freak show

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Papaaaaaaaa, nu mai sunt pedepsitaaaaaaaaaa!

promit sa nu mai "vorbesc" prostii!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Papaaaaaaaa, nu mai sunt pedepsitaaaaaaaaaa!

promit sa nu mai "vorbesc" prostii!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Draga mea da cine te-a pedepsit in halu asta de grav cit sa nu mai spui prostii?! Ai voie sa le spui cu toata gura (ca sa zic asa) NU ai voie sa le faci decat dupa ce te-o marita narancea si anume cu unu dintre www.chippendales.de/cms/index.php?id=4&tx_chippendalesmoc_pi1[shortShowUid]=1&no_cache=1" target="_blank">astia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hai, mey papadie, nu ma pune la asa incercare! Ca nu stiu ce s-aleg! Nu se dau toti...asa...la oferta?

Sau poate-mi "asortati" voi unul!
Uite, aici is io: Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:

Uite, aici is io: Tzuni

La asa cerere avem www.uglypeople.com/voting.php?next=dXBsb2FkZWQvNi91Z2x5Ni5qcGc=" target="_blank">asa www.uglypeople.com/voting.php?next=dXBsb2FkZWQvNi91Z2x5MjA2LmpwZw==" target="_blank">oferta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
[Tzuni

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

tzunami intra pe la dolofane cu poza aia, sa vada ca nu le-a pedepsit al de sus chiar asa rau...........

am gasit ! 115 erau grame !

altfel cum merge fetelor ? nepotzica sabinsky pare bine mersi,la fel si papadica, numa andreea nu da semne.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

azi a fost la campionatul modial de gimnastica finala individual compus fete.Avuram si o romanca, leonida, a iesit a 6-a.

da locu unu si 2 s-a decis la o miime!!!!(0,001 puncte)(2 americance)

freak, freak

unde ajungem domnule cu matematica asta? iete:

http://www.gymmedia.com/Melbourne05/

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

tzunami aratzi binisor hahahahahaha chiar...... extra, mega, super, supremo ......

ia uite sabinsky cum arata unele, cred ca are niste patratele la burtica, fara sa faca cura de slabire.....

na asta seara avem petrecerea de craciun cu firma, iar luni si martzi trebuie sa lucrez la berou din paris, ouiiiiiii ouiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

aaa, fii free k narancik!

te duci sa vezi ce n-a vazut Parisu'?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

sa vad parisul vesel.........

mihaitza.....

Mergi la inceput