Bebelusi de martie - aprilie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Astazi am citit despre "Silviu si mamica", nu am cuvinte!

danna, zuzunaki

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Andruzzawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Dupa petrecerea in pijama data de Daria aseara si care a durat pana la 00,30, Daria s-a trezit pe la 8,45, a facut la olita, s-a jucat un pic si a inceput maraiala...ii era somn si a mai dormit o ora si ceva. Iar in picioare, joaca, papat, alintat, vorba multa si numai pe intelesul ei si iar la somn, de la 14 pana pe 16,30. Nu-mi venea sa cred...
Am facut baita si era iar rupta. A stat ventuza in tzitzi vreo 45 de minute, nu ma lasa deloc.

danna, mersi mult de raspuns. O recunosc pe Daria in ceea ce-mi povestesti. Pana pe la 4-5 luni, nu aveam probleme cu somnul de noapte. Adormea pe la 9-10, se trezea pe la 4-5, cateodata chiar la 7-8, sugea un pic si iar mai dormea 2-3 ore. Acum, se trezeste de multe ori si cauta disperata cu gurita. Nu as vrea s-o intarc, ma simt bine cand o vad cat e de fericita cand se apropie de san, cat de frumos se linisteste... Ne-ar fi foarte greu. Oricat de satula ar fi, cand ma vede ca-mi dau jos tricoul, in prima faza ma fixeaza, apoi incepe cu suspine si isi ridica bratele, semn ca vrea bagata in seama. Suzeta n-a vrut-o decat foarte putin timp, cand nu stia ea mare lucru, ce sa mai zic de sticla cu biberon...Ultima data cand am incercat sa-i dau ceai cu sticla, a luat singura sticla si se juca cu ea de mama focului...o baga in gura, dar nu sugea.
A! De multe ori o pun in fundulet sa vad daca-i convine sa stea asa si sa suga si pentru ea nu e nici o problema, accepta orice compromis, numai sa stea cu nasul in tzitzi...

ana 71, nici Daria nu are inca dintisori. E intr-adevar mai mica decat Eva, dar eu zic ca nu trebuie sa ne facem griji, atat timp cat gingia e alba si se zaresc dintisorii sub ea. Si eu stiu ca e mai bine sa apara mai tarziu. Si Daria roade tot ce prinde cu nesat, are pasiuni peste pasiuni.

andira, burticii nu-i sta bine suparata! Sincer, te admir tare mult...Si noi ne dorim bb2, dar cum la anul planium ceva extinderi la casa, o lasam pe anul celalalt sau cand o da Domnul. pe burtica!

anca micaela, sanatate Emei!

mamacita, super tare faza cu Alexut! Chiar ca va fi pretentios cu fetele!

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si tot am uitat ceva...

adriana, mersi mult de retete.

danna, am papat 2 zile la rand masa de fructe asa cum ai zis tu si e yam-yam...papa pe nerasuflate. Cu ce ziceai ca se mai inlocuieate marul?

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Multumim de felicitari,se pare ca zana maseluta e fost foarte darnica.
Mamacita, esteticianului,uf imi pare tare rau ca aveti probleme cu somnul,sper ca Mos Ene sa vina la Alexut,cu povesti frumoase.
Inca nu si-au aratat coltul dintisorii de sus,dar dupa cum arata gingia cred ca vor aparea curand.Am inceput si noi sa avem pl cu somnul,dar le-am pus pe seama dintisorilor,sper sa nu fie un alt motiv.
Mamacita,m-am dumirit si cu scaunul am studiat problema mai profund si am descoperit ca au tot felul de trepte ,caci am eu asa un cui cu coloana..,singura problema ramane caratul.

sanatate puiutilor si dureri cat mai putine
Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Nu vam pierdut din vedere,va citesc in continuare cu drag,scriu mai rar adevarat(rusinica).
Sa va mai povestesc despre noi.
Alicia sta din ce in ce mai bine in fund chiar se apleaca dupa jucarii si revine ,iar in picioare daca o pun sa se tina de ceva sta singurica,pentru cateva secunde.Am programat-o la dr. vineri,sa vedem ce zice.
Dinti in continuare nu avem ,la aproape 9 luni,dar cu asta nu disper,e vreme.
Azi ,adica ieri ca e trecut de 12,a reusit sa faca cativa pasi ,tinuta binenteles si a ras in hohote cand a vazut ca inainteaza.
Mai nou se culca tarziu tot pe la 11,se trezeste de 2 ori noaptea cand ii dau apa ,pe la 6-7 lapte si doarme pana la 10.Am o intrebare,voi cum culcati copii,ma refer la imbracaminte?Gogoneata mea nu sta acoperita,ea se misca intruna cand pe burta, cand pe parti,cand pe spate.O imbrac mai gros,adica in ce e prin casa :body maieu,2 bluze ,ciorapi cu chilot si pantalon + sac dormit,care nu e prea gros.Degeaba am eu plapuma pentru ea.Voi aveti saci grosi de dormit,nu stiu cand va veni si vremea sa o imbrac in pijamale.Nu pot sa va zic cate grade sunt in casa ca nu am termometru,dar oricum noi ne acoperim cu plapuma groasa.

Am vazut ca ati intrat in febra sarbatorilor,si pe mine m-a luat.
Am fost ieri la Bila si au impodobit asa frumos.Chiar langa intrare e un bradulet impodobit,eu repede am intors-o pe Alicia sa il vada ,dar ea nu prea a fost impresionata.S-a uitat putin ,dar era mai interesanta lumea din jur.Am cumparat niste margele rosii ptr. brad,vreau sa il fac rosu cu auriu.Chiar ma bate gandul sa iau un brad artificial,scap si de mizerie ,si de trambaleala cu cumparatul,targuitul care ma enerveaza,plus ma gandeam si la siguranta fetei care poate isi baga tepii in gura.Mirosul de brad imi place,pot sa iau o crenguta totusi sa o pun intr-o vaza.
La capitolul cadouri,la noi bugetul cam mic asa ca ceva frumos si ieftin,si cum nu prea e asa ceva,nu prea stiu.
M-am gandit la un cadou comun,un aparat foto digital,cum nu avem.
Eu cele mai frumoase cadouri mi le fac singura,asa ca ne cumparam impreuna,alegem fiecare ce ne place,pe cat ne permitem binenteles.

In legatura cu iesitul afara ,cat a fost plecat al meu sot nici nu am iesit cu ea,plange de numa la imbracat si nu reusesc sa o incalt.Stam cam jumatate de ora-1 ora.

Pupici la toata lumea ,ca e tarziu.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!! pentru George Victor - Coral, Dalia Larisa - Lauradaria.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

Caramella, si mie mi-e greu cu imbracatul, nu vrea sa stea deloc. Oricum, mai luam o pauza, speram sa mai fie si grade cu plus, ca e prea frig si nu-i place.Felicitari Aliciei pentru pasii facuti!
Daria, speram sa fie bine Brien!
Mamacita, deja si-a format Alex ochiul critic! Bravo!

Cred ca am sa fac niste incantatii catre Zana Maseluta, sa ard niste tamaie...nu mai stiu c sa fac sa ne apara si noua dintii de sus,sa mai scapam de maraiala..

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Dragele mele ma bucur ca puteti sa scrieti atat ....eu nu am timp nici sa mai citesc ce ati scris :( La noi inca nu au iesit dintucii desi ii asteptam cu nerabdare. Emilia merge catel toata casa si se prinde de ce gaseste in cale si se ridica in picioruse ...e dulce dar e riscant ca nu stie sa se aseze inapoi. Voi ce faceti ca sa nu cada??? Ca eu sunt cam speriata sa nu se loveasca la cap....
Gata plecam ca facem scandal...va pupam si aveti grija de copilasii dulci...
aaaa....vrem si noi la Genialii 2005 :)
photos.yahoo.com/getulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

mai incercam...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/getulici/my_photos

Mergi la inceput