Bebelusi de martie - aprilie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dimineta dragele mele,Ne-am trezit si noi harnicute cum suntem, Sara si cu mami! Geta, am vazut pozele cu voi. Emilia e o dulce la fel si voi, parinti frumosi si fericiti! Multumim de poze. Sunteti harnicute cu umbaltul si activitatile mobilizatoare.OanaMC, sa iasa cat mai repede dintisorii. Deci cei de sus zici ? Brava Letitia ! O sa ai cu ce sa o musti pe mamica !Mamacita, vad ca si Alex are simtul observatiei ca si Sara. Si ea remarca ceva deosebit la mine, detalii din astea care Narcis nu le mai vede . Ce ai zice daca Alexutul va fi un renumit creator de moda ?Daria, pupicei lui Brien. Pentru Narcis mi-as dori ceva tricou rosu cu o poza a Sarei imprimata si poate un mic text; ceva de genul: Tati te iubesc ! sau nu stiu exact, o sa fie cadoul din partea Sarei! Ma gandesc cam cum sa facem... cu posta si alea alea. Adica daca mi-l pui pe posta, intr-un plic (500 gr. sau cat cantareste) iti dau adresa vecinei mele sa vina la ea ca sa nu se prinda N. Ar mai fi o chestie 'plata', care sa zicem ca as solicita rudele din RO sa o faca pentru mine...(mai vorbim). Daca vrei sa-mi dai o oferta de pret pe pm, multumesc!azi mai intru, sigur nu scapati de minewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori minunati, George!! Si o rugam pe mamica ta sa ne mai povesteasca ce faci

Caramella felicitari Aliciei pentru progrese!! Si mie imi place sa decorez bradul cu rosu si auriu, mi se par culori foarte calde si foarte "de Craciun". Asta in ciuda faptului ca in rest nu agreez deloc auriul

Sa va zic si voua. Ioana mea creste precum Fat Frumos din poveste, am crezut ca mi se pare, dar vad ca tot asa o tine! In fix doua saptamani a luat 500 g. !! Mi se pare foarte mult pentru 8 luni! S-a pus micuta pe recuperat. Acum avem 8,5 kg. si daca o tine tot asa trecem repede de 9. Culmea e ca nu mananca decat putin mai mult, dar asimileaza teribil de bine.

Afara e groaznic de urat, iar sta Ioana in casa Ma gandesc cam cu groaza ca trebuie sa o duc pe Mariuca la engleza, brrrr..., e relativ aproape si mergem pe jos...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Sper sa nu se supere nimeni pe mine ca nu am mai citit de mult si am gresit de fapt e SPECIALII 2005 ....dar sunt si geniali nu?
Eu nu stiu cate kg are puiul eu ca nu vrea sa stea pe cantar banuim ca are peste 8 dar cat anume....Ce mai vor ai vostri copilasi sa pape ca la noi cel mai mult ne place bananuta ....supica mai rarut si carnita la fel:)
va pupam...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/getulici/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI!GEORGE!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna diminetata tuturor!

Noi iar am absentat ieri, dar motivata fost ziua tatalui meu si am fost la ei

Oanamc multumim pentru pupici!La fel si voua.Si felicitari pentru dintisori!!!Si la noi a aparut unul sus, cel putin, la cat ma lasa Alexandra sa ma uit, asa am vazut euDar la cat de maraita e...cred ca vine si celalalt de sus!

Mamacita bravo tizului nostru.Cred ca va fi foarte critic cu fetele!

Rrox felicitari pentru progrese!Saracuta, la cat a suferit fiind bolnavioara, acum recupereaza!Bravo Ioana!

Daria multi pupici lui Brien!Sper ca este mai bine acum!Aveti grija de voi!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

danna,poti sa-i faci cadou lui Narcis tricoul care sa aiba imprimat pe piept "tati te iubesc", iar pe spate "tata lu' Sara". pentru Sara

rrox, woooow, da' bine si frumos creste Ioana, bravo ei

geta_sava, v-am admirat in poze, sunteti niste frumosi!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

am intrat putin pe la discutii generale... si am intrat la un subiect care mi-a indus o stare de visare si de sarbatoare.... de nu mai stiu ce sa zic..
eu deja am cumparat un brasdutz mic artificial pt Alex pe langa bradul pe care il vommlua in decembrie

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62469&whichpage=1

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi.....

