The best of aug-sept-oct 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

mare anunt mare a iesit in sfarsit maseaua teroristului terorizat de masele. Ne adauga si pe noi cineva in lista? Ca io daca ma bag stric munca fetelor si nu se face Multumim anticipat!

Altfel suntem bine, io nu am timp de nimic, chiar si prezentul mesaj l-am butonat cu individu agatat de nadragii mei. Nu numai ca nu sta deloc, dar nu sta singur deloc.....

Andora,bine ai revenit, chiar ma intrebam pe unde oi fi.

Crismir, Georgiana va transmite salutari, am vorbit cu ea si este bine.

Naty,mi=a placut povestea cu limbile de pisica...doar ca m=am prins din prima ce sunt....Bey, cand aud ce povestiti imi dau seama ca am bagat destul de rau in sperieti cele 2 perechi de bunici din dotare....Nu ii dau nimic de mancare lui Matei pana nu ma intreaba daca au voie Cum am reusit? pai i-am amenintat ca data viitoare cand mai are puiu probleme cu stomacu ii chem aici....

Cam atat, cum ziceam, vizigotu terorist ca intotdeauna, eu am mult de lucru cu un eveniment ce-l organizam la firma ...nimic f nou

Va pupam

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna!
Multumim mult de aprecieri ref la poze!
Ellen, febra a cam trecut dar dupa amiaza era saracuta rosie rau in obraji si maraita...
Mina - traiasca maselutele noi! Mai eu pe socrella n-o s-o "dresez" niciodata, chiar indigestia groaznica luata la tara zice ca e din cauza noastra ; mama ma intreaba saraca daca "are voie" dar tare ironic cand vrea sa-i dea papa.. nici asta mereu.
Pa-pa, fug la mandruta!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Salutare scumpe mamici si nazdravani.

Anamari felicitari pt bb Liam sa iti traiasca e un dulce.

Eu am cam fost ocupata in ultimul timp si cu bune dar mai mult cu rele. Noi tocmai ne-am intors din spital pt ca Dia mea a facut convulsie acum o sapt. Am trait clipe de cosmar pe care nici celui mai aprig dusman nu le-as dori am vazut un copil murind si reinviind. Probabil va intrebati cum de am permis sa se intample asta. Am fost in Cora si am trecut pe langa raionul cu peste si ce mi-am zis eu sa iau si eu un file de salu sa ii dau piticei ca tot nu prea i dadusem peste pana atunci am intrebat vanzatoarea daca e proaspat ca dau la un bb si mi-a zis ca da asa ca la-m luat si i-am facut Diei insa s-a dovedit a nu fi. Seara nu a avut nimic insa peste noapte chiar era in pat cu mine cand am dat sa o pup cum o mai fac de obicei am simtit-o fierbinte m-am trezit ingrijorata si ma intrbam de la ce sa fie m-am gandit ca mi-au scoso dadaca afara si chiar fusese ger si am zis ca a racit i-am dat un pic de nurofen si a adormit la loc. Dimineata iar febra asa ca am sunat-o pe dr de familie si a zis ca vine mai pe la amiaza asa ca i-am bagat un supozitor de novocalmin insa in 5 min l-a scos afara cu un scaun ingrozitor mirosea ff urat si nu stiam ce s-a intamplat. Mi-a fost fric sa ii mai bag unul la loc mai bine as fi facut-o si am asteptat sa se faca ora sa ii mai dau nurofen asa ca i l-am pus in ceai si a adormit langa mine, noroc ca am ramas cu ea acasa parca d-zeu a vrut asa. Ce sa zic ca nici 1 min nu au trcut ca -a trezit dintr-o data intru-un tremurat ingrozitor i s-a dat capul pe spate si s-a invinetit toata am inceput sa tip cat ma tinea gura m-am speriat ingrozitor nu stiu daca ma credeti am crezut ca mor am iasit cu ea in brate pe scara blocului si nu mai stiam ce sa fac menajera speriata a fugit jos la o dr de pe scara eu eram disperata noroc ca era o vecina acasa care a iesit si saraca nici nu stia cum sa i-a tel sa il sune pe sot nu imi gaseam nici cheile de la masina sa fug, eu tipam si am fugit pana la vecinul de sub mine care ea e dr pediatru insa e un pic mai dificila si a venit el in timp ce incercau sa ma calmeze pe mine vorbea si cu sotia care ii spunea ce sa faca. Eu nu mai constientizam nimic ca aveam in casa tot felul de alte prostii pt febra insa D-zeu ma facut tare ca sa isi revina si ea. Am vazut un copil murind si reinviind.....imi este fff greu sa imi amintesc insa sper sa nu vi se intample asa ceva niciodata. Cu febra nu e deloc de glumit spun din experienta nefericit pe care am trait-o.
Noi urmeaza sa facem ROR si mi-e groaza ca Dia a facut febra de fiecare data si sper sa trecem cu bine peste chiar daca o sa mai asteptam un pic si voi fi atenta si la nu stiu la orice acum.

