Racusori, la apel! (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Iar sint in pauza, ca a dat harnicia peste mine si m-am apucat sa fac 1 buc. prajitura. Eu care de obicei le cumpar...sa-mi tineti pumnii.
Mirela, vad ca tot noi 2 bantuim p-aici.
Ma duc sa-mi etalez talentele.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mai am 2 perdele de calcat pt maine si termin si cu asta..si-apoi un aspirat..un mop...si ma cam linistesc. am facut batatura la degetul mare de la fierul de calcat ... ziceam k termin azi cu perdelele dar nu mai pot. intre timp am facut si o ciorbita.
Lucia, te-am salvat cu perdelele. trimiti puiu'?
sa vad cum fac ca apoi incep stresu' cu mancarea de Craciun. cadouri am apucat eu sa cumpar...parte din ele..sa mai vad cand mai bananai...dar ptr restul e usor...o sa iau simbolic.
monagan...o pozica cu una bucata prajiturica? mie imi place sa fac poze la papa ce fac mai deosebit...
aaaaa..am si pus ceva la spalat...
m-am laudat destul. fug sa mai fac una alta k vreau sa si ies putin..treburi importante domle
va pupacesc

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna frumoaselor.

Da harnicute sunteti, nu shaga, bravo .

Mirela - da ce ma fac io fara fata, am asteptat-o atit ca in ajun de sarbatori sa ti-o dau tie? si-apoi nuci perdele nu mai am de calcat .

noi suntem bine, crestem, gingurim la greu, si de nu ne tine nimeni companie ne descurcam si de una singura: aaa, bu, boa, guu, bbb, iaca cam asa .

Ca sa nu deochii, de freo 4 zile nu mai dam fetii gripe water si nu e jale in casa, de aici rezulta ca ne-au lasat colicii, URAAAA!!!!!

Sa nu credeti ca sunt o lenoasa si nu fac nik, am copt si eu o prajitura cu mere, mmmm, foarte buna. Daca vreti receta, intrati la "deserturile Nataliei". o sa va inspirati de mai multe.

Gata, va las ca mai treaba. pupici de la cei mici.

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

ce mari suntem

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

am intrat si io sa va salut si sa va urez o zi momoasa tare. eu am mai calcat 2 perdele mici mici pitici si as mai avea eu de aspirat nitel..dar las' pe maine k acu' ma fac mumoasa si iaca plec in vizita k nu mai am chef de treaba domle. o sa ma apuce pe mine panica dar asta e
Lucia...fie..anul asta las bb tie . io nu mai intru la natalia k cine stie ce idei imi mai vin si-mi descopar talente ascunse.
monagan...ce fir de praf ai mai vazut? k vad k noi 2 cam asta facem .. ne "bucuram" de concediu
gata...mai stau nitel si plec..sa nu ma apuce noptile p'afara
aaaa..aseara am iesit la plimbare pe la patinoar...un friggggggggg afara de mureai...imi inghetase nasu'.

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Mirela, ce te tot chinui cu perdelele alea? In ultimele mesaje ai tot pomenit de ele
Eu le scot din masina si le pun direct pe galeriile de la geam. Intr-o ora sunt uscate si nici nu zici ca n-au fost calcate. Arata perfect.
Asta daca nu cumva ai niste perdele super pretentioase - eu am si perdea de matase si tot n-o calc pentru ca-si "da drumul" singurica.

Mergi la inceput

am si multe si cu pretentii. dar am terminat cu ele...nu le mai spal 3 ani de-acum. se sifoneaza si fara stoarcere...fir-ar sa fie.
in vizita nu am mai ajuns..ies sa platesc facturi

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Hello, aici si eu, prezenta.
Am intrat doar asa, la un mic salut, dar vaz ca aici e activitate serioasa.
Eu sint acum la cap. carne tocata, deci fac chiftele, sarmale si daca ma enervez fac si ciorba de perisoare(dar nu azi) ca sa stiu o treaba, ca am terminat cu ce se numeste tocatura.
Mirela,prajitura mi-a iesit super,am ornat-o cu tot felul bombonele colorate, bilute, stafide, alune etc...dar din pacate nu pot sa fac poze ca n-am ...scula.
Lucia, la ''deserturile Nataliei'' e pericol daca intram, mie imi plac dulciurile la nebunie si nu risc.
Fetele, va invit la sarmale cu chisca., ca asa se fac la noi in ardeal.
Gata,ca merg sa-mi adun crengute si conuri.
la toate si spor la treburi.

MG

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64893" target="_blank">Racusori - cap 7

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput