Racusori, la apel! (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ninik aici?
Salutare racusoare, trebe sa ma laud, ca am fost tare harnicuta azi. Am fost la cumparaturi, am aspirat, ordine in dulapuri,spalat haine,,perdele, iar acum sint in pauza de
Si am o galagie in casa ca mata mea a intrat in calduri, mama ce scandal !!!
la toate.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

apar si io...dupa o zi..in care am rasturnat casa cu fundu-n sus ... vorba prietenei mele "ma bucur de concediu"....spalat geamuri...dat tot din loc si aspirat...si chestii de genul. si pe la 15 ma uitam in jur si ma intrebam daca o fi fost vreodata ordine in casa. si cand le-am linistit cat de cat...a aparut porcu' de la tara..si apuca-te si linisteste-l si p'ala. maine fac carnatii. acum am jumarile pe foc. ofofofooff....
aaa...si am mai si spalat si intins rufe..si acum mai astept sa termine masina de spalat..biata de ea...sa mai intind o tura...unde nush...noroc k s-au uscat perdelele si le-am strans k ma incurcau
si cu astea fiind spuse..m-am laudat destul....va pupik

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare! Iaca am venit si eu pe acasa! Lunga saptamana. Si cand sa va scriu vineri, nema net! Am rezistat eroic dupa care m-am infoiat si am dat cu administratorul de pamant! Si in sfarsit reusesc si eu sa va salut!
Vin sarbatorile! Abia astept sa faca mama turte! Si iar o sa vad dublu cantarul! Si eu care eram mandra ca m-am urcat pe el si arata sub 70(adica 69,99). Mi-a priit la Bucuresti! Am dat jos 1,5 kg!
Mai fetelor, mi se pare mie sau Bucurestiul nu mai e la fel de frumos luminat anul asta? Ca sincer, eu am fost dezamagita!
Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Ha, ha, aici sint. Nu scapati de mine.

MG

Mergi la inceput

Buna dimineata! Sa aveti o saptamana de vis.
Vine cineva la calcat perdele?

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna frumoaselor

Mirela - vin io la calcat perdele, da tu stai cu fata, ce zici?

o saptamina cit mai frumoasa, doar e ejun de craciun

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

ce mari suntem

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Buna seara racusoarelor,
Ce faceti? La mine e pauza de 10 min si am vrut doar sa va salut.
Spor la treaba.

MG

Mergi la inceput

Buna seara si io! M-am adunat pe acasa (mai devreme). Am bananait prin oras...mi-am cumparat bradut...lumanarele...putin din cadouri...ummm...mai ramane sa pun casa la punct..mai am un pic..si apoi sa ma apuc sa decorez. Va doresc o noapte linistita cu stelute cazatoare.
Pupicei

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_liviu spune:

alexa_liviu(leu-fecioara)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa_liviu

alexa_liviu(leu-fecioara)

ce vrei sa spui cu asta?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput