Miresele anului 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 24
alinush2005 spune:
In plus, am vorbit si cu formatia (din care seful e profesor de muzica specializat in folclor) care a zis ca ne canta absolut orice si din orice zona, iar pentru pauze, ii putem aduce cd-uri cu melodiile noastre preferate, si pe alea le pune, a zis ca ne garanteaza ca nu sta nimeni jos...si in plus, nu vrea avans, il platim la final daca suntem multumiti, anul asta fiind in jur de 14-15 mil...vi se par mult pentru combinatia de formatie-dj pe care o voi avea?
alinush2005 spune:
...si era sa uit!
Am fost si am vorbit si de cununia religioasa la Manastirea Bistrita!
E superba si e alba toata , are curte mare cu verdeata, are si trepte si covor rosu
Au zis ca ne asteapta cu drag !
Deci am bifat din cateva zile de concediu si restaurant, si muzica, si biserica!
Yuppppyyyyy!
alinush2005 spune:
Am reusit sa descarc pozele cu biserica si restaurantul (doar cateva am pus, sa va faceti o idee)!
Sper sa mearga link-ul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alyna1977/album?.dir=/7e34&.src=ph&.tok=ph5ahBEB90KX4br7
Astept pareri despre biserica si restaurant, si mai ales, astept cu nerabdare exercitiul de imaginatie pe care il promitea Raluca in privinta decorarii!
Pupici tuturor!
Rallu spune:
Felicitari Alinush2005 pt. toate realizarile.
Si noi inaintam incet da' sigur. Pana acum avem rezervari la restaurant si fotograf si vinul cumparat (dar inca nu l-am vazut acasa :((). Saptamana viitoare urmeaza sa semnam si cu DJ-ul, urmand ca pe urma sa incepem cautarile dupa un cameraman.
Ma gandesc eu ca dupa ce terminam cu chestiile care trebuie musai rezervate din timp pe urma putem incetinii ritmul o perioada.
Aaaa...am uitat sa zic ca am vorbit si la biserica dar ni s-a zis sa revenim dupa 10 ianuarie.
Fetele am fost azi la plimbare prin centru.
:((((
Am fost cam dezumflata. Am ajuns la scurt timp dupa ce s-au aprins luminitele si era un haos total...am facut de la Romana la Unirea vreo juma de ora (daca nu chiar mai mult).
In plus ornamentele de anul asta nu m-au incantat deloc. Stiu ca vroiau sa simbolizeze niste fulgi de zapada dar sincer mie imi semanau mai mult cu niste clatite sau fursecuri cu jeleu in mijloc (ca tot sunt roz si bleu).
Parca erau mai frumoase alea de anul trecut.
Voi ce parere aveti?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
alinush2005 spune:
Ha!
Uite ca mai e cineva treaza la ora asta!
Salut Rallu!...si nu ma dezamagi te rog...eu abia astept sa merg maine seara cu iubi sa vedem luminitzele din Bucuresti...nu-mi spune ca sunt urate, ca de cateva zile numai la ele ma gandesc, asteptam sa ne intoarcem din concediu doar ca sa vad ornamentele de anul asta din oras!
alinush2005 spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Felicitari Alinush2005 pt. toate realizarile.
Si noi inaintam incet da' sigur. Pana acum avem rezervari la restaurant si fotograf si vinul cumparat
Rallu, nu vreau sa te sperii, dar niste prieteni de-ai mei au adus vinul prea devreme in Bucuresti (cu 2 luni inainte) si stateau linistiti ca vinul e asigurat, si cu 3 zile inainte de nunta alergau ca disperatii dupa vin pentru ca vinul lor s-a acrit.
Tie nu ti se pare ca e cam devreme pt. vin?
Eu una nu risc, o sa iau vinul chiar inainte de nunta, ca sa fie pastrat pana atunci in cramele specializate, si sa fiu sigura ca e bun..
alinush2005 spune:
Miresici dragutze! Astept sa va treziti (eu una nu am somn) si sa va uitati la pozele din link-ul pe care l-am trimis...astept pareri, va rog, ajutati-ma cu idei, cum sa facem noi sa fie frumos si de bun gust totul ornat la restaurant? Voi cum ziceti?
...si pentru ca am senzatia ca asta este mesajul cu nr 100 vreau sa va multumesc pentru ca existati, pentru ca am cu cine povesti despre nunta fara sa-mi stresez excesiv mirele, pentru ca am invatat foarte multe de la voi, si pentru ca nu stiu cum m-as fi descurcat fara acest site!
De mancare si de baut la toata lumea !!! Sa petrecem!!!
(acest mesaj a fost editat pentru ca am prostutul obicei sa tastez repede si sa mananc literele...deh...it-ista...)
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Rallu eu am nunta peste 2 luni jumate si inca nu am adus vinul din Moldova. il las acolo, si il aduc doar cu o saptamana inainte de nunta. Adevarul e ca nii nu as avea unde sa il depozitez in conditii optime. Dar cei de la care il cumpar au unde sa il tina si mi-au garantat ca nu se va acri. In caz contrar nu le mai platesc nimic.
POZE
clarisa_clarisa spune:
Buna dimineata miresici?Ce parere aveti de a purta palarie si nu voal la cununia religioasa??
Clarisa
a.cicel spune:
Am uitat sa va spun: aici a nins toata noaptea. Totul e alb, ca in povesti, Copacii sunt superbi. Chiar e atmosfera de sarbatoare.
POZE