nu ma mai marit!!!!
Nunta noastra
Poze