Mamici de noiembrie - decembrie 2005(71)
Raspunsuri - Pagina 9
cristinamh spune:
Ina, esti fantastica!!!
nici nu mi-a venit sa cred ca ai si postat. acasa stiam eu ca vii repede!!
incep sa cred ca a fost mai bine ca am suportat si chiureta dupa nastere... macar asa sta calm neuronul meu ca n-a ramas nimic pe-acolo! si astept sa se termine... poate de data asta am noroc si nu ma mai tin o luna!!!
sa-mi laud bebelusha... doarme de n-are treaba. noaptea doarme lipita de mine, sau pe burtica mea, si nu se trezeste decat la vreo 3 ore sa pape. ma mir si eu cat sunt de odihnita, ca la andrei...aoleu...eram chiauna!
aaa, si a fost tati la primarie... pt dosarul de alocatie si prima aia de nastere trebuie (stiu la gramada, nu pt fiecare):
-CI mama, 2 c + o
-CI tata, 1 c
-CN copil 2 c + o
-(cine mai are un bb, copie dupa CN , cica la bb2 e alocatia mai mare...)
- livret familie - 1 c
- negatia in original (aia cu nu iei prima de nastere din sect unde s-a nascut copilul, ci din cel de domiciliu...)
- C casatori 1 c
- 2 dosare cu sina
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
felicia74 spune:
Ina felicitari ptr Rachelina! Ce eficienta esti - ai zis ca nasti si gata, te-ai dus la spital si ai rezolvat problema! refacere usoara!
Felicia mamica Ilincai Teodora
mandyksch spune:
Leea, eu in Cluj am dat doctorieti care m-a operat 150 Euro iar anestezistului 1,5 mil.
Xandra, asteptam partea a doua a impresiilor tale.
Mandy si Krisztián
felicia74 spune:
Mandy si eu am facut un caiet in care notez ca si tine. Eu incerc acum sa-i dau 8 mese pe zi, dar dupa-amiaza e tare greu ca nu vrea sa se scoale ioc. Ne chinuim cu linguritza ca altfel nu mananca nimic. Eu cred ca ar fi bine sa renunt si s-o cantaresc o data pe saptamana, dar Doru... va-m zis cum e.
Felicia mamica Ilincai Teodora
Pico spune:
Ina ,felicitari!!!!!!!!!!! Sa fiti sanatoase!Super nastere!
Of,eu nu mai nasc.M-am saturat!
Si la a 2-a sarcina si fetita si tot puturoasa......
40 + 2 zile
Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)
mandyksch spune:
Felicia, am un coleg de serviciu care tinea o evidenta atat de stricta a ceea ce manca fetita lui (facea inclusiv grafice in Excel ) incat noua colegelor ne statea parul maciuca. Si uite ce paranoica am ajuns si eu Bebelacul nostru a luat bine in greutate in luna care a trecut (il cantaresc acasa max de doua ori pe saptamana), incerc sa cantaresc cam cat suge.Cred ca daca ar putea m-ar , si cred ca ar avea dreptate
Mandy si Krisztián
xandra28 spune:
leea, eu am dat asa:
- 250e doctorului
- 1 milion anestezistei
- 300.000 asistenta care a asistat la nastere
- 300.000 cealalta asistenta care a asistat la nastere si s-a ocupat de bb
toate aceste sume mi-au fost spuse de dr meu, cand l-am intrebat fiecare ce pretentii are. sincer, daca nu l-as fi intrebat lui i-as fi dat mai putin si anestezistului mai mult.
anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut
mandyksch spune:
Pico, daca vrei sa nasti trebuie sa urmezi exemplul Inei , stii tu ..cu smotru la greu in casa si in afara ei.
Xandra, 250 Euro pentru medic???? Mama, ce suma...Si ti-a spus el pe sleau cat vrea?
Mandy si Krisztián
ilenutza spune:
Nu va mirati fetelor de sumele din Constanta!Am si eu o prietena care a nascut in vara si cam tot asa a dat!Deh, Constanta asta e mai cu mot, va spun eu ca am locuit acolo pana acum o luna!
Ce sa va zic - ca viata in general e mai scumpa decat in Buc:piata, haine, doctori, etc.Eu am ramas surprinsa sa vad ca ies mai ieftin cu nasterea aici decat in Cta mea draga!
Ilenutza, 37 , inca
leea_cv spune:
Xandra,Mandy,saru'mina pt lamuriri.150 de euro mi se pare rezonabil,dar 250...foarte nesatul medicul tau Xandra.Intr-adevar ca anestezistul,as zice,merita mai mult.Si eu ma gindisem sa intreb cum merge darul,inda dr meu mi-e un fel de cunostinta,care pe vremuri imi facuse curte si nu mi-ar spune cit tre sa dau nici in ruptul capului.Tot la al 2-lea control ii puneam in plic cite 5 sute de mii,dar imi venea sa ii dau in cap la cite figuri facea pina ii lua.In plus ii merge vestea ca fiind unul dinte f putinii care nu cer,nu pretind si nu asteapta nimic,dar treaba si-o fac ca la carte.
Curios, m-au apucat niste contractii nedureroase, destul de dese,dar doar in partea superioara a abdomenului.Ce-o fi?
leea