Eu inca nu mi-am revenit sunt destul de speriata asa ca sotul a decis sa plecam o perioada la bunici la aer curat poate e mai bine.

Nu am apucat sa citesc din urma insa sper sa pot recupera.
Incerc sa pun niste pozici mai noi.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!

Noi ne revenim cu greu dupa raceala, Mara inca-i cu lumanarele, noi la fel... am crezut ca ne-a atins si o entero...colac peste pupaza ieri la noi a plouat si a fost gheata si eu am cazut pe scarile din fata casei... acum ma doare si sa respir. Sper sa nu fie probleme mai grave...

Am pus si noi poze cu o Mara care nu-i de loc incantata de zapada... nu stie ea ca trebuie sa invete sa fie ca 6 luni tot asa ne-o tine de acum...

Am vazut si eu ultimele poze cu toti copilasii... asa de dragalasi cu totii... sa va traiasca...

Cam atat pe azi,
numai bine,
Timea

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Am revenit din minivacanta la Paris mai obosita decat la plecare pt ca am fost permanent translatorul personal al soacrei, dar si pt ca am avut un program superincarcat (de la 9 dimineata pana la 12-1 noaptea): vizite la expozitii (de fotografie si pictura), galerii speciale in muzee (Louvre, Andre Jacquemard, Grand Palais,Musée des Arts et métiers,Musée d'Orsay),in culisele turnului Eiffel.Am vazut si spectacole de teatru ("Les Creanciers" de August Strinberg; "La Locandiera" de Carlo Goldoni), cabaret ("Le lapin agile"-la vraie chanson) si balet (Lacul Lebedelor); am fost si la moschee si la castelul Chantilly, ne-am plimbat pe Champs Elysées si ziua si noaptea. Pt persoanele interesate de o vizita mai mult decat turistica in minunatul oras de pe Sena, pot oferi informatii suplimentare prin PM sau email.
Alma a fost o minune de copil cat timp am fost plecata.E drept ca taticul ei si matusa lui au rasfatat-o la maxim. M-am topit cand am revazut-o aseara, mai ales cand mi-a inconjurat gatul cu bratele ei mici si m-a strans tare, tare. Cand am asezat-o in scaunul de masina sa plecam acasa a inceput sa planga...poate credea ca iar urma sa plece fara mine.
Azi s-a tinut toata ziua scai de mine, fie in brate, fie tragandu-ma de pantaloni. Oricum, ea are in general cam acelasi comportament ca vizigotul Minei, adica e si nazdravana si nici nu vrea sa stea singura deloc.Nu conteaza cu ce se joaca, atata vreme cat sunt si eu implicata in acel joc.Azi faceam de exemplu niste oferte de pret si imi notam si cate ceva in agenda, iar domnisoara mazgalea constiincioasa cu un creion colorat pe o coala de hartie si mai apasa din cand in cand pe tastatura (normal ca statea ea pe genunchii mei ca altfel scotea din dulap colectia de lego tehnic a lu' tati si demonta tot, unde mai pui ca si acolo m-ar fi vrut pe mine drept complice).De vreo 5 ori mi-a inchis computerul, dar pana la urma am scos-o amandoua cu bine la capat.
Anamari, sa-ti traiasca a treia minune!Sa ai parte numai de fericire din partea micutului Liam , precum si a surioarei si fratiorului lui!
Danina, te inteleg perfect pentru ca si eu am trecut prin ceva similar cu Alma acum cateva saptamani. Eu am reusit atunci sa ma mentin tare si am izbucnit in plans doar cand am auzit ca Alma era in afara oricarui pericol.La fel ca tine, nici eu nu doresc nimanui sa aiba parte de asemenea experiente.Ii doresc multa sanatate Diutei ! O sa vezi ca peste cateva zile vei fi si tu mai linistita.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Danina, Doamne nu stii cat m-am speriat de ce ai povestit tu... a trecut si asta conteaza, eu nu stiu cum as reactiona... am vazut ca si Alma a trecut prin asta, Doamne fereste sa se mai intample cuiva... Imi zicea o prietena ca cica Desitin e bun pt convulsii sa-l ai in casa... voi aveti idee de asa ceva?
Va pupacesc.. maimuta mea cam cu febra.. dar acum doarme.. se scoala, mai plange, adoarme iar.... Noapte buna!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Of Doamne Danina prin ce cosmar ati trecut.. imi pare tare rau dar bine ca s-a terminat cu bine.
la Dia si din suflet MULTA SANATATE!

