Miresele anului 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 26
pepenash spune:
Cri, si eu voi apela la o persoana specializata si chiar am luat legatura cu Raluca. Problema este ca ea nu ma poate ajuta cu muzica pentru ca eu vreau formatie. Gasisem una dar, cand sa platim avansul, ne-au spus ca suma a crescut de la 900 euro la 1200 euro. Si, cum nu semnam nici un fel de contract cu ei, tare mi-e teama ca pana la nunta ar mai fi cerut cateva sute in plus, asa ca am renuntat. Acum iar tre' sa cautam... zilele asta ar trebui sa mergem la un restaurant unde canta o formatie recomandata de cineva de pe forum De asemenea, fotograf si DJ pe care i-am vazut la treaba avem, am facut rost de numerele lor de telefon, dar nu ne urnim sa-i sunam si sa stabilim o intalnire...
krelia spune:
Ziua buna, dragelor!!!
Azi, am fost casnica, de-a dreptul ....aseara am ajuns tarziua casa, si azi, avand liber, am dormit pan' la 12 .... nu ma intrebati ce-am facut pana acum, cert e ca am lalait-o..am fost pana-n "peazza"...am dat comanda de tortuletz d'ala shmeker de la ana ..chiar sunt curioasa cum va fi..miercuri va zic ..sia cum, ma apuc de facut mancare...asa ca...ori ne "auzim" mai incolo...ori maine..poimaine...luni ;)I]
ralnied, cum sa ma supar...doamne fereste...
alinush, felicitari pt stelutza, la cat mai multe ...eu as vrea sa imi ornez tortul cu flori in ton cu buchetul (crini) sau eventual cu bratzarucele don'shoarelor de onoare, pe care vreau sa le fac din minirosa albi/bleu (dk exista)..
clarisa, fetele stiu ca eu si cu inca cineva (se stiu ele ) suntem inebunite dupa palrii...nefiind prima oara cand se discuta subiectul asta, si purtataore de palariu, fiind , iti voi spune doar atat:
- o palarie pe capul unei doamne, arata super...insa, e atat de incomoda la pupaturi....si risti sa-ti mai si cada din cap ...eu as fii tare curioasa sa aflam de la miresicile 2005 care au avut palariu, sa ne spuna cum s-au descurcat...e drept, poti sa-ti tii cu o mana palaria si cu cealalta buchetul...dar....cat timp...eventual, poti inlocui baticul de la sfarsit cu o palarie...si iti faci si damblaua , nu?
Cu Ralucutza voi coalbora si eu, pentru digei si pentur o parte din aranjamentele in sala
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Divine girl spune:
Fetele, eu am cam avut o zi PROASTA RAU azi si nu am avut timp sa va scriu mai nimic, dar nu puteam sa nu intru sa va salut ... macar de "la revedere". Sper ca saptamana viitoare sa am mai mult timp sa stau cu voi .
Pup la fete cucuiete!
kriss79 spune:
alinush2005>
Am mai fost la Piatra Neamt la Agnes Toma, unde mi-au prezentat 2 cataloage maaari de rochitze, dar aveau 2 preturi: "pret rochita" si "pret comanda".
Adica daca o iei direct de pe umeras e un pret..10-15-18 mil, daca o vrei pe masurile tale...18-20-25..destul de neplacut avand in vedere ca la alte case de moda modificatul rochiei pe corp e gratis.
Daca iti alegi modelul, iti vine, dar ai nevoie de mici retusuri cum ar fi scurtat, schimbat un nasture ceva nu costa nimic,dar daca vrei modelul sa fie lucrat special pt tine pe masura ta de la cap la coada este mai mult cu vreo 20%, 25%. Eu mi-am ales un model, dar trebuiau cateva mici retusuri, mi le-au facut si nu am platit nimic. Insa, le-am lasat eu ceva pt amabilitate.
Cristina S.
andreea_trend spune:
Buna fetelor
Tocmai m-am uitat si eu la Geniali pe ant1 si am vazut o prezentare de rochii de mireasa, dar nu am apucat sa vad de unde sunt.
A vazut cineva, chiar mi-a placut o rochita
cri. spune:
Mie mi-a spus o fosta miresica de anul asta (deci proaspata) ca si-a facut rochia la Ioanin pe comanda, exact cum a vrut ea....cum a taiat-o capu' si imaginatia si a costat-o 12 milioane. Eu am vazut rochia si era superba....d'aia de printesa cu multe fuste....pe corset avea vreo 2 trandafirasi crem care se continuau pe fusta dar cumva aruncati asa asimetric.....era f finuta si frumoasa. Ar fi super ca ce visez io noaptea sa-mi faca aia de la Ioanin ziua
Don't worry, be happy!
pisu_miau spune:
Vezi ca la ioanin finisajele sunt cam slabute, cam pica atele din rochiile lor, poate s-au mai schimbat intre timp...
Eu am o prietena care a vrut o rochie din magazin de la ei si care trebuia modificata (era prea mare) si dupa vreo 3 probe tot nu reusisera sa o faca sa ii vina bine...
Tipa si-a facut pana la urma la croitoreasa de la yoko, pentru ca o cunoastea, nu stiu daca fac pentru toata lumea dar i-a iesit super pana la urma.
Pupicei,
cri. spune:
mersi de informatie, oricum o sa ma uit de vreo 100 de ori inainte sa aleg ceva, iti dai seama
Don't worry, be happy!
ralu_trancu spune:
fetelor, in seara asta m-a sunat unul dintre cei din formatia care am angajat-o pentru nunta. nu mai au contract stabil la restaurant, si sunt in cautare de altele. asa ca eu una cred ca mai scad din preturi. daca va intereseaza o formatie buna pentru nunta cred ca acum sunt o ocazie f buna. si acum cred ca se vor deplasa mai usor si alte locuri.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
fetelor, in seara asta m-a sunat unul dintre cei din formatia care am angajat-o pentru nunta. nu mai au contract stabil la restaurant, si sunt in cautare de altele. asa ca eu una cred ca mai scad din preturi. daca va intereseaza o formatie buna pentru nunta cred ca acum sunt o ocazie f buna. si acum cred ca se vor deplasa mai usor si alte locuri.
Asta da informatie.....
Auzi, dar, de gasit, ii mai gasim acolo? sau tre sa alergam dupa ei prin enshpe mii de parti???
Stii cumva care-i shpilu' de nu mai au contract stabil cu aia? S-au certat cu makedonu', or what??...ca io, tocmai gasisem o portitza de intrare catre ei...si am gandesc ca...daca le-oi pomeni numele patronului...sa nu ma pomeneasca ei cu frun refuz, ceva...eh? Ah, btw...di she nu ieshti online?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006