Vreau pareri despre spitalul Gomoiu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Eu zic sa te duci in alta parte,am fost o singura data nu sa il internez ci doar pt consultatie.Puiul meu avea temperetura 40 si nici una nu se uia nu le interesa ,doctora statea de vorba cu femeia de serviciu si mi-a zis sa astept.la usa asteptau vreo 10 persoane dintr-alea cu fuste lungi ,si o mizerie de nedescris intr-un spital.Mi-am luat copilul si m-am dus la Alexandrescu acolo da doctori ,nu stiau ce sa ai mai faca erau 3 asistente care roiau pe langa el.Tu faci cum vrei.

Eu si cei doi baieti ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

pentru cele care erau interesate : deci am fost la policlinica Gomoiu.Nu stiu cum e in spital insa policlinica e f curata si personalul f civilizat.Am fost deocamdata numai eu ,fara copil.
bebe_beberica,deocamdata nu a zis ceva clar vis-a vis de ce are fetita mea.A pus un diagnosti : urticarie cronic.Pana una alta ne-a dat sa facem analizele pentru paraziti.Ne ducem la Biomedica de unde o sa ii ia din fundulet cu un fel de adeziv o proba.Insa pe langa asta o sa ii ducem si vreo 4 probe de coprocultura ca sa fim siguri.Dupa aceste analize in functie de cum ies,vom mai merge mai departe cu investigatiile-adica inclusiv recoltare de sange- si mai vedem.Nici nu stiu ce sa sper: sa sper sa nu aiba paraziti?? dar daca nu are paraziti atunci ce o fi? ca si ea parea cam mirata cand ii ziceam ca ii apar si ii dispar dupa 10 minute...Oricum eu am filmat petele alea si a zis ca vin cu camera sa le vada .Nu m-a considerat nebuna cand i-am zis ...Cam asta e...Si pana una lata ne-a dat tratament : cetirizinum ..e un antihistaminic...Asta e tot.
Insa repet: policlinica f ingrijita si mi-a placut si personalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_beberica spune:

Da stiu ca policlinica este curata pt. ca am fost si eu cu fetita mea acolo acum un an tot la alergologie la dr.Carbune.Pe atunci fata avea niste probleme de respiratie si se punea problema ca ar fi alergica la ceva.
Iti repet eu am crezut ca e vorba de o internare in spitalul Gomoiu si de aceea m-am grabit sa ma dau cu parerea.
Te rog daca ai timp si vrei ,sa ma tii si pe mine la curent cu rezultatele la analize .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

bebe_beberica,te tin la curent cum sa nu? mi se pare ca tocmai de la tine am aflat si de d-na doctor Carbune.Si nu trebuie sa iti ceri scuze,ca si eu m-am exprimat gresit si am facut referire la spital nu la policlinica...
Numai bine!

Mergi la inceput