Vreau pareri despre spitalul Gomoiu

Vreau pareri despre spitalul Gomoiu | Autor: Ana_Alx

Link direct la acest mesaj

Eu ma duc maine pt prima data la Gomoiu la sectia de alergologie cu fetita de un an si jumate.Ce stiti despre acest spital?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

acu e saptamani era in carantina pt rujeola.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_beberica spune:

Din cate am auzit medicii de acolo sunt buni dar conditiile lasa de dorit.Te duci cu o boala si te intorci cu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

offf....trebuie sa ma duc....acum imi e teama...nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Cand suntem acasa noi mergem la o dna dr de acolo...medicii sunt f buni, insa intr-adevar conditiile sunt f proaste..

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput

Dar de ce trebuie sa te internezi tocmai acolo ,sunt destule spitale pt. copii in bucuresti?

Mergi la inceput

eu nu vreau sa ma internez vreau doar la un consult cu copilul...parca nu imi mai vine sa ma duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Si eu am fost cu cel mic al meu la Gomoiu, la dr.Dragomir. Am fost doar la un consult si nu mi s-a parut chiar atit de dezastruos spitalul.Medicul de care spuneam a fost foarte atent la copil si la detaliile pe care i le-am oferit si la rindul lui mi-a dat foarte multe explicatii si sfaturi. Cred ca a durat o ora jumate consultatia.
Am rams placut impresionata .

Mergi la inceput

Daca e vorba de un consult n-ai de ce sa-ti faci probleme eu am crezut ca trebuie sa te internezi.

Mergi la inceput

fetelor va multumesc penru raspunsuri.Am decis urmatoarea : ma voi duce azi fara copil la spital,voi sta cu doctora de vorba si ii voi prezenta ce are copilul...oricum ea are o alergie in urma carora ii ies niste pete dar care dispar dupa 10 min....si oricum astea apar asa cand si cand ,deci nu are ce sa vada la copil,ci doar sa vorbim sa imi zica ce e de facut.
Va doresc o zi buna
Ana

Mergi la inceput

Cand vii de la doctor sa ne spui si noua ce ti-a zis.Pe mine ma intereseaza deoarece si fetitei mele ii apar cateodata niste pete dar ii dispar foarte repede.Asta se intampla dupa baie sau cand se enerveaza rau.

Mergi la inceput