The best of aug-sept-oct 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Andreelor si Andreilor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR!!!!

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PURTATORILOR DE NUME ANDREI SI ANDREEA!!!!!!!

....si in special LA MULTI ANI Andreiutul lui mama!Sa cresti mare, sanatos, fericit si iubit toata viata ta!!!!Sa te pazeasca ingerii mereu!!!

Danina, of prin ce ati trecut...... sa uitati toata aceasta intamplare!Ma bucur ca e bine Dienuta!

Timeea m-am speriat cand am citit ca ai cazut! E bine bb din burtica?

Danyce bine ai revenit! Almei ca tare scumpa e!

Multumim de aprecieri pentru poze! E tare indragostit de tzatzuca lui mami!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Multumesc pt gandurile bune si eu sper sa trec mai repede peste desi nu o sa uit niciodata.
Andora of course ca aveam asa ceva in casa dat de dr Stanciu dar crezi ca am realizat in minutele acelea ca o stropeam si cu apa incercam sa ii tin limba sa nu se duca si tot asa insa asa este Diazepam Desitin e bine sa aiba toata lumea in casa pt orice eventualitate.

Inca ceva mamici atentie ca e epidemie de rujeola mi s-a spus din spital si e destul de periculoasa mie imi este frica ca noi nu am facut inca vaccinul antirujeola. Atunci in graba am alergat la cel mai aproape care e Grigore Alexandrescu si am fost destul de multumita de personalul superior ca asistentele sub orice critica m-am certat cu ele de am zis ca plec cu parul la vreo una acasa si m-au invatat ca sunt rea si mai ma intepau ca sunt alintata de catre tati si eu si fetita si o sa mi se urce in cap cand va creste.

Am mai pus si eu Poze noi la Diana petrecere Bucuresti

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI ANDEILOR SI ANDEEUTELOR MULTA SANATATE SI FERICIRE

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CU NUMELE DE ANDREEA SI ANDREI, si multi de la noi!
DANINA,Doamne fereste, si multa sanatate...am inceput sa plang cand am citit ce ati patit...cred ca inca nu ti-ai revenit...si mie imi e frica de febra,pt ca am o prietena care a avut cam aceleasi probleme ca si voi,si stiam ca e tare periculos daca creste temperatura...dar e groaznic sa treci prin asa ceva...sanatate multa si bine ca s-a terminat cu bine...!

MINA, vizigotului,ce fain ca a iesit maseaua,noi avem doar 4 dintisori,si ne chinuim cu gingiile umflate,dar inca nimic!..si o asteptam pe Geo pe aici, si pt ea si pui ei,sa-i transmiti te rog

TIMEA,sanatate ,si mare grija cu alunecusul, pe burtica si la puiut!

, pe mai tarziu!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

LA MULTI ANI pentru toate ANDREELE!

Ioana, sa-ti traiasca scumpul bazuc Andrei!

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor, sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salut fetele!
La Multi Ani mamicilor Andreea (Andreea si Doru), Andora si copilasilor: Alesio (Pufy), Andrei(Adela),Andrei(Nina), Alex-Andrei(Ana Miti), Mihail Andrei (Crini), Andrei Tudor (Ionika) La Multi Ani si ursuletului meu! Sa fiti toti sanatosi si ocrotiti de Sfantul Andrei!
Danina: imi pare tare rau ca ati trecut prin ce ati trecut!Slava Domnului ca acum Dia e bine!Ce febra avea cand a facut convulsiile?
Bine ai revenit Andora! Super scumpa Gogo!
Danyce : cred ca efectul cel mai placut al excursiei la Paris a fost imbratisarea Almei
Eu cer scuze ptr lipsa la apel; treaba multa la sv si cupil care nu se dezlipeste de mine acasa - cam la fel ca vizigotu si Alma din ce am citit recent.Dimineata cel putin e numai dupa fusta / pantalonii mei. Cat sunt la baie nu se misca din fata usii.Cand e bine dispus ma asteapta linistit; cand nu, bate la usa pana ies.Azi dimineata a batut in usa cu o locomotiva - miscarea a avut dublu efect: eu am iesit imediat din baie iar ca bonus a pus mana pe conducatorul locomotivei pe care-l urmarea de mult (care locomotiva s-a spart in urma impactului...).
Altfel, inca papa tatzi.Nu reusesc cu nici un chip sa-l conving de bunatatea altui laptic.Se uita cu o scarba la biberonul cu lapte de zici ca-i dau pelin..vreau sa-l intarc si nu pot; Pufy bravo ca ai reusit sa-l faci sa bea si alt laptic si ca doarme singurel!Am citi link-ul cu intarcatul dar la noi nu prea merg sfaturile de acolo - m-am dat cu tot felul de boieli dar ursu' stie ca daca rabda putintel dispare gustul nasol si apoi da de lapte...E perseverent.Multumesc anticipat ptr niscaiva idei!
Lopatica (verde, de plastic) e tot la mare purtare.A zobit televizorul pe care noi nu ne-am invrednicit sa-l ridicam la alt nivel in timp util.
Am pus poze noi: cu frezele noi de care va ziceam la ultima aparitie (aia de cavaler teuton, realizata de mine si indelung criticata de apropiati si apoi cea numaru unu, efectuata de personal calificat la frizerie).Si mai aratam noi cum ne dam utza (pe picioarele lui tati) si lesinam de ras.
Cam atat despre noi.

mi-era dor de voi si copilasi

Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Andreelor si Andreilor!

cristia, am vazut pozicile cu Andreiu!Ce se mai distreaza el hutza pe picioarele lui tati!

Mina, zici ca a iesit maselutza??Felicitari!Eu habar nu am daca este sau nu vreo maselutza ca nu ma lasa sa verific De la al 8-lea dintisor nu am mai bagat degetul in guritza lupului

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput