Religia in scoala!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Irina acum fara gluma. Mie imi este imposibil sa'mi imaginez ce pot invata copii tai la ora de religie avand o mama ca tine.

Sau poate vreti doar sa umiliti preotul

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Ingerash Esti atat de indoctrinata ... nu mai ai capacitatea de a sesiza o gluma nici semnalizata indelung ....... exprimarea la este de mahala.Parca te si vad cu mainile in sold ........
Irina, esti penibila. Glumele tale sunt patetice. Daca nu poti fi on-topic, mai bine abtine-te!Cum pot unii sa strice un subiect , sa faca din orice lucru o mahalageala in care sa se simta bine. Incredibil. Sper ca daca voi ignora aceste persoane sa le dispara pofta de lupte in noroi cu poalele suflecate.
Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja

atacul la persoana este interzis pe acest forum
discuta idei,nu persoaneIrina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Acesta este un topic ce isi propune un proiect. Cine este alaturi de el, este binevenit sa posteze aici. Cine nu este de acord cu el, poate sa isi exprime acesta opinie.
Dar a devia subiectul astfel incat sa ajunga la ZZ, mi se pare foarte urat din partea celor care o fac.

Eu nu am intrat pe subiectele voastre cu spovedanii, postul mare si mic, etc. Nu ma intereseaza, va respect opiniile si nu intru acolo doar ca sa fac scandal pt ca nu sunt de acord cu voi. As putea-o face dar educatia nu-mi permite.

Va rog, din nou, sa va abtineti de la toate comentariile off-topic , jignitoare, etc.
Nu sunteti de acord cu acest subiect, ignorati-l.

Aici nu facem dezbateri religioase, este un loc in care este propusa o actiune civica. Societatea civila poate reactiona daca nu ii convine o lege nedreapta printr-o nesupunere civica, non-violenta. Daca va convine acesta lege nu aveti decat sa va bucurati in continuare de ea. Lasati-i pe cei care sufera de pe urma ei sa se exprime liber. Macar atata decentza.

Repet, va rog respectuos sa va abtineti de la comentarii off topic.

Sabina, exprimarea ta este mai mult decat nepotrivita. Mai bine ti-ai edita post-ul.

Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu-mi editez nimic, pt o cunosc pe irina si pot spune cu mana pe inima ca nu e nici mhalagioaica si nici nu e luptatoare in noroi , de aia mi se pare rusinos sa te exprimi asa fata de ea.
si cu asta ...basta.

in fond, nici n-am vazut cum arata proiectu. poate cine stie? e asa de bine facut incat ma convinge.

astept:) in tacere :)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Sabina, exprimarea ta este mai mult decat nepotrivita. Mai bine ti-ai edita post-ul.

nu imi vine sa cred! adica tu jignesti unele persoane care au scris aici si altii trebuie sa stearga postarea!
quote:
Pentru tine , nu are nici un sens.
esti penibila. Glumele tale sunt patetice
asta se numeste jignire, stiai?
special pt tine din DEX: doctrina=totalitatea principiilor unui sistem, tu ma cunosti asa de bine incat stii cum traiesc eu?
quote:
Esti atat de indoctrinata

quote:
Iar exprimarea la este de mahala.Parca te si vad cu mainile in sold
mersi ca mi-ai pus repede eticheta, din asta reiese ca ai prejudecati!
si acestea fiind spuse nu voi mai posta la acest subiect pentru ca ma scarbeste disputa care s-a creat si jignirile.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Sabina

nu-mi editez nimic, pt o cunosc pe irina si pot spune cu mana pe inima ca nu e nici mhalagioaica si nici nu e luptatoare in noroi , de aia mi se pare rusinos sa te exprimi asa fata de ea.
si cu asta ...basta.

in fond, nici n-am vazut cum arata proiectu. poate cine stie? e asa de bine facut incat ma convinge.

astept:) in tacere :)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Sabina, eu nu o cunosc pe Irina, dar sa zicem ca te cred pe tine.
Ma intreb totusi, de ce trebuie Irina sa umble cu cadelnitza-n poseta si de cate ori vede un "eretic" sa-i dea repede cu fum in ochi? O fi ea cea mai fara de prihana de pe forumu' asta?
Ar fi bine sa citesti cu atentie si post-urile Irinei inainte de a pune la colt pe altii.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca citesti bine subiectu asta ai sa descoperi ca eu am fost prima pusa la colt:)

inaioana a ridicat problema desfiintarii orei de religie, iar irina avenit cu cadelnita, pt ca s-au cerut opinii.dar nu s-a comportat conform epitetelor....

in orice caz, eu n-am nimic cu nimeni si chiar astept sa vad cum arata un astfel de proect, cu argumente, documentatie etc.fara nici o gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

inaioana, semnez si io.

ingeras biblia e o mare aberatie, ia-te si de mine-acu' c-am indraznit sa spun asa ceva.

ps. poate un curs de istoria religiilor ar fi mult mai potrivit.

Fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by adusca
p.s. poate un curs de istoria religiilor ar fi mult mai potrivit.

de ce, mah, la ce-ar folosi? s-au inlocuit manelele acasa cu jocurile trivia? atata vreme cat avem google, eu as propune un proiect de desfiintare a scolii romanesti cu totul. profesorii se plang de elevi ca vin cu fuste scurte, fetele, si celulare, toti, ca nu-s atenti la ora si-s obraznici, ca nu invata nika. elevii se plang ca-s discriminati, etc. n-ar fi mai cusher sa se desfiinteze scoala si gata?

iar celor dezinformati despre ce se intampla in US, le aduc oficial la cunostinta ca aici treaba sta exact pe dos: elevii scolilor religioase sunt discriminati la admiterea in invatamantul superior. punct.

Inaioana, semnez si eu proiectul tau, din convingere pura. fii linistita, nu parintii ca Irina si Sabina reprezinta majoritatea in Ro, ci parintii ca tine et comp. de aceea mai adaug cu generozitate inca 20 de ani la pronosticul dat de brucan, ceau te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ba din contra, eu cred ca parintii ca Sabina si Irina reprezinta majoritatea in Romania si nu mi se pare nimic rau. Acum nu judecam parintii si modul in care isi cresc copiii. Imi placea subiectul dar discutiile au deviat. Convingerile personale nu se sustin cu jigniri si atacuri la persoana. Purtati-va corect si decent, asa cum merita forumul asta.

POZE
Ioana

Mergi la inceput