Miresele anului 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 25
dyadya spune:
Neata fetele!
Rallu, fetele au dreptate: ai unde sa depozitezi vinul in conditii asemanatoare unei crame? Ca asta e cea mai sensibila bautura.Whiski si alte treburi se pot cumpara si cu x ani inainte: cum stau pe raft in magazin asa stau si la mine in dulap. Dar vinul imediat o ia din loc mai ales daca este vin varsat. Daca e imbuteliat, atunci nu cred ca e problema la fel de mare, dar altfel risti sa se acreasca.
Alinush2005, super locatia, si eu am restaurant in lemn, rustic, etc si nu putea sa nu-mi placa al tau!
Clarisa, palaria la nunta este de efect dar probabil foarte incomoda in conditiile in care, tine cont, va trebui sa te pupi cu toata lumea de cel putin doua ori in noaptea aia: la venire si la plecare. S-ar putea sa ti-o dai jos inainte de vreme pt simplul motiv ca te va incomoda.
V-am pupat, plec la munca si mai intru abia deseara sa vad ce-ati vorbit in lipsa mea.
Giova spune:
Neatza !!!
Alinush felicitari pt. toate realizarile!!!
Frumoasa Manastire si frumos restaurant!!!
Sa fie intr-un ceas bun!!!!!
Noi nu am facut nimic inca pt. nunta.
Asteptam sa vina bebele si pe urma totul cade pe umerii mei, ca doar eu stau acasa, prea libera nu voi fi nici eu, dar...deh...
In ian. dam avansul de 25 milioane la restaurant, apoi trebuie sa caut fotograf si cameraman, mergem la targul de la Buc. unde speram sa gasim rochie, costum, sa dam comanda de verighete, ce mai, sa rezolvam cat mai multe chestii intr-o singura zi, ca doar nu mi-oi lasa copilul atata timp singur cu bunicii.
Offf, ce m-am intins.
Fug la imbracat si la papat si revin.
gio si bb Marco 34+
Andita spune:
a.cicel, ce frumos ca la voi a nins.... In Bucuresti e o vreme...pipicioasa, ca sa nu ma exprim altfel, insuportabila, fapt pentru care na-m ajuns nici aseara la beculete....si era traditie, in fiecare an margeam sa vedem beculetele pe 1 decembrie.... Anul asta artificiile m-au prins in drum spre mall, unde ma duceam sa iau papa bun la pachetel pentru puisorul bolnavior de acasa, care asa se alinta el cand e bolnavior, de nu se mai poate. Am vazut ca a mai "inviat", asa ca aseara si-a facut singur ceiutul, ca vorba aia, m-a trimis afara pe vremea aia, cand nu putea sa dai afara nici un caine...
Ma gandesc cu mare multumire ca maine e week-end. O sa dorm pana tarziu, dar o sa fac si treaba: curatenie, in primul rand, ca iar vin ai nostri in vizita, si primul capitul din lucrarea de dizertatie, fir-ar ea sa fie!!!! Sper sa termin pana in febriarie, ca daca nu, sunt bani arunciati pe fereastra...
Nunta noastra
Poze
Rallu spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Neata fetele!
Rallu, fetele au dreptate: ai unde sa depozitezi vinul in conditii asemanatoare unei crame? Ca asta e cea mai sensibila bautura.Whiski si alte treburi se pot cumpara si cu x ani inainte: cum stau pe raft in magazin asa stau si la mine in dulap. Dar vinul imediat o ia din loc mai ales daca este vin varsat. Daca e imbuteliat, atunci nu cred ca e problema la fel de mare, dar altfel risti sa se acreasca.
Neata fetele!
Nu-i absolut nici o problema cu vinul.
Parintii mei fac vin de 20 de ani in fiecare an si nu li s-a acrit niciodata. Sunt tare priceputi.
Oricum vinul asta nu este varsat...nici n-am admis aceasta varianta decat daca era facut de noi.
Tata a plecat la cumparat struguri (din zona Vrancei) dar anul asta nu prea s-au facut ca lumea. Prin urmare am hotarat ca va fi imbuteliat.
Asa ca acum am cumparat 120 de sticle care nu vor fi tinute in casa ci in beci, la temperatura si conditii potrivite. Nu exista nici un risc sa pateasca ceva doar tinem de zeci de ani vin in beciul ala.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
alinush2005 spune:
Ei asa da, Rallu, in beci mai merge.
Eu credeam ca-l tii in casa...
Am mai fost la Piatra Neamt la Agnes Toma, unde mi-au prezentat 2 cataloage maaari de rochitze, dar aveau 2 preturi: "pret rochita" si "pret comanda".
