freak show
You don't always have to
do everything right
Stand up for yourself
And put up a fight
Walk around with your
hands up in the air
Like you don't care
Freak out let it go
Just freak out let it go
Raspunsuri
xenocid spune:
quote:
Initial creeata de narancea
You don't always have to
do everything right
Stand up for yourself
And put up a fight
Walk around with your
hands up in the air
Like you don't care
Freak out let it go
Just freak out let it go
Nino Nino educheis,a'n!
*segmentation fault*
tata lu Toma spune:
"Nino Nino educheis,a'n!"
Hei ticia'r, Litza' Chitza'la'u !!!
_
Sunt moderator dar ma tratez
Gabrielama spune:
"Hei ticia'r, Litza' Chitza'la'u !!!"
hee...... ce vremuri!!!
"Music by request"??? Andrei Voiculescu? Radu Teodoru?
Gabi
Tzuni spune:
Sweet child in time you'll see the line
The line that's drawn between the good and the bad
See the blind man shooting at the world
Bullets flying taking toll
If you've been bad, Lord I bet you have
And you've been hit by flying lead
You'd better close your eyes and bow your head
And wait for the ricochet!
...din fonoteca lui Horia Moculescu (sau e "Mu...culescu"?)
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
ENYA spune:
"There's a lady who's sure all that glitters is gold
And she's buying a stairway to heaven.
When she gets there she knows, if the stores are all closed
With a word she can get what she came for.
Ooh, ooh, and she's buying a stairway to heaven..."
Ma-Nele di Page si Plant
xenocid spune:
"You've got a Methodist Coloring Book
And you color really well
But don't color outside the lines
Or God will send you to hell"
[Dead Milkmen, "Methodist Coloring Book"]
*segmentation fault*
Tzuni spune:
Baby take your teeth out
Try it one time
Baby take your teeth out
Try it one time
Leave ’em on the kitchen table
Baby take your teeth out
It’ll be fine
Baby take your teeth out
It’ll be fine
There ain’t nothin’ left to smile about
Baby take your teeth out
You look divine
Baby take your teeth out
You look divine
Go ahead and eat the label
Baby take your teeth out
I will recline
Baby take your teeth out
I will recline
There ain’t nothin’ left to talk about
Frank Zappa
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
narancea spune:
daca vrea careva sa scoata afara animalul din mine, cel mai usor e pe autostrada, sa imi dea cu farurile din spate ! da-te ba ca trec eu ! as intzelege daca drumul e liber si eu stau ca vaca in drum pe banda a doua, dar daca e o coada interminabila in fatza, totzi vor sa ajunga unde au treaba, pe prima banda e plin de camioane si daca intrii acolo cu greu mai iesi, si vine unu din spate si incepe sa trimita semnale cu farurile intr-o veselie, basca ca se pune la un metru in spate. Normal e sa pun o frina brusca si cu asta basta, omul e vinovat orice ar fi si asigurarea lui trebuie sa platesca indiferent ce si cum caci omu vine din spate. Insa acum situatzia e ca partea din spate de la masina e complet noua, acu citva timp am frinat in fatza lu una, eu m-am ales cu usa din spate si cofragul nou, basca o vopsea pe cinste, iar ea nu cred ca mai da semnale de neliniste din faruri cit o traii.
Asa ca nu am chef sa stau fara masina citeva zile, si atunci cind astia cu farurile ma ataca, ma dau la o parte, ii las s-o ia inainte si ma pun in spatele lor si incep si eu, faruri faruri si iara faruri. Azi in zori la fel, dupa ce m-a inebuneste unul, il las inainte, imediat ma pun in spatele lui si hai nene sa vedem unde vroiai sa ajungi, acum du-te , nu sta in calea mea , ala din fatza lui nu s-a dat nici taiat la o parte, ba frina tot timpul, eu din spate lumini si asa l-am tzinut cred 20 de minute pina am iesit de pe autostrada. Si mergem ce mergem , el tot acelas drum ca si mine hahahahahaha pina ajungem in parcarea de la serviciu, era unul din sefii mei ai mari de tot. da n-a zis nimic, a iesit din masina, a zis buna dimineatza si a tulit-o incet spre biroul lui, usurat cumva cred, intrase in panica si credea ca il urmareste dusmanul din spate sa-i faca bucata hahahahahaha
Acum ma gindeam la ceva, ce bine si util ar fi, ca in geamul din spate sa ai o inscriptzie luminoasa ceva, cu ceva texte standard si cind apesi pe buton sa apara scrisul si cel care vine din spate sa poata citii mesajul. Cind da cu farurile sa-i apara : f u c k y o u ! sau : stai dracului linistit ! sau : poate itzi pun o frina ! hahahahahahaha ar fi o inventzie misto, o comunicare intre masini, ar scutii o gramada de nervi si ar face traficul mai vesel !
asa se nasc marile inventzii, la nervi ...
Tzuni spune:
Baby narancea you can drive my car
Yes I'm gonna be a star
Baby you can drive my car
And baby narancea I love youuuuuuuuuuu
Beep beep'm beep beep yeah
Beep beep'm beep beep yeah!
narancea mama, te-ai asigurat ca nu e sheful de la financiar? Sa nu te trezesti ca in loc de leafa primesti un biletel cu "f u c k y o u", vreo inventie de-a shefului tau!
valentinag spune:
quote:
narancea mama, te-ai asigurat ca nu e sheful de la financiar? Sa nu te trezesti ca in loc de leafa primesti un biletel cu "f u c k y o u", vreo inventie de-a shefului tau!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze