freak show
Raspunsuri - Pagina 3
narancea spune:
Atzi dat vre-o data la boboci ? hahahahaha glumesc, atzi dat piine la ratze ?
Eu ma duc des la lac si am un cird acolo de ratze si doua lebede. De cum apar pe malul lacului, vin in citeva secunde si mac mac mac disperate, nu cred ca de foame, cit de plictiseala. Au ele ce minca sunt sigur, dar piinea e o delicatese pentru ele, ceva nou, si na se intimpla ceva acolo in linistea lacului. Lebedele abia se misca, ajung la 3 minute in urma la ultima ratza sosita.
Acum vazut din punctul aruncatorului de piine, tot timpul mare parte din piine se duce la lebede, ca-s mai deosebite. In schimb ele sun alea care ar merita cel mai putzin, se misca cel mai incet, sunt mari si grase oricum, basca ca sisiie si fac de zici ca sunt ciini, au chiar nervi si tot astept intr-o buna zi poate imi sar si la git hahahahahahaha
Sa revenim la ratze. Unele stau mai la doi metrii de mal, mai fricoase, altele se apropie linga mal, iar citeva ies direct pe mal, si vin la picioare. Astea de la picioare primesc cel mai putzin ! firmiturile care pica si nimic mai mult. Tot timpul este tentatzia de a arunca la cele de departe, ca vezi doamne sa apuce si ele, si e nedrept. Alea de vin pina la picioare, arata ca nu le e frica de tine, vin deschise si prietenoase cit pot ele de aproape, se zbat acolo la picioarele tale si cu toate astea piinea este aruncata la cele de departe ……..
Si apoi ma intreb, pasarile au testicole ? in cazul in care au, insemna ca ca ratzele isi spala testicolele lor murdare in apa lacului ? ihhhhhhhhhhh ce scirbosenie……
ANDREEABANICA spune:
Top Stories - Global Associated News
Narancea Claims $230 Million Dollar Lotto Jackpot!
November 23, 2005
For Narancea, life will never be the same again, as a winning lottery ticket he never knew he had, has just made him one of the wealthiest people in the world.
In a very unusual turn of events, Narancea has been awarded the unclaimed lotto jackpot from the 2004 8-state Power-Lotto Ball drawing. The jackpot of $230 million dollars almost went unclaimed until the winning ticket surfaced earlier this week.
Apparently Narancea was unaware that he was the owner of the winning lottery ticket until Power-Lotto Ball administrators contacted him to confirm his identity and the winning numbers.
Power-Lotto Ball investigators began searching for Narancea after a man identified as Miguel Alvarez presented the winning ticket at an authorized Power-Lotto Ball convenience store in Macon Georgia, only 5 days before the 1 year expiration date of the unclaimed jackpot!
The ticket had Narancea's signature on it, which triggered an investigation after Mr. Alvarez failed to produce proper identification and was unalble to provide an adequate explaination about the presence of Narancea's signature on the winning ticket.
Mr. Alvarez claims to have found the quick pick ticket while cleaning floors in the Atlanta Hartsfield Airport, but didn’t surrender it to his management or attempt to claim it until recently. Mr. Alvarez is a contract employee working for the city of Atlanta, and was not available for comment.
In an interview with UJ Reporters, Narancea said, “This is the greatest thing that has ever happened to me in my life. I never won anything before! The best thing about this is that I never even knew I was the winner, so I haven’t lost any sleep wondering where my lost ticket was!”
Narancea went on to tell UJ Reporters that he always signs his tickets immediately after purchase, as to ensure that no one could ever steal them or claim his prize. The ticket was purchased at an airport coffee shop was misplaced or dropped while he was waiting for his plane to depart.
When asked how he plans to spend the money, Narancea said “I'm going to have a very long vacation, and then have a really good time for the rest of my life. It's finally my turn!"
For more information about this story & source details, please visit : Global Associated News -- source details and information
...aha,te-am prins,....ar fi fost misto sa fi tu,nu?...sau esti......
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
tata lu Toma spune:
Nu stiu daca pasaricile-si spala ooolelele in lac dar sunt siguuur ca de dragul macaitoarelor merita sa le tolerezi si pe sasaite ... parerea mea, care este.
ornitologu' da servici
_
Sunt moderator dar ma tratez
narancea spune:
da tati, noi suntem baietzi flexibili, de dragul macanetzelor luam si bilbiitele ......
andreea ce faci ma descoperi pe net ? ai dat google dupa narancea ? hahahahahaha ce ai gasii daca dai dupa numele adevarat ?
na, a mai trecut o zi de munca ....... o seara buna la totzi
ANDREEABANICA spune:
pai bine mey vanatorasule...ori le vanezi,ori le dai sa pape...bietele pasarici...ca tot ziceai de google
...da gaste nu-s?...
Seara buna si la tine!
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
poze vechi poze noi
Tzuni spune:
cand la semafor, din masina vecina, ma fixeaza atent un mascul, ma scobesc in nas!
PS. oare de ce draq nu-s maritata?
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
narancea spune:
Tzunami esti material de maritat ? wooowwwwwwww avem trufandale pe aici
goooooddddd morninggggggggggg vietnammmmmm !!!!!!!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by narancea
Tzunami esti material de maritat ? wooowwwwwwww avem trufandale pe aici
goooooddddd morninggggggggggg vietnammmmmm !!!!!!!
Ia vezi si tu ce poza mi-am tras la semnatura! poate stii pe cineva...
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daca aratzi asa de la spate ....... te marit in 5 minute !
cu un vecin, sa te am aproape .......
ANDREEABANICA spune:
Hai sa va arat niste diferente...ca tot suntem la "freak show"...
...euinainte de dieta,adica 85kg...atentie,horror!
...78kg la o luna de la inceperea dietei...
...70kg...luna trecuta...
Tzuni,mami,eu te iau acasa,daca asa arati...sa stii ca o sa am mare grija de tine.
poze vechi poze noi