Adica daca o iei direct de pe umeras e un pret..10-15-18 mil, daca o vrei pe masurile tale...18-20-25..destul de neplacut avand in vedere ca la alte case de moda modificatul rochiei pe corp e gratis.
Fetele, am si eu o intrebare..unde e Raza de Soare? ..ca nu o mai vazui pe aici..ce-i cu ea? Razaaaaaaa....unde eeeesti??
Rallu spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
Ei asa da, Rallu, in beci mai merge.
Eu credeam ca-l tii in casa...
Cum naiba sa tin in casa ditamai gramada de sticle?
Unde sa le pun?
Nici macar balcon nu am...camara am daramat-o...prin urmare nu-mi ramanea decat sa dorm cu ele in pat
Nuu...le punem frumos in beci si or sa se pastreze foarte bine.
De fapt nu prea aveam de gand sa le luam de acum dar am inceput sa auzim din ce in ce mai des ca or sa creasca accizele si parca nu-mi vine sa platesc peste cateva luni dublu.
Acum am inceput sa comparam pretul la tarii pt. ca vrem sa luam si din astea pana la 1 ianuarie...
Daca ne aprovizionam din timp...nu ne mai doare capul (hi-hi...parca-i reclama la Saridon) si stam linistiti, orice ar hotara onor guvernantii nostri.
Daca totusi nu cresc accizele tot e bine pt. ca oricum vom avea multe de cumparat atunci si noi am mai fragmentat cheltuielile...deci vor fi mai usor de suportat.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ralu_trancu spune:
Andita, la ce facultate esti?
quote:
Originally posted by Andita
a.cicel, ce frumos ca la voi a nins.... In Bucuresti e o vreme...pipicioasa, ca sa nu ma exprim altfel, insuportabila, fapt pentru care na-m ajuns nici aseara la beculete....si era traditie, in fiecare an margeam sa vedem beculetele pe 1 decembrie.... Anul asta artificiile m-au prins in drum spre mall, unde ma duceam sa iau papa bun la pachetel pentru puisorul bolnavior de acasa, care asa se alinta el cand e bolnavior, de nu se mai poate. Am vazut ca a mai "inviat", asa ca aseara si-a facut singur ceiutul, ca vorba aia, m-a trimis afara pe vremea aia, cand nu putea sa dai afara nici un caine...
Ma gandesc cu mare multumire ca maine e week-end. O sa dorm pana tarziu, dar o sa fac si treaba: curatenie, in primul rand, ca iar vin ai nostri in vizita, si primul capitul din lucrarea de dizertatie, fir-ar ea sa fie!!!! Sper sa termin pana in febriarie, ca daca nu, sunt bani arunciati pe fereastra...
Nunta noastra
Poze
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Andita spune:
Master, ASE, Marketing.... si in februarie termin, si raii astia nu ne lasa si pe noi cu lucrarile pana in aprilie, macar
Nunta noastra
Poze
pepenash spune:
Alinush, felicitari pentru toate realizarile din concediu! Locatiile arata amandoua foarte bine, asa ca sa fie intr-un ceas bun!
Clarisa, voalul si eu as fi vrut sa-l inlocuiesc cu o palarie, insa, dupa cum spunea si Dyadya, va fi ceva mai incomod in momentul felicitarilor. Oricum, eu as fi vrut sa renunt si la palarie de indata ce am fi ajuns la restaurant. Inca nu m-am decis daca ramane palarie sau ma intorc la voal (mama mi-a spus, mai in gluma, mai in serios, ca orice mireasa poarta voal si ca ea nu vine la nunta mea daca nu am voal). Dar, indiferent ce va fi, va disparea de pe capul meu dupa ajungerea la locul petrecerii, eu sarind peste obiceiul dezgatitului.
Mie mi-a pierit complet entuziasmul... Pana acum vreo luna, inainte sa gasim restaurantul si sa stabilim data exacta, aveam un elan fantastic ca as fi aranjat totul de atunci. Acum, ca stiu locatia si data, nu ma mai urnesc pentru muzica, filmare, foto si alte aranjamente. Ce ma fac eu? Cum fac sa-mi vina cheful din nou?
cri. spune:
eu una stau linistita cu toate aranjamentele astea, ca am om de incredere: pe Ralucuta, asa ca nu ma doare capu'. Abia astept sa vad cu ce idei noi vine. Acu' nu stiu, poate voua va place toata alergatura asta, dar eu una ma lipsesc. Tocmai am terminat cu cumparat + renovat casa si m-as odihni vreo 10 ani daca nu mai mult. Asa ca acu' daca am restaurant si nasi prefer sa dorm pana la anu'
Don't worry, be happy!