La fel si la printesuca Gogo sa treaca febra
Am vazut pozele si tare mult mi-au placut!

La fel si la Mara ca mare s-a mai facut sa nu fie de deochi. Timea multa sanatate si sa fii atenta! Ce mai face bebe 2? e activ? cand ai DPN-ul?

Pufy tare dulce e bazucul... ca de obicei, de fapt :)

Mina bine macar ca ai cateva minute libere sa ne mai zici ce face vizigotul.

Danyce ce frumos trebuie sa fi fost... mi-ar placea si mie sa vizitez Parisul... si alte orase, povestesti ca si cum as fi fost si eu acolo :)
Inteleg ca i-a fost Almei dor de tine

In week-end am vazut Harry Potter and The Goblet of Fire(pocalul de foc, cred) si tare mult mi-a placut... de fapt eu sunt mare fan Daniel Radcliffe/Harry Potter

si multa sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Am pus poze noi... sunt in semnatura...

Plus... i-am cumparat un cort, tot in poze puteti sa-l vedeti.

Am uitat sa va zic, ca s-ar putea sa dureze iar 2-3 zile pana cand se vad pozele, of...

si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Am vazut si eu pozicile cu Alesio, Ioana nu pot sa nu ma repet spund ca mi tare drag nazdravanul tau, cand il vad intodeauna imi aduc aminte de nepotelul meu Victor ca tare mai seamana, e asa de mare si voinic...parca ar fi mai mare ca Stefan la varsta!Sa va traiasca!E scumpic foc!!!

Si Deanna a ramas la fel de frumusica!Si cate personaje de poveste acolo!Foarte frumos!

andora, la pozele tale nu m-am descurcat prea bine...am vazut doar cateva cu Gogo mica, dar e tare dulce in poza de pe prima pagina a site-lui!Poate ma ajuti tu sa stiu unde sunt cele noi...sunt si cam somnoroasa la ora asta...

Of Danina, prin ce ati mia trecut si voiBine ca sa terminat cu bine si nu a fost mai grav!Multa sanatate puiului mic!Eu daia nu cumpar nimic congelat, nici macar peste, am si eu obsesia ca nu stiu de cate ori a fost congelat si descongelat....

Danyce, bine ai revenit, tare frumoase locurile pe unde ai fost...cum zicea Andreea, ai povestit ca si cum as fi fost si eu acolo!Stefan ma strange de gat tare tare cand pleaca pana la bunica si sta cateva ore sa pot face curat ...dar sa lipsesti atat de mult de langa Alma...ce dor ia fost de tine micutzei!Pupici de la noi nazdravanei!

Gata, timpul meu de liniste sa terminat, il aud in patutz cum ma striga, va doresc o zi buna in continuare!

Andreea, la tine intradevar inca nu se vad pozele...mai asteptam!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Andreelor si Andreilor. Multa sanatate si fericire.

Danina, vai de mine ce m-am speriat cand am citit. Bine ca totul s-a terminat cu bine. Multa sanatate micutei Dienuta.

Danyce, bine ai revenit.

Timea, multa sanatate Marei. Ce mai face bb din burtica?

Andora, multa sanatate si sa ii treaca repede febra.

Mergi la inceput