freak show
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
Ola!
...stateam si eu aici, intr-un colt si...cantam sau jeleam...suvitzele de par pe care le-am taiat cam stramb. Ca nu-s duamna (vorba domnului Papadie
) de cuoafor
. Io am o foarfeca mare, de tuns oi pe care-o bag in pleata si tai ce prind. Dupe...pun bigudiuri sa nu se vada ca-s tunsa ca o oaie zaluda...
. Da, fie bvorba intre noi, tot faina am ramas
(aplauze
)
La multi ani andreea!
Pe cand sfintii narancea, papadie si tzuni? C-acu' ma enerfez!
PS. Mai, narancio, nu trimeti nishte ciunga in tara?
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
papadie spune:
La cum va stiu io pa voi sf papadie puteti s-o puneti pe 2 dec (sa nu se pupe cu ziua nationala) ca taman facu tata tuica
si am ce sa va pui de desert!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
Io vin cu slanina si ceapa ! Moooooaaammmmmaa ce-ar iesi!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
ANDREEABANICA spune:
Ietete bre ca venira si ziua dumneavoasta...La multi ani!tuturor romanasilor de pretutindeni!...sa ne traiti,va pup cu drag.
...multam fain pentru urari!
...plec,mac sa vorbesc cu porcu'si sa-i spun ca peste 2saptamani il tai ca sa-l mananc...Papadicule sa-ti aduc o sunca,o costita,ceva?
sau o lacrima de pruna
(tuicomicina
)
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
papadie spune:
quote:Iubita ai auzit de tuica de valeni?taman incerci sa vinzi castraveti gradinarului
Originally posted by ANDREEABANICA
sau o lacrima de pruna(tuicomicina
)
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
![](icon_smile_big.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
![](images/user_man.png)
narancea spune:
hai sa traiasca Romanica ! si noi cu ea !
pentru Romania de trei ura :
Ura ! Ura ! Uraaaaaaaaaaa !!!!! in fiecare zi gasim un motiv de umblat cu sticle...
papadie spune:
URA! URA! URA! Taman ma uitam la parada si lacrimam in coltzu batistei! sa nu va ridets da io mereu lacrames cand aud imnu, cand castigam la fotbal sau gimnastika, la parade etc aaa asta se intampla si cand eram in RO!
![](images/user_man.png)
narancea spune:
si sa nu uitam ca de azi e luna decembrie, 24 de zile pina la craciun, in fiecare zi puneam un cintecel de craciun, nu unu de caciula ci unul pe zi hahahahahaha
si atzi inceputara cumpararea cadourilor ? ufffffffff ma doare capu de acu hahahahaha
aaaaaaaaa lisa na :
long timp ago in Bethlehem
so the sfinta bible spune
Mary's copilas Jesus Christ
was born de Craciun, pe bune
aaaaaa lisa lisa :
hark now hear the angels sing
a new king born today
and man will live forevermore
because of christmas day !!!!! a facut el piine din pietre si vin din apa ? pai vedetzi !
Ortansa spune:
3X ura!:-D
cu cadourile n-am inceput da' cu colindele cam da.una la mana ca la noi in cartier se dau de dim. pana seara colinde (in ritmu' asta o sa ajung sa le urasc:-(),doua la mana fii-meu mi-a impuiat capu cu gingle belz shi uiuishiu a mely chismas:-D
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
![](images/user_man.png)
narancea spune:
ahaaaaaaa , salutari la Lebanon !!!!!!!! cum e vremea la voi ? toate bune pe acolo ? pe la anu trebuie sa ajung si pe la voi, dau o tura asa, Jordan, Syria si poate ma reped si la voi 3 zile, februarie cred.