Ce luam cadou la doamna educatoare?
Raspunsuri - Pagina 8
korinna spune:
Si la camin la fiimiu se strang bani.Cate 150.000 de fiecare copil.Din banii stransi se vor lua mici atentii la cele 2 educatoare+la cele 2 ingrijitoare.Asa ca eu chiar ma intreb..ce Dumnezeu r putea lua a 4 persoane din o suma asa mika?
Nu sunt de acord nici eu cu banii in plic,insa cred ca o atentie..un simbol ceva de Mos Craciun e bine venit!Si..e frumos.Toti copiii vor primi cate ceva la serbare..si ar fi frumos sa primeasca si doamnele ceva..ca tot isi bat capeteletoata ziua cu cei mici..si cand zic mici...apai mici sunt.Al meu are 2 ani jumate....
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
moko spune:
ei, dragile mele mamici, hai sa va povestesc si eu aventura prin care trec de vreo saptamana(cu riscul de a fi fooooorte criticata de voi!!!) Sunt educatoare de 2 ani la o grupa mare...de pitici(pe care colega mea ii "are in grija" de 4 ani).....toate bune si frumoase...super copii, super parinti, super educatoare(in 2 ani nu am avut nici un conflict cu nimeni....)...pana acum!!
Colega mea ma anuntase din iarna trecuta ca exista obiceiul ca la serbarea de Craciun sa se ofere educatoarelor un ...cadou din partea grupei...desi nu mi se parea corect ca una din mamici sa bage mana in buzunarele celorlalti, nu prea am avut incotro... si asa m-am trezit "innoita" cu un costumas cu pantaloni -"io"( ca sunt tinerik!) si cu un set de vesela-colega(ca...nu e tinerik!!)
anul acesta mamica aceea n-a mai fost..:(( si a prelaut comanda un Grup mareeeeee de parinti(adicalea vreo 6-7) in frunte cu ingrijitoarea de la grupa-infiltrata sa afle ce ne dorim noi, educatoarele
...cum nici una din noi nu a vrut sa auda de asa ceva....le-a venit dragutzelor alta idee stralucita....adicalea sa ne inmaneze banii in plik
...si de aici, incepe circul...cu proasta de ingrijitoare in frunte(ca de, o mananca in...popou, fir'ar sa fie!!!)
..uite asa, ajung eu la compromisul de a spune ca singurul cadou pe care il pot primi de la ei e...o carte (in functie de buget!!)...mai nasol e de colega mea, care nu a zis nimik si se asteapta cu groaza la momentul adevarului(adica a plicului)
am uitat sa spun ca am insistat ca nu vrem nimik - doar prezenta lor la serbare, pentru bucuria copiilor..dar nu am avut cu cine sa ne intelegem...
..............cam atat!
ps: daca gasiti greseli in text, sa-mi fie rusine: mai sunt si studenta la litere!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
bebe03 spune:
Fetita mea e grupa mijlocie, la gradi cu program prelungit, am trecut prin doua serbari + 1 si 8 martie 2005...
Acelesi obiceiuri ca si prin alte parti desi suntem in provincie dar...ATENTIE miza e mult mai mare...adica suma
Anul trecut de Craciun s-a cerut de "comitetul de parinti" 250 de mii bani dati in plic, de ce? doamnele isi vor lua ce vor...mosul le-a oferit dupa ce a dat cadourile copiilor si doamnelor plicurile in aplauzele tuturor, pt. mine ca privitor a fost tare jenant...pt. dinsele nu prea..sau sfiit doar cind le-a pupacit mosul ca de era un tatit tare tinerel. In primavara la 8 martie iarasi cheta, de data asta mi-am propus sa ma preocup singura si sa fac fiecareia cite un mic dar ca si cum ar fi mama mea,ceea ce am cumparat mi-a placut in primul rand mie, dar cum gusturile si parerile pot fi impartite cadourile nu au fost apreciate...era mai bine sa procedez la fel adica bani la plic...
Drept pt. care la sfirsit de an am mers cu traditionalele buchete de flori si atit...nimic mai mult
Acum iar se string banuti tot pentru plicul doamnelor si din curiozitate dar si cu oarecare interes( ca am vazut ca cei mai apreciati copii sunt cei care cotizeaza)...am intrebat cit? 500 de mii, deci suma s-a dublat...si inainte sa inchei va mai spun ca sunt in grupa 26 de copii x 500 de mii s-ar strige cam 13 milioane impartit la doua doamne = salariul pe perioada grevei cred sau purcelul de Craciun sau ce mai vreti...
bineinteles ca nu mai intru in joc si ca mine cred ca mai sunt care nu ca nu vor sa dea nu-si permit
va pup si numai bine
Sarbatori fericite tuturor
grati.ela spune:
Buna tuturor! Pot spune ca am reusit sa sensibilizez mamicile si in final m-au pedepsit trimitandu-ma sa cumpar cadoul doamnei. Asa ca am ales o geanta diplomat facuta de Sibiu (arata extraordinar de bine, pielea este de foarte buna calitate iar finisajul interior este foarte fin) de la reprezentatnta lor din Obor (pretul zic eu este excelent: 186RON) si am comandat o craciunita deosebita intr-un ghiveci la fel de reusit de la Gradina de Sud. Doamnei de engleza i-am ales un servici de cafea (15 piese la 40RON- facut de Cluj)iar parintelui...inca nu i-am luat nimic.
diana904 spune:
La noi pana la urma s-a hotarit sa dam 100 000 ptr cadoul invatatoarei. Mi s-a parut ok, sint 21 de copii in clasa, suma nu e fabuloasa, o mamica care a mai avut un baietel in clasa doamnei anii trecuti a fost desemnata sa-i cumpere ceva.
barbye spune:
Va urez si eu "Sarbatori fericite!" iar anul ce vine sa va aduca numai bucurii, impliniri si multa sanatate, atat voua cat si celor pe care ii iubiti.
Si sa nu uit, celor pe care i-am suparat cumva, sa ma ierte si sa ii binecuvanteze Dumnezeu.
Cu mult drag acum in prag de Craciun,