V-am simtit lipsa desi mai intram din cand in cand sa va citesc ...lui Benny i-a dat dintisorul cu nr 7 si cel cu nr 8 se zareste la orizont si ca niciodata s-a simtit nu prea bine abia acum pot sa spun ca au inceput durerile dintisorilor ptr ca pe primii nici nu i-am simtit asa ca era timul sa o facem si noi lata...parca nimic nu mai merge si cred ca in curand vom ramane numai doi si ne vom intoarce acasa ..dar sa vedem partea buna a lucrurilor..vom fi cu Sebi si ne vom putea intalni si cu fetele din tara...chiar daca vom simti enorm dorul prietenilor nostrii de aici , dar viata merge inainte noi sa fim sanatosi si le trecem pe toate

Ca sa vedeti ca v-am citit revin si eu cu comentarii la anumite discutii...

Vorbeati la un moment dat de periuta noi am inceput periajul de pe cand erau primii dintisori la jumatate ( aprox 5 luni aveam) cu perita si pasta adecavate varstei dar nu am luat niciodata fluor ..pediatra ne-a zis ca nu e nevoie atat timp cat acordam atentie periajului...
De vit D vroiam sa va intreb ( vita...) noua nu ne-a prescris nimeni si nu am mai luat de la 4 luni am luat de la nastere pana la 4 luni la sfatul pediatrei am intrebat acum cateva luni si mi-a raspuns ca daca il tin afara la soare si aer curat nu este nevoie ptr ca organismul lui sintetizeaza vit D //la noi e inca bine de iesit afara ...si chiar avem si soare ...sa mai intreb incaodata pediatra de vit D????
La un moment dat vb de scunul de masina ..noi am renuntat la scoica ptr ca devenise neincapatoare si am trecut la scaun ...spre surprinderea mea scaunul gen fotoliu este conceput de la 0 la 18 luni si/sau 0-20 kg ..si are 3 pozitii ptr 0-6 luni..6-12 luni... 12-18 luni..cel putin asa se spune in manual ..noi il folosim de vreo 3 luni si ii place mai ales ca merge cu fata si poate sa vada si el afara ..iar de cand cu masina ce-a noua ( un Vito) e la inalatime si vede tot si este fff incantat pana se plictiseste si vrea in brate

geta_sava si cameron ..Bine ati revenit ...de azi veti figura si voi cu ingerasii speciali la Specialii 2005

Zuzu, Danna_J si An-k...Va iubesc si imi e tare dor de voi de pictici ..ma inclin in fata voastra a unor supermamici care gasesc timp si energie sa mai ajute si pe altii .....An-k trimite si lui Moi adresa ta pls..si Zuzu cred ca zi voi pune un pliculet si ptr Silviu cam putin dar la pusculita nu se mai aduna nimic ca dl face cumparaturile

Daria ..mult succes cu afacerea ..acum am vazut la anumite fete ( daca mai gasesc nick-urile iti dau sa vezi ) ca si-au pus link-urile la site-urile personale la semnatura ..era o fata cu cevba in genul( cu ce se ocupa sotul meu ) si cand se deschide era ceva de credite sau asigurari nu mai stiu ..cum le mai intalnesc pe site promit sa iti dau de veste

Mamacita ..sarut mana de grija esti o scumpa ..al meu sot habar nu a avut cu cine a vb mi-a zis te-a cautat CINEVA... cica sa nu pui biciul pe el...Adseana si tie si tuturor fetelor care v-at facut griji ptr noi si ne-ati urat toate cele bune mii de multumiri nu fac listuta ca parca vad ca fac omisiuni si nu vreau asta eu va iubesc pe toate si nu vreau sa va suparati pe mine

La muti ani tuturor specialilor care au mai adaugat sau vor mai adauga inca o luna minunata in buchetul minunat al vietii...sa cresteti mari ,sanatosi si sa fi-ti Iubiti!

Sa aveti o zi buna dragele mele si sa nu uitati cat de minunat e sa traiesti sa fiu iubita si respectata ...Va iubesc

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61592&whichpage=2" target="_blank"> Mos Craciun pentru Bosioc

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Alessia, multumesc pentru si tu ai de la mine un 'brat' mare de floricele!Bine ca sunteti bine si Benny dragul de el cu dintisorii astia care ne supara , il pupa Sara sa-i treaca!Cat despre cazul Silviu! Vad ca nu esti la curent cu stirile! A cazut actiunea! Poate mai vorbim pe messenger. Mi-ai lipsit www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Alessia, tinem pumnii sa apara repede dintzisorul care-l supara pe Beny Inteleg ca ai ceva probleme, suntem alaturi de tine!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput