The best of aug-sept-oct 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristia acum ma uit la pozele voastre la Andreiutzul tau!!!E tare dulce cum rade el in hohote!

Noi am pus poze de azi cu tortul de Sf. Andrei scris cu.....cereale(in lipsa de altceva)!
Pozele sunt pe yahoo!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Va multumesc din suflet pentru urari si tot din suflet spun si eu La Multi Ani! tuturor Adreilor si Andreelor multa sanatate, bucurie, putere si ani fericiti. Fie ca Sfantul Protector al zilei de azi sa aiba grija de noi toti si familiile noatre

Tin sa va anunt ca merg pozele!

Am vazut si eu pe scumpii Andrei si Diana - ce frumosi si ce mari se fac copilasii, sa nu fie de deochi!

Zana mea doarme inca, e 9:30 si de la 10:30 seara nu s-a trezit deloc. Cam 10 min si e fresh

Va si va doresc numai bine si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Pufy tare frumos e tortul, dar mai frumos e sarbatoritul Alesio Andrei sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de o viata frumoasa!

si sanatate!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Hehe am vazut si eu pozele cu scumpicuta de Mara si nazdravanii de Andreiut zambaret si Alesio cu freza lui mortala.
Tare mult imi place sa ma uit la poze si sa vad cat au mai crescut micutii.
Eu cand ma uit acum la pozele Alexutei de cand era mica parca nici nu-mi vine sa cred cat de repede a crescut. Na ca m-a apucat iar nostalgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Am vazut multeee pozici noi cu sarbatoriti Andrei si Alesio Andrei , cu Dienutza sicu Nathalie..superbi copilasi avem. Imi plac asa mult mutritzele lor puse pe shotii.

Andreea-super cortul..i-am comandat si eu unul Inei..dar nu cred ca e asa mare..de abia astept sa-l primesc.
Danina-infiorator prin ce ati trecut..tremuram toata in timp ce citeam...multa putere sa uiti prin ce ai trecut...

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Cortul e 1m patrat, sau 1.20/1.20 ... deci nu e asa mare, dar e incapator inautru, si fetei ii place fff mult, si mie la fel

si sanatate!

Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUMELE DE ANDREEA SI ANDREI.!!!!!
Am scris mult mult dar....nu eram logata......asa ca reiau...

In principiu suntem bine.Vaccinul de un an inca nu l-am facut din cauza de copil mucios......Asteptam.Mai nasol este cu epidemia asta de rujeola.

Cu intarcatul...nici o sansa...cu bibe...la fel....voi ce lapte de vaca da-ti copilasiilor"the best"????Perseveram.

Super glue am o tona pe mine....cred....nu se dezlipeste Daniel sub nici o forma de mine.....Zici ca m-a facut mama cu tot cu el ....

Va pupam dulce pe toate si toti.Petrecere frumoasa!!!

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

multzumim pt urari, intreit asemenea tuturor, fie danshii derivatzi de Andrei au ba!

Nina si Andrei sensu` giratoriu la noi in `ntersectzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Moamaaaaa sa nu mai recunosc sobectu... da ce tari suntem neniiiculeee

Am intrat si eu sa fac o datorie crestineasca LA MULTI ANI ANDREI/EEA!!!

Di p'aci di pi marjini

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

tuturor Andreelor si Andreilor, sa fie sanatosi si fericiti mereu
danina,ingrozitor prin ce ai trecut;sanatate multa;pana la urma pestele a fost cauza? am vazut pozele voastre, nasii Radu nu sunt cumva din Barlad?
andreea, foarte frumos cortul, imi place mult.

Irina & Viviana (30.09.2004)

Mergi la inceput