The best of aug-sept-oct 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 11

anielas spune:
Neatza!
Davina-am vazut pozele cu Deanna ..e mortala..mai ales cand apicat lata de somn.
Andreea- nu te speria cu dintzishorii..ca nu-i nimic...Inei i-au iesit primii 2 la 9 luni si apoi pauza pana acum 1 luna cand a mai iesit unul sus, iar acum i-au mai iesit 3...in 2 zile..asa ca va rog..ne treceti si pe noi in listutza cu 6 dintzoci.
Anamari-ma gandesc mereu la voi si maiales la tine cum rezisti ... de la noi..esti o puternica.
Ania & Ina (23 oct 2004)Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

ellen spune:
Am vazut si eu pozele cu frumoasa Deanna. Ce mult imi place cum ii sta cu codite
.
Pufymic, asa am crezut si eu cu limbile alea
Andreea, offf pai eu nu vroiam sa se topeasca la voi. Eu doar vroiam sa avem si noi
Andora, chiar cand mai pui poze?
Anamari, multa, multa putere iti doresc.
Si noi avem probleme cu olita. Pana acum statea la olita dar acu sta cateva secunde dupa care se ridica. Oricum eu nu o stresez cu olita ca ea nici macar nu ma anunta ca a facut ceva, asa ca noi mai avem. Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

pufymic spune:
Salut fetelor!
Ellen, Andreea si eu care credeam ca-s singura habarnista de aici cu limbile de matza!
Davina am vazut si eu pozele voastre si e o frumoasa Deanna!
Andreea si eu zic la fel cu dintzocii sa stai linistita ca ies ei toti, chiar daca mai cu pauze(pai sa avem ragaz si noi si puii sa ne tragem sufletul.....pe astia pe care ii chinuie mai ales)!
Si eu tot zic ca-i iese ceva maseluta, de vreo luna, si inca nimic....are gingiile umflate de zici ca acum iese, si inca nu-i....
Anamari la toti 3 puii tai si tie in special , mamica curajoasa ce esti!
Lilia ce mai face Amelia???I-a schimbat ghipsul?
Eu l-am scapat azi o secunda din privire pe bazuc si a fugit rapid la baie si si-a bagat lopatica de nisip in WC!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004)
cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

pufymic spune:
Am pus si un link cu poze din Yahoo la semnatura, sa vedeti ce mai face bazucu!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

andora spune:
Salut fetelor! Ce zi super la noi, cald si fara vant, soare, noi am stat mult prin parc... pana am tras pe dreapta de abia am tinut-o treaza pana acasa. Si acum profit ...
Aniela pupa Inutza pt 3 dinti in timp record!
Am vazut-o pe Deanna scumpa de ea ce ii placea in carusel. si mi s-a facut un dor de carusele... pe la noi pe unde sunt? Cand eram mica era in Herastrau dar n-am mai fost de mult pe insula...
Aaaa... aseara avuram niscai febra, i-am dat niste Calpol, noaptea iar, aseara n-avea nimic in gura nou, acum are un dintzocel in stanga sus! In sfarsit ceva si pe stanga! Asa ca va rugam frumos... hihi, vrem si noi sa ne treceti cu 9 ! Multumim...
Hai ca ma uit la poze rapid sa vad ce pun. .. toul e sa-mi dea voie mandruta ca deja se foieste... au trecut 15 min de somnic
...
Pupici !!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

andora spune:
- mai-mai ce pufulet mic am vazut ... mmm, bun lapticul de la tzitzi
- si buna si periuta de dinti.. noua ne place s-o muscam, noroc ca par perii aia destul de bine prinsi
. Hai ca am pus poze la incarcat
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

andora spune:
Am desc poze, sunt in ultimele 2 albume, dar fara titlu fiindca Gogo are iar febra... merg sa bag Novocalmin...
maimutica
(DN 10.10.2004)

ellen spune:
Andora, hehe am vazut pozele cu Gogo si tare mult mi-a pacut aia in care este printre rosii .
si multa sanatate si sa va treaca repede febra.

CRISMIR spune:
L-am vazut si eu pe Alesio....ce dulce e...cum papa tzatzi la mami...
si de la noi!
Am vazut si poze cu fetite dragute,,
!ANDORA SI DAVINA,sa va traiasca!
ca nu mai pot sta,plange teroristul
sa ma joc cu e.
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI