Loteria Vizelor
As vrea sa va intreb,care dintre voi a aplicat pentru loteria vizelor 2007 si vreau niste pareri de la cei care au plecat in USA prin loteria vizelor.Cum a fost la inceput cind ati ajuns in US?
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
Raspunsuri
anky spune:
Pentru cei care vor sa aplice pentru loterie se mai poate pina in 4 decembrie 2005.
mamamariana spune:
Daca aveti adresa site-ului oficial la indemana, va rog dati-mi-o si mie... am incercat cu google si numai din astea private imi aduce.
Saru' mana,
Mamamariana
Siminaf spune:
Iar aici ai informatii despre toate etapele, cluburi, etc.
www.paginaloteristilor.ro/forum/index.php" target="_blank">http://www.paginaloteristilor.ro/forum/index.php
Incearca sa citesti, sint prezenti si cei care de abia au aplicat, nu numai cei ce au cistigat deja.
Bafta!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
ruxij spune:
Eu am aplicat pentru mama, tata, sor-mea, cumnata-miu si socroshenia. Sa vedem de castiga vreunul. Noi am jucat de 4 ori si nu am castigat, am obtinut GC pe alte cai pana la urma. Limita este 4 Decembrie. Oare chiar le da green cardul oamenilor in varsta, in caz de castiga?
anky spune:
Fetelor,merci
Simina,cum e in California?.Cam care ar fi zona sau orasul cel mai potrivit pentru business.
O zi buna
lena spune:
Anky scuze de off-topic dar sotul tau este roman sau olandez...ca io tzin minte ca parca pentru olandezi, era altcumva, sau pentru loterie nu conteaza??!!
liris spune:
ptr Olandezi conteaza doar ca au un numar mai mic de locuri cistigatoare (asta ptr ca olandezii au alte cai mult mai usoare de a obtine green card). in rest aplica la fel.
si noi jucam de vreo 5-6 ani si degeaba.
Siminaf spune:
Anca, nuprea stiu cum e cu biznisurile pe aici, noi nu avem inca unan de cind am sosit.
Pot insa sa-ti spun ca-s europeni multi in zona, chiar employerul nostru e un olandez in virsta, care e sosit aici de pe la 18-20 de ani, iar sotia lui e nemtoaica, si ea tot de o viata aici. Si au ei mai multe complexe de locuinte, dintre care unul chiar cel in care stam noi. Zone frumoase... Daca ai sa vii, o sa te plimbi sa vezi.
Cred ca pt. business ar fi bine in zona Anaheim - ca e si Disneylandul acolo, deci si multi turisti. Pe de alta parte, e plin deja de tot felul de mici businessuri, tinute de la etnici, pina la localnici.
Nu stiu ce sa-ti spun, sincer.
Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
ruxij spune:
In California du-te in Nord, in Sacramento sau mai sus, ca acolo mai ai o sansa sa iti iei si o casa candva si vremea e destul de frumoasa. Inca se mai poate lua casa, cu greu, dar nu imposibil. Nu se stie insa pana cand.
Dar acum depinde de ce fel de "biznis" vorbesti.